Jump to content
wvw

Filme, seriale, documentare

Recommended Posts

Sunt mandru sa fac parte din comunitatea asta in care 90% cauta o gandire out-of-the-box pe forumul asta si detalii despre diverse domenii IT care sa ii ridice pe plan financiar si moral (si tie poti sa-ti faci un upgrade ca om, nu doar la iPhone) si restul recomanda filme ca Expendables sau Texas Chainsaw Massacre.

Cu totii le-am vazut astea, si spre deosebire de cativa de pe-aici, nu tinem sa le mentionam in continuare cu nicio ocazie. Ba voi chiar le recomandati si altora. Interesant!

Multi pasionati istorici pe aici! A vazut cineva Der Untergang?

  • Like 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Niste filme si seriale care le-am vazut recent si chiar le recomand, mi-au placut foarte mult:

Filme:

The Square

On body and soul

 

Seriale:

Fargo - sper ca o mare parte lati vazut deja, dar e un serial genial si bine facut, sezonul 3 eu il consider extrem de bine facut(unul din favoritele mele daca nu cel mai bun); se inspira din realitate(asta zic ei) si prezinta in cadrul principal ca sa zic asa o anumita crima care a fost produsa: partea care face serialul foarte bun este ca povestea incepe dinainte sa inceapa totul(crima) si continua si dupa, prezentand evolutia tuturor personajelor implicate - eu personal nu am mai vazut un serial care sa faca asta -

 

Documentare:

Wild Wild Country

Hot Girls Wanted: Turned on - e un fel de serial in care in fiecare episod incearca sa prezinte/dezbata oarecum ce se intampla in lumea in care traim referitor la porn/sexual experiences and stuff like that din punct de vedere moral si din punct de vedere a celor care fac chestiile respective(live chat, tinder, porn)

 

si un documentar nou abia a inceput sa apara episoade si care pare interesant:

One Strange Rock - incearca sa fie un fel de Planet Earth, adica e similar, dar pare sa se concentreze mai mult pe fenomenele naturale decat pe viata animalelor salbatice

Edited by Tuckle
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...