N-W-A Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 Acum am inceput sa citesc Decameronul. Tare cartea + are anumite povestioare mai "picante" Quote
waingro Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 mastercard si visa.stiu ca va nemultumeste raspunsul.. dar asta e. Quote
demon_zone Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Eu. Citesc.Oare este posibil?!da, citesc Crima la vicariat de Agatha ChristieDESCRIERE CARTE:Miss Marple se afla in fata misterului unei crime petrecute in linistitul satuc St Mary Mead, unde, sub fatada aparent linistita a unui targ englezesc, se ascund intrigi, secrete, minciuni si moarte. Colonelul Protheroe, magistratul local si un om de seama al locului, este cel mai detestat personaj din St Mary Mead. Toata lumea - inclusiv vicarul - ii doreste moartea. Si, foarte curand, acest lucru chiar se intampla -este gasit impuscat in cap in biroul vicarului. Aflata in fata unei pleiade de posibili suspecti, numai infailibila Miss Marple poate descalci amalgamul de indicii care vor conduce la demascarea criminalului. Sursa: Crima la vicariat - Agatha Christie - Romane politiste - carti online librarie ishop.ro-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-Nu am citit, dar vreau doar sa va informez despre Versetele satanice pentru ca la cate a tras autoru din cauza ei, ar trebui sa fie o carte destul de interesant."Versetele satanice"Salman RushdieSalman Rushdie, scriitorul de origine indian?, a atras, cu romanul "Versetele satanice" (1989), nu doar admira?ia, ci ?i condamnarea la moarte din partea Ayatolah-ului Ruhollah Khomeini, liderul religios ?i politic al Iranului, pe motiv c? blasfemiaz? religia islamic?. Dup? zece ani în care a stat ascuns, Rushdie c?l?tore?te acum în toat? lumea pentru a-?i cunoa?te cititorii, zilele acestea aflându-se pentru prima dat? ?i în România, unde editura Polirom i-a publicat, din 2006 ?i pân? acum, 10 romane (printre care “Versetele satanice”, “Copiii din miez de noapte”, “Seduc?toarea din Floren?a”). De?i cititorii îl cunosc mai degrab? pentru "Versetele satanice", Salman Rushdie a cunoscut succesul interna?ional înc? din 1981, când primea Booker Prize pentru cel de-al doilea roman al s?u “Copiii din miez de noapte” (1981). Citind din carte: Sursa text: Cine este satanicul Salman Rushdie? - Money.roSursa imagine: "Versetele satanice", o carte pe care nu trebuie s? o ai în bibliotec? Quote
Rockerdish Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 The Psihokillers (Juan Antonio Cebrian) Quote
Nytro Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Nu am terminat "Sangele timpului", mai am putin. Am mai luat "Enigma nisipurilor". Imi place genul "mystery". Quote
SympleBoy22 Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 (edited) Am si eu o intrebare.Am vazut la cineva o carte PHP si MySql - Crearea unui site comerical nu mai stiu cum..Avea vreo 500-600 pagini,cel putin asa cred dar era foarte groasa.Contine si criptarea parolelor in hashuri,metode de decriptare etc etc.Sunt interesat sa o cumpar,stiti cum se numeste?Daca puteti da o poza ceva... Edited February 12, 2010 by SympleBoy22 Quote
wildchild Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Recomand orice de la coelho si stephen king Quote
wvw Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Am si eu o intrebare.Am vazut la cineva o carte PHP si MySql - Crearea unui site comerical nu mai stiu cum..Avea vreo 500-600 pagini,cel putin asa cred dar era foarte groasa.Contine si criptarea parolelor in hashuri,metode de decriptare etc etc.Sunt interesat sa o cumpar,stiti cum se numeste?Daca puteti da o poza ceva...Carti PHPAltele nu ?tiu s? fi ap?rut în limba român?. Quote
SympleBoy22 Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Mersi vic,am gasit-o PHP 5 Si MySQL pentru comert electronicAceasta este cartea,mi-a recomandat-o un programator.Acum o comand,sper sa am si chef sa o citesc. Quote
wvw Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Dac? vrei s? studiezi varianta în englez?: http://ifile.it/elpr9xo/1590598644.zip Quote
SympleBoy22 Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Nu,n-are rost,inteleg mai bine in romana. Quote
wvw Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Cum dore?ti. Ah, ?i Cristian Darie este destul de meseria?: Cristian Darie: Books: SEO, PHP, AJAX, E-Commerce, ASP.NET, SQLAmazon.com: Cristian Darie: Books, Biography, Blog, Audiobooks, Discussions Quote
nosferatu Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Are cineva "Noapte de Sânziene" in format electronic ? Quote
wvw Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Aici:Mircea Eliade - Noaptea de Sanziene?i dac? nu-?i place scribd, bag? o cerere aiciColectia mea de carti Vreau sa fac schimb de cartiSau o iei de pe torente (împreun? cu alte sute de c?r?i)Biblioteca Torrent Download Quote
nosferatu Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Merci mult, scrib era de ajuns, am luat'o de acolo Quote
Radu.Andrei Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 De curand m`am apucat sa citesc seriile Harry Potter. Cateva carti pe care le recomand: Operatiunea Shockwawe de Colin Forbes Leul din Iudeea de Victor Ostrovski Egipteanul si Etruscul,amandoua de Mika Waltari Cronicile vampirilor de Anne Rice Carti pe care nu le recomand: Lupul de stepa de Hermann Hesse-este o carte fara de inteles,totul se produce ca un adevarat haos. Amintirile rechinului de Steven Hall-un tanar vede cum ii moare iubita si intra intr-un stadiu de depresie totala,amnezie,dupa care isi imagineaza ca in mintea lui exista un rechin ce ii mananca amintirile... Romanul adolescentului miop de Mircea Eliade-din pacate pentru mine am fost pus de profesoara de romana(directoare in acelasi timp) sa ii citesc opera "minunata".M-am ales cu migrene dupa primele 47 de pagini.Este o carte tare ciudata. Quote
tjt Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 Ultimile carti citite...Paulo Coelho - La raul Piedra am sezut jos si am plansPaulo Coelho - AlchimistulsiOctavian Paler - Viata pe un Peron...In viitorul apropiat imi propun sa citesc :Stendhal-Napoleon... Quote
Shinny Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 Decameronul de Giovani Bocaccio.Am colectia de la Adevarul si le iau la rand,ce am citit mai demult nu mai citesc.Si Iona am citit pt la scoala teatru e de Marin Sorescu o piesa de 30 pagini foarte complexa ca tematica si viziune,are si tenta religioasa si filosofica,toata piesa e un monolog. Quote
Nytro Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 Am luat si eu ieri Idiotul de Dostoevsky dar nu am citit nimic pana acum. Quote
pyth0n3 Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 -The Prince by Niccolò Machiavelli written in 1513 not published until 1532 The Prince - Wikipedia, the free encyclopedia-Hacker 6.0 by Stuart McClure ,Joel Scambray,George Kurtz -The Magic of Thinking Big by David Schwartz -Letter to a Child Never Born by Oriana Fallaci-VOICE OF THE MASTER by Kahlil Gibran Quote
Gonzalez Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 Trei camarazi - Erich Maria Remarque-Gonzalez Quote
Shinny Posted March 13, 2010 Report Posted March 13, 2010 Cartea Idiotul e foarte tare.Una dintre cele mai bune carti pe care le-am citit deocamdata. Quote
wildchild Posted March 28, 2010 Report Posted March 28, 2010 Conspiratia de Dan Brown.A MUST read book.In engleza este sub numele de "Deception Point".extrem de captivanta!cei pasionati de NASA o sa o gasiti foarte interesanta. Quote
N-W-A Posted March 28, 2010 Report Posted March 28, 2010 322 vorbe memorabile ale lui Petre Tutea.Foarta tare. Quote