AlStar Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 Stateam pe messenger, si ma trezesc ca-mi trimite unu' mesaj: password:[violeta]."hm..ce dracu o fi asta"..imi zic, si-l intreb..imi trimite apoi urmatorul link: Cum afli parola de la Messengerul cuiva | ContraSENS Desi e posta din 2008, eu nu stiam de ea.. Asta-i probabil ce-a mai tare metoda de spart parole:))) Mai bine postez aici "tutorialul", ca sa nu aiba ala vizitatori Daca vrei sa afli parola de la Messengerul cuiva, citeste cu atentie randurile de mai jos si fa intocmai. Probabil ca multi ti-au spus ca nu se poate asa ceva. Ei, bine, exista o bresa de securitate in Yahoo Messenger care permite aflarea parolelor. Inainte de toate, trebuie sa stii ca asa ceva este ilegal iar metoda descrisa mai jos este doar cu titlu de exercitiu. Nu trebuie sa o folosesti niciodata deoarece este impotriva legii si daca faci asa ceva incalci intimitatea celorlalti. Vulnerabilitatea de care sufera Yahoo Messenger se bazeaza pe faptul ca pentru a face posibila comunicarea intre doua sau mai multe computere, fiecare calculator trebuie sa deschida un port de comunicatie. Acest lucru trebuie sa permita accesul fiecarui computer dinspre si spre celalat computer. Adica, fiecare calculator comunica celuilalt calculator parola de acces la contul de Messenger. Comunicarea se face criptat, insa exista o metoda simpla de decodificare a parolei. De exemplu, parolele tuturor celor pe care ii ai in lista sunt stocate pe computerul tau. Le poti afla pe toate deodata, sau pe rand. Cel mai bine este sa le afli pe toate deodata. Deci, deschide Messengerul, apasa Ctrl M (tii apasate tastele Ctrl si M in acelasi timp). Se va deschide o noua fereastra. Faci click pe primul nume din lista de contacte, derulezi pana la ultimul contact, apesi pe tasta Shift si dai click pe ultimul nume. In acest mod ar trebui sa selectezi toata lista. Dai OK. In fereastra care se deschide scrii: password:[xxxxxxxxx] unde xxxxxxx inlocuiesti cu parola de la Messengerul tau. In acest fel, te autentifici si pacalesti computerul sa-ti afiseze parolele celorlalti. Apesi apoi pe Send. Cauta dupa aia pe desktop un fisier .xsl care poate sa aiba ca nume toidi sau diputs si-l deschizi. Acolo se afla parolele. Partea trista e ca multi, foarte multi, cad in plasa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SENEQ_o Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 toidi sau diputsexact aia cad in plasa:-J nu cred ca mai exista oameni sa cada in astfel de capcane Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 exact aia cad in plasa:-J nu cred ca mai exista oameni sa cada in astfel de capcaneBa da, sunt si inca multi. Nici eu nu stiam de post dar acuma am realizat de ce am primit mai demult parola la unu din lista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystake Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 si eu am primit odata parola lu unu prin mass si nu stiam dece ... am crezut ca a facut careva stealer si a pus id meu ca reciever tare faza Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted May 2, 2010 Author Report Share Posted May 2, 2010 exact aia cad in plasa:-J nu cred ca mai exista oameni sa cada in astfel de capcaneFaza cu "toidi" si "diputs" n-am observat-o, desi mi s-au parut cam ciudate denumirile Link to comment Share on other sites More sharing options...
clauditzzza Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 merge treaba...dar nu ca inainte...ca si cu licitatiile de pe ebay Link to comment Share on other sites More sharing options...
clNRR Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 salut, mie nu mi-au aparut fisierele acelea pe desktop,dar am constatat un lucru cu stupoare(eram la ora de info si am facut in tocmai cum zice "tutorialul"),si anume ca o colega care era langa mine si statea pe messenger a primit un mesaj de forma password:[parola], si in aproximativ 1 min i-a iesit de pe messenger si i s-a blocat pc...o fi din cauza mea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 (edited) exact aia cad in plasa:-J nu cred ca mai exista oameni sa cada in astfel de capcaneba sigur ca sunt:http://fulgerica.com/2008/03/05/cum-sa-spargi-parola-la-yahoo-mancati-as/are locul 3 la vizualizari pe blog.http://www.piticu.ro/cum-sa-spargi-o-parola-la-yahoo.html1158 commentsNu mai stiu pe care blog am stat sa citesc commenturile si era super lantul:- "ca sa spargi trimite mail la...."- "da merge cum zice ala mai sus, am dat si eu"- "nu luati teapa prostilor"- "da totusi exista vreo metoda?"- "da, este, trimiti mail la...."si o luau de la capat Edited May 3, 2010 by loki Link to comment Share on other sites More sharing options...
hirosima Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 salut, mie nu mi-au aparut fisierele acelea pe desktop,dar am constatat un lucru cu stupoare(eram la ora de info si am facut in tocmai cum zice "tutorialul"),si anume ca o colega care era langa mine si statea pe messenger a primit un mesaj de forma password:[parola], si in aproximativ 1 min i-a iesit de pe messenger si i s-a blocat pc...o fi din cauza mea?se pare ca nu ai inteles nimic din ce sa discutat pe forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodil89 Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Lasa-s mah nu vezi ca ala e un troll Link to comment Share on other sites More sharing options...
neo.hapsis Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 salut, mie nu mi-au aparut fisierele acelea pe desktop,dar am constatat un lucru cu stupoare(eram la ora de info si am facut in tocmai cum zice "tutorialul"),si anume ca o colega care era langa mine si statea pe messenger a primit un mesaj de forma password:[parola], si in aproximativ 1 min i-a iesit de pe messenger si i s-a blocat pc...o fi din cauza mea?Ce noroc ca nu sunt in lista ta ,ca altfel imi furai parola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 (edited) // Removed Edited November 11, 2013 by Nytro Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebestpaf Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 (edited) bun dau astea aleg lista intreaga(2 la numar) si dau ok apare fereastra pt mass scriu pasword[xxxxxxx] si dau send? sau cum ?ma incurc aici Edited May 3, 2010 by thebestpaf Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodil89 Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Terminati mah nu mai faceti tampenii din astea eu unu stiu ca sunteti trolli in cautare de...."faima" ,nu vreau sa cred ca exista oameni atat de prosti NU VREAU!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigT Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Mda. Am intalnit persoane care faceau multe alte dracii cu propriul calculator fara sa stie de ce sau ce fac draciile alea, executau ca la ordin. Astia sunt mici copii cu parolele Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted May 5, 2010 Author Report Share Posted May 5, 2010 Hm...oare n-au inteles toti ca asta e un topic la vrajeala, si ca acest asa-zis tutorial nu functionaza? o_O---PM:buna seara felicitari pt post...la mine nu merge nuj ce are aleg din lista 2 ca atatia am si dau ok apare o ferastra pt mass , scriu aculo pasword[xxxxx]?si dau send?PS.: Sorry, dar nu prea ai ce cauta p'aci...PS2.: Off..viata mea... Ce se intampla cu lumea? (...se duce la valeee...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
totti93 Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 Ce post:)) Si aici cad in plasa oamenii:)) lol.PS: numi merge nici mie:))) oare o fi de la PC-u meu cu procesor de 60 km??? sau de la priza de 220 GB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander33 Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Terminati mah nu mai faceti tampenii din astea eu unu stiu ca sunteti trolli in cautare de...."faima" ,nu vreau sa cred ca exista oameni atat de prosti NU VREAU!!!!prietene...nu vreau sa-ti dau vestea dar .... nu mai e loc pe planeta asta de cati prosti exista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
korall Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 salutn-am fost demult pe aici.. acum am timp sa mauit ce ati mai discutat..nu trebuia sa rogi sa te treaca si pe tine pe lista de mes..?...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
for16 Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 trebuie sa ai cel putin o melodie cu Salam in calculator ca sa iti mearga:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted August 24, 2010 Moderators Report Share Posted August 24, 2010 Andry marin: password:AndreiDrago?: wtf?Drago?: asta e parola ta de mess, nu ?Andry marin: am trimis din greseala......era parola unei arhiveDupa ce am intrat in mail-ul lui si i-am zis sa-si schimbe parola...Andry marin: nopeAndry marin: nush sa o schimbDrago?: Account Info Andry marin: si acolo?Drago?: iti introduci inca o data parolaAndry marin: da?Drago?: si apoi ai change passwordAndry marin: aaaaAndry marin: okeAndry marin: unde e acest account infoAndry marin: ?Drago?: mail stanga susDrago?: apesi pe username-ul tauDrago?: si iti apare un meniu Drago?: acolo eAndry marin: gataDrago?: bun Andry marin: gata pass schimbatDrago?: okDrago?: si data viitoare nu te mai lua dupa ce scrie pe netAndry marin: deci e imposibil sa afli?Drago?: ca nu exista modalitate de a sparge o parola de yahooDrago?: se poate afla prin stealerAndry marin: ce e ala?Drago?: sau sa incerc parolele pe randDrago?: un fel de virusAndry marin: mi-l dai si mie?Drago?: ce? stealerul?Andry marin: daAndry marin: dar sa il folosescDrago?: sunt 1124182301923810923 de stealereAndry marin: nu sa il folosesti u pe mnDrago?: pe netAndry marin: si cam qm se folosesteDrago?: se creeaza una bucata server ftp unde vin paroleleDrago?: se creeaza una bucata server care se trimite la victimaDrago?: si se servesteAndry marin: aha ia sa caut unul si sa incercAndry marin: pot sa il incerc si pe mnAndry marin: /Andry marin is typing...Andry marin: ?Drago?: da Link to comment Share on other sites More sharing options...
icebird Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Decat sa iti pierzi vremea sa le explici la toti cum se schimba parolele si ce e un stealer mai bine codezi ceva util, parerea mea. Sau faci asta doar cand esti foarte plictisit Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodil89 Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Nu neaparat....eu cred ca cate un prost din asta pe saptamana e bine venit ca sa "destinda atmosfera" Pana la urma e chiar amuzant sa vezi cam cat ii duce creierul.Si totusi cred ca prima oara cand am dat noi ochii peste un calculator am fost si noi ceva de genu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted August 24, 2010 Author Report Share Posted August 24, 2010 E ciudat cand altii mai experimentati nu te ajuta, insa atunci cand tu trebuie sa ajuti pe cineva mai putin experimentat ca tine, nu mereu ai chef sa-i explici, unele lucruri pentru ca ti se par prea banale.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helena69 Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 toate doar sunt povesti...nu cred ca e asa de simplu precum pare... Link to comment Share on other sites More sharing options...