sennyor Posted September 5, 2010 Report Posted September 5, 2010 As vrea un tutorial NOOB FRIENDLY pentru basic C++ coding Adica sa ma inveti chestile de baza pe care trebuie sa le stiu in C++.
Moderators Dragos Posted October 10, 2010 Moderators Report Posted October 10, 2010 As vrea un tutorial NOOB FRIENDLY pentru basic C++ coding Adica sa ma inveti chestile de baza pe care trebuie sa le stiu in C++.FileShare Download limbajul-de-programare-c-tutorial-.rar
zoondark Posted December 19, 2010 Report Posted December 19, 2010 (edited) sall as vrea si eu un tutorial pas cu pas despre cums a creezi un sms bomber ! Edited December 22, 2010 by zoondark
zack_puffy Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 salut all am si eu o intrebare, un prieten de al meu si a pus o camera de supraveg intr o cafenea sunt curios dc eu pot avea acces la acea camera din alta parte?si dc da cum ma invatati sa fac multumesc!
dIzAbLed Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 Salut, As dori un remote, fara acordul altor pc-uri + un tutorial daca se poate:) Mersi!
little123 Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 Un tutorial pentru incepatori in AutoIT as vrea si eu dar sa fie cat mai detaliat si in romana
albastruu Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 as dori un scam page pentru Metin2 - Oriental Action MMORPG daca se poate
sikaldinho Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 cum poti downloada serialele de pe un site online? Pentru ca ma gandesc ca e posibil deoarece am deschis mai multe seriale ,le-am lasat sa se incarce si dupa aceea am scos cablul de internet si le-am vizionat perfect...deci ele erau in pc? asa ca ma gandesc ca se pot downloada... site-ul este serialepenet.ro
zoondark Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Un tutorial cum rootez un website daca ai multumesc mult
GarryOne Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 cum poti downloada serialele de pe un site online? Pentru ca ma gandesc ca e posibil deoarece am deschis mai multe seriale ,le-am lasat sa se incarce si dupa aceea am scos cablul de internet si le-am vizionat perfect...deci ele erau in pc? asa ca ma gandesc ca se pot downloada... site-ul este serialepenet.rototal gresitincearca si cu youtube, tot asa o sa fie, lasi clipul sa se incarce si te deconectezi de la interent si o sa poti viziona clipul fara probleme, nustiu anume ce proces se intampla aici, se incarca pe server nustiu pe unde, in orice caz nu se afla la tine in pc
Odrynka Posted February 11, 2011 Report Posted February 11, 2011 cum imi restabilesc mesajele pe sckype daca sunt la alt PC?
nocomment Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 (edited) As dori sa stiu daca e posibil sa trimit keyloger prin mail .de ex vreau sa trimit un keyloger prin mail sa arate asaSalut BCetatenii tai din lumea blabla alearga de 7 zile fara sa stie ce sa faca!Sperand in aparitia grabnica a maritului guvernator, acum s-au adunat in fata primariei in loc sa lucreze.Intra acum click AICIAsteptam intoarcerea ta.Cand apasa aici sa se instaleze automat keylogeru fara sa mai intreba daca vreau si sa apas ok1Vreau sa stiu daca se poate asa ceva2As dori un tutorial:D Edited February 18, 2011 by nocomment
daatdraqq Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 Cand apasa aici sa se instaleze automat keylogeru fara sa mai intreba daca vreau si sa apas ok1Vreau sa stiu daca se poate asa ceva2As dori un tutorial:DNu se poate !Poate pe vreun win 98 sau xp non sp sa mearga , slabe sanse si pe alea oricum...
phantomas90 Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 cum poti downloada serialele de pe un site online? Pentru ca ma gandesc ca e posibil deoarece am deschis mai multe seriale ,le-am lasat sa se incarce si dupa aceea am scos cablul de internet si le-am vizionat perfect...deci ele erau in pc? asa ca ma gandesc ca se pot downloada... site-ul este serialepenet.roIncearca cu Save2pc dar cauta o versiune full. Cea demo va lua la calitatea normala(traducere: nu downloadeaza HD-uri). Si acolo in meniu o sa gasesti downloadare si de pe alte site-uri in afara de youtube.
loki Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 (edited) Nu se poate !Poate pe vreun win 98 sau xp non sp sa mearga , slabe sanse si pe alea oricum...la vreun bugetar care mai foloseste win98 si citeste mailul prin outlook5 (update la IE6 a rezolvat problema). Mergea fara sa dea click....slabe sanse... Edited February 18, 2011 by loki 1
andrei123 Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 Salut zbeng,Daca ai putea un tutorial NOOB pentru scam la yahoo cu loguri salvate in fisier text.Nu ma descurc cu celelalte tutoriale de pe site...majoritatea sunt cu loguri in mail.Mi se pare mai simplu in fisier text desi stiu ca e mult mai periculos.Cunosc bine persoanele carora vreau sa trimit pagina de aceea nu mie teama de unele probleme.Multumesc anticipat...
cosvlad Posted April 16, 2011 Report Posted April 16, 2011 salfa-mi si mie un emulator pentru PC DIMIS 4.2 Mr1
hannibalflo Posted April 21, 2011 Report Posted April 21, 2011 Caut si eu un tutorial bun care sa ma ajute sa fac grafica si jocuri in tag-ul canvas al html5 cu ajutorul js. Any ideas?
onur Posted April 29, 2011 Report Posted April 29, 2011 doresc si eu un tutorial cum sa dai spam pe mail ? se poate ?
robertel22 Posted April 30, 2011 Report Posted April 30, 2011 un tutorial cum sa fac hack de conquiztador poti sami spui cum sa-l fac?
last Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 Salut, a postat cineva pe aici, mai demult un "crack" pentru Murphy manager retele, din pacate numai apare la search, il mai are cineva?Multumesc si stima.
Moderators Dragos Posted May 6, 2011 Moderators Report Posted May 6, 2011 Salut, a postat cineva pe aici, mai demult un "crack" pentru Murphy manager retele, din pacate numai apare la search, il mai are cineva?Multumesc si stima.A fost sters topicul din anumite motive.
star3 Posted May 11, 2011 Report Posted May 11, 2011 nu cred ca ma incadrez dar o sa incerc.poti face un tutorial de instalare mac in dual boot cu windows 7?
Moderators Dragos Posted May 11, 2011 Moderators Report Posted May 11, 2011 nu cred ca ma incadrez dar o sa incerc.poti face un tutorial de instalare mac in dual boot cu windows 7?Asta cred ca te-ar ajuta How to Dual Boot Windows 7 and Mac OSX - Windows 7 Forums