Jump to content
alexhost

Cum sa gasesti clienti VPS ?

Recommended Posts

Posted

Am zis sa incerc si eu si am luat o oferta de SSD virtual hosting, 15 euro pentru 5 site-uri, 5 DB-uri, 2 GB stocare ssd si alte cele. O sa revin cu impresii.

Posted

Am avut un mic incident cu mysql, mi s-a raspuns foarte rapid la ticket si rezolvare fara dureri de cap, ceva eroare "Too many connections [1040]". Din punctul asta de vedere pot sa va recomand serviciile lor pana acum.

Posted
11 hours ago, aismen said:

Am avut un mic incident cu mysql, mi s-a raspuns foarte rapid la ticket si rezolvare fara dureri de cap, ceva eroare "Too many connections [1040]". Din punctul asta de vedere pot sa va recomand serviciile lor pana acum.

O sa cumpar si eu un server maine. Sincer, comentariul tau m-a facut :))

Posted
9 hours ago, tagheuer said:

O sa cumpar si eu un server maine. Sincer, comentariul tau m-a facut :))

Deci in cateva minute (2-3) de la crearea ticketului deja s-a ocupat cineva de el... Nu stiu daca asta e norma, dar banuiesc ca ticketele sunt preluate destul de repede.

Posted
12 hours ago, whistler said:

Daca vreau ceva custom? Ma refer mai mult la partea de stocare .. undeva la ~ 80 - 100 gb ? 😁

Salut, scrie-mi în skype : alexhost.md îți pregătesc o ofertă bună.

7 minutes ago, lzomedia said:

vezi aici recomand cu caldura si ieftin si bun 

https://www.kimsufi.com/uk/servers.xml

Apropo,  am apăsat pe toate butoanele: Sorry, this server is being restocked. 

Posted
15 hours ago, whistler said:

Cine nu-si salveaza in ziua de azi loginurile !?

Hai man. Email sau telefon de suport nu au? Nu mutati suportul de acolo aici pe forum. I s-a permis sa-si faca aici thread cu serviciile lui, mascat de un titlu care nu are nicio treaba, dar suport nu vrem sa oferim aici pentru ce ofera el. E totusi un serviciu comercial, iar aici suntem doar o mana de oameni care nu profitam cu nimic de pe urma forumului.

• Upvote 4