Jump to content

D3mEnT

Active Members
  • Posts

    408
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by D3mEnT

  1. Nu o sa-ti mearga. O sa primesti eroare in care-ti sugereaza sa-i contactezi pe chat. Incearca sa vorbesti cu ei, sa-ti migreze contul in alta tara, dar nu cred ca se va rezolva. Eu am avut aceeasi problema cu contul de Paypal. Contul de xbox pe USA, dar Paypal-ul si cardul pe Romania si nu a mers de nici o culoare sa platesc absolut nimic. Am cumparat Microsoft Gift Card de pe cdkey.com platind cu Paypal. Iar de pe xbox, alegi metoda de plata cu microsoft gift card.
  2. Ai PM. Daca mai doreste si altcineva, am 2 grupuri, unul de 100k si celalalt de 25k.
  3. Instagram e mai ok pentru dropshipping. Reachul e mai mare!
  4. SEO on-page, continut de calitate, site optimizat pentru toate device-urile (responsive), scor mare pe PageSpeed Insights (peste 70), niste backlinkuri de calitate de pe site-uri cu autoritate, PBN si "doamne ajuta". PS: CALITATE, intai de toate.
  5. Nu plati nimic, da-i in plm. Ca doar nu faci sute de milioane pe luna!?
  6. Te-a luat google ca duplicat, avand valabile ambele versiuni ale site-ului. Modifica in htaccess, ca toate prefixurile (http, https, www, non-www) sa duca in aceeasi parte <IfModule mod_rewrite.c> Options +FollowSymLinks RewriteEngine On //Redirect http to https RewriteCond %{SERVER_PORT} 80 RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?example\.com RewriteRule ^(.*)$ https://www.example.com/$1 [R,L] //Redirect non-www to www RewriteCond %{HTTP_HOST} ^example.com [NC] RewriteRule ^(.*)$ https://www.example.com/$1 [L,R=301] </IfModule> sau varianta simpla, RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} !=on RewriteRule ^.*$ https://%{SERVER_NAME}%{REQUEST_URI} [R,L]
  7. Verifica site-urile populare si cu vechime si inspira-te de la ei!
  8. https://www.virwox.com/ - Dar comisioanele sunt cam mari. la 100$ paypal primesti cam 60$ btc
  9. @alorra La ce te-ai asteptat cand ai cumparat un cont fara PIN verificat?
  10. Faci un cont nou, pui o bunaciune la profil si intri in cateva grupuri de "Add me fast", matrimoniale, etc. Postezi pe grupuri cate o imagine cu bunaciunea respectiva si ceva text cu "Buna", "Add me ", etc si pana diseara ai facut 500+ prieteni.
  11. N-ai sa primesti confirmare la contul de Adsense cu un astfel de site.
  12. D3mEnT

    Servicii SEO

    Spam din asta cu backlinkuri pe bloguri edu/gov se facea acum mai bine de 5 ani. In 2017 tu inca mai vorbesti despre dmoz, page rank si ping pe google la linkuri? Pfff.... Retea de bloguri + Social Media!!!
  13. Daca are PIN-ul verificat da-mi PM si ti-l cumpar.
  14. Astept si eu un PM cu adresa paginii si pretul.
  15. Banii trimisi prin WU ii poti ridica doar din Romania. Poti incerca doar sa schimbi adresa/tara din contul de Adsense. Cea mai buna metoda pentru situatia ta, era cardul bancar.
  16. Nu-ti sugerez s-o cumperi, din cauza numelui. Daca incerci sa-i schimbi numele, e posibil sa primesti "unpublished". Daca primesti report de la persoana reala (care are si profil/pagina verificat), instant dispare (ti-o sterge). Oricum ai da-o, e naspa! In alta ordine de idei, ca pret ~100-150 euro (depinzand de varsta/sexul fanilor).
  17. @em20346 Daca ai vreun cont cu pin disponibil, astept PM.
  18. Da-mi PM cu link-ul paginii.
  19. Mai e valabil?
×
×
  • Create New...