robertutzu Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 era si cazul pentru o plaforma mai moderna, e ok, spor in continuare! Quote
wildchild Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 1 hour ago, kidink said: Acele user titles le mai puneţi ? Dacă face cineva ceva excepțional, da. Și prin asta nu mă refer să urce un shell pe riariahungaria.hu, ci măcar să intre cu tancu într-o șatră de țigani. 11 Quote
Nytro Posted February 5, 2016 Author Report Posted February 5, 2016 Deocamdata nu, vream sa vedem cu evolueaza lucrurile. Daca sunt persoane utile pentru forum, probabil le vom lasa posibilitatea sa schimbe user-title, dar sincer, nu mi se pare cine stie ce "fitza". Nota: Am setat limita la chat de 60 de minute, nu ar trebui sa mai primiti kick asa repede. 2 Quote
kidink Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 Oki, dar avatarele rămân la dimensiunea asta sau le măriţi? Quote
Active Members SynTAX Posted February 5, 2016 Active Members Report Posted February 5, 2016 @Nytro ar trebui sa dai catorva useri acces sa urce documente la "Downloads". De exemplu in loc sa urc carti/pdf-uri pe site-uri fantoma, mai bine le urc aici. 3 Quote
hades Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 @SynTAX: Exista riscu ca unele persoane sa urce documente ce incalca drepturile de autor. 1 Quote
Active Members SynTAX Posted February 5, 2016 Active Members Report Posted February 5, 2016 (edited) Tocmai d-aia am spus ca doar unele persoane sa aiba acces. Eu de exemplu stiu sa ma uit daca o carte este free sau nu. Si nu neaparat carti. Putem pune o gramada de chestii care sa aduca lume buna aici, ca pana la urma asta ne dorim toti. Edited February 5, 2016 by SynTAX 1 Quote
Robert1995 Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 Daca userul nu e logat pe index, ar trebui ajax request gol catre rstforums.com/forum sa-ti faca login automat + refresh on success ( daca apoi e logat ). Sau eventual sa se execute PHP-ul care face asta, am vazut ca sesiunea expira si nu isi face "refresh" pe index, apoi am dat click pe un post si am fost logat inapoi. Presupun ca e ori asta : ips4_pass_hash ori ips4_IPSSessionFront Quote
Eddie91 Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 Va rog sa activati optiunea la primirea unui mesaj privat notificare pe email . Quote
Active Members MrGrj Posted February 5, 2016 Active Members Report Posted February 5, 2016 17 minutes ago, Eddie91 said: Va rog sa activati optiunea la primirea unui mesaj privat notificare pe email . Ai căutat la setări profil ? (sau ceva de genul) Quote
Eddie91 Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 15 minutes ago, MrGrj said: Ai căutat la setări profil ? (sau ceva de genul) Da,e dezactivata de admin. Quote
Narmer Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 O întrebare din curiozitate: de ce nu ai făcut upgrade la vBulletin 5.2? Este mai bun IPB decât vBulletin? Quote
Nytro Posted February 5, 2016 Author Report Posted February 5, 2016 Am facut. Pe bune, l-am pus pe RST. A iesit un cacat. Erau o tona de probleme, nu merge nimic, se incarcau pagini si in 20 de secunde... Era o mizerie. Quote
Narmer Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 (edited) Înţeleg. Eram nedumerit între ce platformă să aleg şi eram curios de ce această trecere. Mult succes! Edited February 5, 2016 by Narmer Quote
GarryOne Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Eu propun sa fie interzise si discutiile/vanzarile de steam, orgin s.a.m.d. Sunt foarte plictisitoare si nu au nicio legatura cu tema forum-ului. 3 Quote
unic Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Mie nu imi merge chatul imi da eroare Sorry, there is a problem You do not have permission to access the chat room Error code: 2H269/5 Quote
Nytro Posted February 6, 2016 Author Report Posted February 6, 2016 Iti face asa mereu, sau doar din cand in cand? E posibil sa fie de la serviciul lor de chat. In caz ca nu stiati, discutiile de pe chat trec pe la ei. O sa vad ce pot face in privinta asta. Dar e posibil ca din cauza asta sa nu mearga. Quote
unic Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Doar o singura data am putut sa intru pe chat si de atunci nu mai merge deloc Quote
Byte-ul Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 57 minutes ago, unic said: Mie nu imi merge chatul imi da eroare Sorry, there is a problem You do not have permission to access the chat room Error code: 2H269/5 Probabil ai ban. Eu am ban și apare lafel Quote
Muppet Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Apropo ce versiune de ipb este aceasta ? Quote
sandabot Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Ca un bug, se poate edita pozitia pozei de coperta oricarui user adaugand ?_position=1 la finalul profilului oricarui user. Totusi, nu se aplica modificarile. ex https://rstforums.com/forum/profile/53153-sandabot/?_position=1 1 Quote
Narmer Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 1 hour ago, Nytro said: Iti face asa mereu, sau doar din cand in cand? E posibil sa fie de la serviciul lor de chat. In caz ca nu stiati, discutiile de pe chat trec pe la ei. O sa vad ce pot face in privinta asta. Dar e posibil ca din cauza asta sa nu mearga. Poţi alege să foloseşti un plugin de chat gratis, ca să nu ai problema asta, să depinzi de ei. Quote
gRaff Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 34 minutes ago, Narmer said: Poţi alege să foloseşti un plugin de chat gratis, ca să nu ai problema asta, să depinzi de ei. Se poate folosi ShoutBox fara probleme ... eu am avut tipu asta de chat instalat pe un IPB si nu am avut probleme/erori Quote
Nytro Posted February 6, 2016 Author Report Posted February 6, 2016 O sa luam in considerare, deocamdata ramane asa. Quote