AlStar Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 M-am trezit eu dimineata cu o intrebare: "Sunt oare fete pe RST?"Baieti am tot vazut, da' fete?Active Members: 21,218 tre' sa fie cateva fete...A se exclude din lista persoanelor de sex feminin, cei de sex masculin, in ciuda zvonurilor sau comportamentului! Quote
b3b3 Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 uitate la iarba legala acolo sunt "destule" care se plang Quote
AlStar Posted January 15, 2010 Author Report Posted January 15, 2010 Unde-s ma? M-am uitat peste topicul lui Marian, da' n-am observat fete..faci offtopic tu.. pleaca d-aci.. Quote
Fitty Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Luyzette, volare, poznasha, pe astea 3 le stiu. Mai sunteti? Quote
DLD Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Mai sunt 2-3 hermafroditi (astia se pun??) ! Fitty@ alea sunt singurele fomei de pe acilea Quote
ZeroCold Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Nu sunt fete pe rst, exceptie (Luyzette, volare si...poznasha).Cam rar vezi fete pe forumuri de hacking. Nu le duce mintea...ce sa mai...:D:D(no ofense, dar cam asa e ) Quote
bubu28 Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Nu sunt fete pe rst, exceptie (Luyzette, volare si...poznasha).Cam rar vezi fete pe forumuri de hacking. Nu le duce mintea...ce sa mai...:D:D(no ofense, dar cam asa e )ca pe tine te duce.iti aduc fete mai destepte si mai pricepute ca si tine Quote
AlStar Posted January 15, 2010 Author Report Posted January 15, 2010 Mai sunt 2-3 hermafroditi (astia se pun??) ! Fitty@ alea sunt singurele fomei de pe acileaFara hermafroditi ma Nu sunt fete pe rst, exceptie (Luyzette, volare si...poznasha).Cam rar vezi fete pe forumuri de hacking. Nu le duce mintea...ce sa mai...:D:D(no ofense, dar cam asa e )Ee.. nu ca nu le duce mintea.. nu-s interesate ca pe tine te duce.iti aduc fete mai destepte si mai pricepute ca si tineCalm ma.. daca tu cunosti "hackerite" insemna ca toti cunosc? Quote
nosferatu Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 mai era "gagica" lu' flama, dar ne-a lasat Quote
N-W-A Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 da...tinkode =)nu am putut sa ma abtin =) Quote
HackKing Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Mai sunteti? Da, ai uitat de Phenom ? Quote
lafurat Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Ar fi mai bine sa puna niste poze cu ele jaja Quote
ZeroCold Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 ca pe tine te duce.iti aduc fete mai destepte si mai pricepute ca si tinenu am spus ca nu sunt ci am spus ca se gasesc rar....si din cate stiu eu hackeritele is bune rau :D:D Quote
wvw Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 (edited) O, da. +1The Dark Visitor Chinese Female Hacker Groupsau -1 CDNE Chapter 14 - Female Hackers?Susan Headley - Wikipedia, the free encyclopedia?i nu v? mai gândi?i la Angelina Jolie, c? stimabila actri?? nu-i hackeri??, mmkay. Iar Hackers este o comedie decent?. Edited January 15, 2010 by wvw Quote
ZeroCold Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 (edited) O, da. +1The Dark Visitor Chinese Female Hacker Groupsau -1 CDNE Chapter 14 - Female Hackers?Susan Headley - Wikipedia, the free encyclopedia?i nu v? mai gândi?i la Angelina Jolie, c? stimabila actri?? nu-i hackeri??, mmkay. Iar Hackers este o comedie decent?.:D:DRetrag ce am spus mai sus !Oricum, cand am spus bune rau, ma refeream la hacking.Is bune rau in ceea ce fac (hacking ).edit: alea nus hackerite prima ii alien iar a doua ii elodia blonda si batuta. Edited January 15, 2010 by ZeroCold Quote