Guest Kovalski Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Mdah, m-am tot uitat pe aici in cautarea celui mai potrivit loc de spune un ultim lucru.Sfatul meu pentru ai nostri nepoti?Tineti capul sus, nu v-a lasati calcati in picioare, pentru ca bunul simt, orgoliul si onoarea sunt lucruri mai importante, dar cel mai important sunt prietenii, care nu trebuiesc tradati niciodata sub nici o forma in nici o circumstanta.Toate aceste lucruri diferentiaza omul de restul animalelor.Prietenii si onoarea sunt mai importante decat orice altceva.Pentru cei care se simt, (si ar trebui sa se simta) un ultim mesaj. Quote
DumBass1415 Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 Super foarte frumos spus. Respect! Si cum se mai spune Jos Palaria . Quote
NamPleaca Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 True Story. de acum i?i voi urma ?i eu sfaturile spuse. Quote
MrEnrich Posted March 1, 2013 Report Posted March 1, 2013 este in natura lor ca la varsta aia frageda sa gresesti .frumos articol Quote
Shin Posted March 1, 2013 Report Posted March 1, 2013 La o varsta frageda se formeaza caracteul Sau se decide absenta lui Quote
CocolinoRST Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Bine, spus dar nu sunt de acord cu ce ai spus tu despre intalniri ' poate unii de pe RST sunt prieteni si in realitate, si se vad la un suc , o bere la ce prefera ei poate chiar si la o tigara` dar asta nu are nici o legatura cu comunitatea RST Center suntem fiinte omenesti si nu caini si avem tot dreptul sa ne intalnim la o bere s-au la un suc in rest e bine ce ai spus sa traiesti! Quote
test1999 Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 Nemessis.. Mult respect, stii cum se zice "Vorba dulce mult aduce!" Quote
balanlucian Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 sint incepator in aceasta lume a hacking-ului cu ce ar trebuii sa invat sau sa incep ? Quote
aelius Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 sint incepator in aceasta lume a hacking-ului cu ce ar trebuii sa invat sau sa incep ?Sa iubesti cartea, noptile nedormite si cafeaua + Cum s? devii un hacker - Wiki.lug.ro Quote
Tumbler Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 sint incepator in aceasta lume a hacking-ului cu ce ar trebuii sa invat sau sa incep ?Tu ai vazut cand a fost facut acest topic? Poti incepe cu regulamentul si poti termina cu categoria tutoriale. Quote
uss3r Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 si obligatoriu sa faci si oleaca de puscarie. Quote
cioabi Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 sint incepator in aceasta lume a hacking-ului cu ce ar trebuii sa invat sau sa incep ?sa nu iti faci conturi pe situri de astea cu numele tau real! Quote
domnulviorel Posted March 30, 2014 Report Posted March 30, 2014 Eu am auzit de foarte mult timp de aceasta comunitate .Fratele meu mai mare mi-a spus ceva de unu "Nemesis" care a aparut la tv ca aras un tigan. Cred ca au trecut vreo 3 ani nici eu nu mai stiu si mereu luam ban pe aceasta comunitate pentru ca eram obsedat de putere, ceream ceva ce nu meritam si foloseam cunostinta doar in mod-ul de ma distra pe alte persoane pe care nu le cunosc.Acuma vreau sa imi fac si eu prezenta si sa nu mai fiu asa natarau . Acest topic mi-a deschis ochi. Quote
manelepesys32 Posted April 25, 2015 Report Posted April 25, 2015 bun articol, mi s-a parut foarte interesant, totusi cred ca ai exagerat putin la partea cu "dusmanii" si cu "arsul" lor indiferent de mijloace. Dupa parerea mea, sa fii hacker nu inseamna ca esti un huligan sau baiat de cartier pe internet Quote
MirceaLia Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Sunt, poate mai in varsta. Dar nu asta conteaza.Sa nu faci rau... asta conteaza. Am spart programe in tinerete, doar pentru mine. Eu ma distrez cu programe, mai ales cu tutoriale. Sa vad cum au mai avansat. Bine inteles si cu altele. Quote