Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/05/19 in all areas

  1. Daca ai dosar penal pentru ca bati lumea pe strada si vrei sa te angajezi bodyguad, de ce nu? Topicul e facut aiurea oricum. Puteai sa specifici un oras, cam ce job ai vrea, etc. Incearca pe la firmele de paza si protectie. (daca ai ceva pregatire sau te ajuta mecla)
    3 points
  2. Prostul daca nu-i fudul nu-i prost destul Nu e rusine sa muncesti si nici sa iti placa munca. Dar ce imi bat eu gura pentru toti pitiponcii... din partea mea n-ai decat sa faci parnaie si sa iei pule de oltean in cur. La fel de bine voi dormi noaptea.
    2 points
  3. Orienteaza-te spre firme mici / mijlocii, astea vor sa faca profit, nu ii intereseaza pe cine ai taiat. Bineinteles ca trebuie sa ai un dialog ceva mai parsiv cu ei, mai pe "baieteala", dar o sa te descurci daca-ti merge gura si prezinti calitate ca muncitor. Nu fa prostia sa explici vreo unuia ca vrei sa te "reintegrezi" ca si cum ai vreo boala de piele sau ceva, fii tu, zi-le ce le oferi si lasa-i sa inteleaga ce au de pierdut fie pe termen scurt daca te refuza.
    2 points
  4. Nu e vorba de limitare. Afara e alta mentalitate. Daca te-au prins cu iarba-n buzunar si cu luleaua-n gura nu inseamna ca nu mai trebuie sa muncesti. In romania babaniera ti se ia si dreptul la munca (interdictii) pe langa faptul ca exista conceptii de 200 de ani. Este un drept fundamental de care te lipseste statul.
    1 point
  5. Pai atunci nu vad ce probleme sa fie. Fa-ti CV si ce ai nevoie si trimite-l pe la firme. Eventual si un cont pe linkedin. Sunt gramada de vanatori de personal pe acolo. Poti sa-ti faci si aici un topic. Spui ce pregatire ai, cam ce astepti si poate gasesti.
    1 point
  6. https://9gag.com/gag/aMZXvB1
    1 point
  7. Sunt fundatii care desfasoara programe de reintegrare pentru actuali sau fosti detinuti, celor din urma oferindu-le diverse oportunitati de reinsertie sociala, respectiv piata muncii. Insa depinde foarte mult pentru ce ai fost inchis si ce esti dispus sa lucrezi, vei fi platit cu min. pe economie iar jobul va fi de rahat. Cel mai bine incerci sa-ti cureti cazierul, daca ai trecut de intervalul acela de timp de la eliberare, 5 ani mi se pare ca era, stiu ca este complicat, insa iti va usura enorm lucrurile in ceea ce priveste gasirea unui job ok pe viitor. Ai sanse de 0,001 % sa-ti gasesti ceva cu un cazier patat, astia termina facultatea/masterul si nu ii angajeaza nimeni, cine crezi ca va da mai mult de o flegma pe tine cand vor afla de dp?
    1 point
  8. Sunt extrem de puține societăți private care angajează cu dosar penal . nimeni nu isi mai asuma asemenea responsabilități .totuși , vorbim de un dosar penal , si , au trecut vremurile in care cădeai de acord cu angajatorul etc Ps : da , sunt si societăți private care isi asuma acest risc !
    1 point
×
×
  • Create New...