Nytro Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 http://www.google.ro/#hl=ro&source=hp&q=python+tutorial&meta=&aq=0&oq=python&fp=7512f19741983a9cRezultatele 1 - 10 din aproximativ 4.500.000 pentru python tutorial. (0,18 secunde) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazor Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 http://www.google.ro/#hl=ro&source=hp&q=python+tutorial&meta=&aq=0&oq=python&fp=7512f19741983a9cRezultatele 1 - 10 din aproximativ 4.500.000 pentru python tutorial. (0,18 secunde)Lui i-am cerut. Nu lui Google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Si crezi ca omu e prost sa reinventeze roata ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Si crezi ca omu e prost sa reinventeze roata ?tazor e atat de prost incat e in stare sa reinventeze roata Link to comment Share on other sites More sharing options...
NullCode Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Cum pot sa opresc calc-ul altui user din aceasi retea fara sa am drepturi de administrator ? Opreste curentul pe palier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
satanutz Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 hai ma nu mai faceti mistoo de baiat...din cate stiu eu nu prea ai cum asi dori daca puteti sa ma contraziceti.Daca ai avea drept de administrator la retea ai putea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin_maka Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 imi poti spune pe scurt mai exact ce se intampla atunci cand se inregistreaza un domeniu?adica "cine" sustine aceste conexiuni de ip/nume?de ce acest serviciu este cu plata?un om ordinar care detine dotariile/cunostiintele necesare nu ar putea face acest proces fara plata?Poate suna prostesc ceea ce iti cer,dar nu am gasit pe google nimic ce sa ma multumeasca sau sa imi dea cat de cat o lamurire doar ca "platesti pentru inregistrarea domeniului bla bla",sunt convins ca exista un proces complex anume si as fii foarte curios sa il aflu.Multumesc anticipat.Cu respect,makaPS: am citit postul tau despre http://rstcenter.com/forum/1597-basic-cum-functioneaza-dns-scurta-prezentare.rst ,foarte interesant dar as vrea sa stiu care e procesul la nivel de internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 interNIC se ocupa cu inregistrarea domenilor, iar Ripe spre exemplu este "filiala" europeana. Are mai multe astfel de filiale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin_maka Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 multumesc mult...revin dupa ce le gugãlesc putin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
optiqual Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 unui prieten de-al meu i-a fost spart IDul de mess in urma cu 10 minute, si m-a sunat sa ii schimb parola de la ID de yahoo messengerTOtusi pana m-am cacait eu, "criminalul" deja i-a schimbat parola... si eventual si IDulAs dori si eu un tutorial in care sa spuneti cum pot afla parola schimbata a IDului respectiv, sau ID nou facut din cel vechi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 unui prieten de-al meu i-a fost spart IDul de mess in urma cu 10 minute, si m-a sunat sa ii schimb parola de la ID de yahoo messengerTOtusi pana m-am cacait eu, "criminalul" deja i-a schimbat parola... si eventual si IDulAs dori si eu un tutorial in care sa spuneti cum pot afla parola schimbata a IDului respectiv, sau ID nou facut din cel vechiCe noroc pe mine ca am citit un tutorial despre cum sa dai ban... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sawyer Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 hello all, as fi vrut si eu un tutorial care sa`mi arate si mie cum sa scanez/fur ftp`uri sau shelluri/rooturi.daca am acces la un root, as fi vrut si eu un kit de scan, tutoriale pentru elcaut o metoda cum sa fac rost de cpanele/ftp`uri sa pot uploada php mailere sa dau maile multe sau cum sa scanez smtp buneva multumesc mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpt1 Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Am nevoie de un tutorial in care sa se explice cum se poate crea o retea intre calculatoare aflate la mare distanta.Adica nu fac deja parte dintr-o retea.Ex: un pc in Romania si unul in SUA sa faca parte din aceeasi retea, si sa poata juca jocuri in retea ca si cum ar fi unul langa celalalt (si ar fi in retea).Va mai rog sa prezentati si alte programe.O zi buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Am nevoie de un tutorial in care sa se explice cum se poate crea o retea intre calculatoare aflate la mare distanta.Adica nu fac deja parte dintr-o retea.Ex: un pc in Romania si unul in SUA sa faca parte din aceeasi retea, si sa poata juca jocuri in retea ca si cum ar fi unul langa celalalt (si ar fi in retea).Va mai rog sa prezentati si alte programe.O zi buna!Simplu, tragi cablu din Romania pana in America. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpt1 Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 DAR problema e ca acum maxim 2 ani am gasit un astfel de program, care, curios, a functioat... dar aveam banda prea mica si l-am sters.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vnkn0vvn Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Buna seara! Azi toata ziua am cautat un audio book, fara succes, cred ca ar fi de folos la multi dintre noi! Caut Legislatia Rutiera 2009 sau 2008 in format mp3am gasit ceva aici: Legislatie rutiera - Drept si legislatie dar nu stiu daca e ce caut... si plus costa...- sper ca ma baga cineva in seama!, nu am chef sa citesc cartea aia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 un tutorial sa creezi un redirect de pe site-uri gen "hi 5~" spre site-ul tau , stie cineva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizitatoru123 Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 un tutorial sa creezi un redirect de pe site-uri gen "hi 5~" spre site-ul tau , stie cineva?Daca e din reteaua ta, poti face DNS_Spoof daca nu IP Spoofing Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaNulicaUser Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 sall as dori un tutorial despre backtrack scz daca nu am destule posturi cea ce ceri u acolo dar sunt nou pe aceasta comunitate....dacati convine cate posturi am e bn daca nu bafta in continuara astept raspunsul tau Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizitatoru123 Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 sall as dori un tutorial despre backtrack scz daca nu am destule posturi cea ce ceri u acolo dar sunt nou pe aceasta comunitate....dacati convine cate posturi am e bn daca nu bafta in continuara astept raspunsul tauSpecifica la ce vrei tutorial. Backtrack are foarte multe aplicatii, fi mai explicit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexalghisi Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Nu faceti va rog un tutorial despre cum sa se foloseasca brute force pe un site [ log in cu brute force ] ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizitatoru123 Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 Nu faceti va rog un tutorial despre cum sa se foloseasca brute force pe un site [ log in cu brute force ] ?cauta si tu hydra si vezi tu de acolo ca are protocol HTTP Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexalghisi Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 ok , acel program foloseste si o lista , dar brute force? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizitatoru123 Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 ok , acel program foloseste si o lista , dar brute force?Exprima-te corect.Da e un brute forcer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexalghisi Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 pentru windows ? Link to comment Share on other sites More sharing options...