Nytro Posted February 10, 2016 Author Report Posted February 10, 2016 49 minutes ago, GarryOne said: In stanga stiu ca apare valoarea reputatiei, dar daca apesi pe link, te duce catre https://rstforums.com/forum/profile/3859-nytro/reputation/ unde ar trebui sa-ti arate, probabil, posturile pentru care s-au obtinut puntele de reputatie. Vezi stanga. https://rstforums.com/forum/profile/19350-garryone/reputation/?type=forums_topic_post&change_section=1 Quote
Pintilei Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Sa puneti si o limita de caractere pe location. Quote
Cifre Posted February 11, 2016 Report Posted February 11, 2016 (edited) Aiurea, sistemu de reputatie e pervers si nu mai avem 'Mata-i grasa' si mai multe dezavantaje totusi sa speram ca o sa se intample ca inainte, nu de alta dar mai de graba as prefera un backup RST decat o admosfera extreamcs... Si totusi... unde a disparut al nostru 'Mata-i grasa' PS: Daca tot ramanem pe ipb, macar implementati un hide/show pentru sidebaru ala de pe dreapta cu topics si posts... PS: Pfff... nu uitati de rank-uri Edited February 11, 2016 by Cifre 1 Quote
Muppet Posted February 11, 2016 Report Posted February 11, 2016 (edited) Acuma am observat ca a spus Pintilei despre treaba cu location Edited February 11, 2016 by Muppet Quote
Matthew Posted February 11, 2016 Report Posted February 11, 2016 @Nytro mai exista vreun RSS feed? daca da, care e adresa? Quote
Nytro Posted February 11, 2016 Author Report Posted February 11, 2016 Exista per categorie. Vezi dreapta jos cand intri pe o categorie. Nu exista pentru tot forumul, le-am zis dar o sa dureze pana o sa bage, daca o sa bage. Ma gandeam sa fac eu, dar chiar nu am timp si chef... 1 Quote
theandruala Posted February 11, 2016 Report Posted February 11, 2016 Bug? Ce a postat Sandu? http://m.imgur.com/XVLS6oo Quote
GarryOne Posted February 15, 2016 Report Posted February 15, 2016 Link-urile indexate de google pana a trece pe platforma noua, nu mai functioneaza, ceea ce e destul de grav si pentru utilizatori si pentru SEO. Ar trebui un redirect 301. Quote
Nytro Posted February 15, 2016 Author Report Posted February 15, 2016 E redirectionare catre homepage, dar nu am ce face mai multe, nu mai corespund acele ID-uri... Quote
Silviu Posted February 15, 2016 Report Posted February 15, 2016 4 minutes ago, Nytro said: E redirectionare catre homepage, dar nu am ce face mai multe, nu mai corespund acele ID-uri... Fa redirect in search la cei ce vin din Google ca s-o dregi cat de cat. Quote
GarryOne Posted February 15, 2016 Report Posted February 15, 2016 2 hours ago, Nytro said: E redirectionare catre homepage, dar nu am ce face mai multe, nu mai corespund acele ID-uri... Ai putea lua alte x criterii dupa care ti-ai putea da seama si fara ID. De exemplu: * data crearii * autorul * titlul * nr-ul de reply-uri Quote
Nytro Posted February 15, 2016 Author Report Posted February 15, 2016 Din link pot scoate doar acel ID si titlul SEO friendly. Da, teoretic pot sa caut acel titlu dar nu am certitudinea ca gasesc ceea ce trebuie si nu am timp sa implementez asa ceva, mai ales un motor heuristic de cautare. O sa isi revina SEO dupa 2-3 luni cand site-ul va fi reindexat. Quote
kznamst Posted February 15, 2016 Report Posted February 15, 2016 On 2/11/2016 at 9:44 PM, theandruala said: Bug? Ce a postat Sandu? http://m.imgur.com/XVLS6oo La fel si @Nytro link: Quote
GarryOne Posted February 15, 2016 Report Posted February 15, 2016 (edited) Unele topicuri au disparut complet. De ex: Iar daca veti incerca sa cautati acest topic pe platforma noua, nu-l veti mai gasi. Edited February 15, 2016 by GarryOne Quote
Nytro Posted February 15, 2016 Author Report Posted February 15, 2016 Poate au disparut de la problemele din trecut, nu de la migrarea la noua platforma. O sa verific cand o sa am ceva timp. Quote
Wav3 Posted February 16, 2016 Report Posted February 16, 2016 Mai ai baza veche? As putea face eu o functie pentru redirect catre linkurile noi atunci cand intra cineva pe link vechi. Quote
Nytro Posted February 16, 2016 Author Report Posted February 16, 2016 Nu cred ca are rost sa complicam lucrurile, cred ca in maxim 1-2 luni, o sa fie reindexate. Probabil o sa fie niste puncte minus pentru SEO, dar ne revenim noi. Quote
Nytro Posted February 16, 2016 Author Report Posted February 16, 2016 Am ascuns link-urile pentru Guests. Quote
Byte-ul Posted February 17, 2016 Report Posted February 17, 2016 (edited) Pe pagina principala apar fara nume topicurile care au in denumire caracterul "–" chrw(8211) Ar fi fain sa ascunzi pentru guests si textul din spoilere (daca nu ai facut-o deja) De sintaxa colorata la [.code] se mai aude ceva? Edited February 17, 2016 by Byte-ul Quote
Nytro Posted February 17, 2016 Author Report Posted February 17, 2016 Exista sintaxa colorata insa nu merge cum ar trebui. Le-am raportat problema si sper sa o rezolv in curand, insa boschetii astia tot imi cer acces FTP si de admin si le zic de fiecare data ca nu le dau Cred ca pot ascunde textul din spoilers pentru Guests, doar ca nu am vazut sa se foloseasca prea mult. Edit: Am pus "Allowed CSS classes", ceva clase, si pare sa mearga cat de cat. Nu stiu daca e complet functional sau trebuie sa mai adaug si altele, dar e cat de cat ok. 1 Quote
Nytro Posted February 17, 2016 Author Report Posted February 17, 2016 Test: Utila functionalitatea. Cand postati un link de pe forum, se produce efectul de mai sus. Quote
Nytro Posted February 18, 2016 Author Report Posted February 18, 2016 Haaaa Nytro e mai boss ca @Zatarra Nytro e Linux Nytro e kernel Nytro e mysqld 1 Quote
Byte-ul Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 S-au futut iar toate imaginile Quote
BlackCode95ADHX Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 On 1/19/2016 at 6:36 PM, Nytro said: Salut, Am decis sa inlocuim vechiul vBulletin 4 cu o platforma mult mai moderna si mai utila: IPBoard. Mentionez faptul ca este posibil sa apara probleme pe care insa o sa le rezolvam. Orice problema intampinati, postati aici sau trimiteti-mi un PM. Upgrade-ul a inceput in ianuarie, asadar tot ce s-a postat in ianuarie a disparut. De asemenea, au loc mai multe schimbari de care va rog sa tineti cont: 1. Nu se mai permit lucruri ilegale ca: root-uri, vps-uri, smtp-uri etc. 2. Au disparut cateva categorii: Club ShowOff, Games Hacks etc. Am facut putina ordine. 3. Exista un sistem de Downloads insa nu se permite upload-ul fisierelor cu drepturi de autor. 4. Accesand acest website necesita acceptarea termenilor si conditiilor. Ar fi bine sa cititi acel text, nu este lung. 5. Free stuff va fi limitat, nu se va mai posta orice cont furat. 6. La RST Market se va modera fiecare topic postat. Inca nu stim ce sa facem cu el. 7. Nu mai exista niciun VIP. Cine va fi util de acum inainte va primi VIP. 8. Nu pot oferi o lista completa de modificari, o voi actualiza cu timpul. Scopul acestui forum este sa ajute comunitatea romaneasca in domeniile IT security, programare si multe altele. Odata cu aceasta schimbare, vrem sa scapam de cei care intra aici pentru mizerii: scannere, root-uri si alte prostii care le pot aduce probleme. Daca ati venit aici pentru asa ceva, acesta nu este locul potrivit. Va vom bana pentru orice apropiere de aceste practici. Nu sunteti utili pentru comunitate si nici comunitatea nu este utila pentru voi. Am investit atat bani cat si timp in acest forum (cei din staff + altii). Nu vreau sa vorbesc in numele lor, eu vreau sa continui acest proiect deoarece acum multi ani stiam doar Counter-Strike, insa dupa ceva timp petrecut in aceasta comunitate, cu persoanele din acele timpuri, m-a ajutat si acum lucrez in domeniul IT security. Scopul acestui forum este sa ii educe pe cei noi si sa nu ii duca pe cai gresite, insa fiecare este responsabil pentru actiunile sale. Nu inseamna insa faptul ca forumul va fi complet whitehat :). Tehnici blackhat, exploituri si alte lucruri interesante sunt prezentate de catre nume mari in domeniu la conferinte internationale, deci nu ne vom feri sa le publicam aici. Incercati sa faceti si voi cate ceva, o sa vedeti ca va va ajuta mult pe viitor. Incercati sa ii ajutati pe ceilalti si veti vedea ca veti fi de asemenea ajutati. Mai multe, cu timpul. // Staff-ul RST On 1/19/2016 at 6:36 PM, Nytro said: Salut, Am decis sa inlocuim vechiul vBulletin 4 cu o platforma mult mai moderna si mai utila: IPBoard. Mentionez faptul ca este posibil sa apara probleme pe care insa o sa le rezolvam. Orice problema intampinati, postati aici sau trimiteti-mi un PM. Upgrade-ul a inceput in ianuarie, asadar tot ce s-a postat in ianuarie a disparut. De asemenea, au loc mai multe schimbari de care va rog sa tineti cont: 1. Nu se mai permit lucruri ilegale ca: root-uri, vps-uri, smtp-uri etc. 2. Au disparut cateva categorii: Club ShowOff, Games Hacks etc. Am facut putina ordine. 3. Exista un sistem de Downloads insa nu se permite upload-ul fisierelor cu drepturi de autor. 4. Accesand acest website necesita acceptarea termenilor si conditiilor. Ar fi bine sa cititi acel text, nu este lung. 5. Free stuff va fi limitat, nu se va mai posta orice cont furat. 6. La RST Market se va modera fiecare topic postat. Inca nu stim ce sa facem cu el. 7. Nu mai exista niciun VIP. Cine va fi util de acum inainte va primi VIP. 8. Nu pot oferi o lista completa de modificari, o voi actualiza cu timpul. Scopul acestui forum este sa ajute comunitatea romaneasca in domeniile IT security, programare si multe altele. Odata cu aceasta schimbare, vrem sa scapam de cei care intra aici pentru mizerii: scannere, root-uri si alte prostii care le pot aduce probleme. Daca ati venit aici pentru asa ceva, acesta nu este locul potrivit. Va vom bana pentru orice apropiere de aceste practici. Nu sunteti utili pentru comunitate si nici comunitatea nu este utila pentru voi. Am investit atat bani cat si timp in acest forum (cei din staff + altii). Nu vreau sa vorbesc in numele lor, eu vreau sa continui acest proiect deoarece acum multi ani stiam doar Counter-Strike, insa dupa ceva timp petrecut in aceasta comunitate, cu persoanele din acele timpuri, m-a ajutat si acum lucrez in domeniul IT security. Scopul acestui forum este sa ii educe pe cei noi si sa nu ii duca pe cai gresite, insa fiecare este responsabil pentru actiunile sale. Nu inseamna insa faptul ca forumul va fi complet whitehat :). Tehnici blackhat, exploituri si alte lucruri interesante sunt prezentate de catre nume mari in domeniu la conferinte internationale, deci nu ne vom feri sa le publicam aici. Incercati sa faceti si voi cate ceva, o sa vedeti ca va va ajuta mult pe viitor. Incercati sa ii ajutati pe ceilalti si veti vedea ca veti fi de asemenea ajutati. Mai multe, cu timpul. // Staff-ul RST Felicitari e mult mai ok asa 1 Quote
Meteosensibilul Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 Se va rezolva problema cu indexul? Când? Quote