yceman Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 eu unu termin liceu anu asta ... in sfarsit... dar in weekend lucrez ca Dj.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 acasa, in pat stand online si discutand cu clientii... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firewind Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 (edited) pe unde apuc, ba-n parc pe banca in zile insorite, ba-n bar in zile ploioase, ba-n aeroport, cateodata la terasa cu berea-n fata, rar in birou, si foarte rar pe munte, cu calu la oi.strict necesar: bateria extinsa la laptop, semnal gsm, cafea.optional, insa preferabil: wlan, 220v, bere, jack, redbull.ideal:jacuzzi + 2-3 muze "playboy, 90-60-90, 55kg, fara inhibitii si prejudecati"administrator la firma propie. Edited May 31, 2010 by firewind Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted May 31, 2010 Author Report Share Posted May 31, 2010 ma bucur sa vad ca nu aveti gusturi proaste...da ma referam la munca adevarata...deaia care face $ nu sparge $ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yonshadow Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Deocamdata invat ,si lucrez putin in alternanta(stagii)Design interior Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Lucrez in domeniul webdesignului in weekend la un sexshop unde mai lucreaza membrii rst ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Admin la magazinul meu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted May 31, 2010 Author Report Share Posted May 31, 2010 in fabrica de la jucu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackKing Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Lucrez doar ca dj.Dar vreau sa ma angajez la ceva serios, unde castig ceva mai bine.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sennyor Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 uite aci ideea originala ii apartine lui Nytro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Din pacate nu toti reusesc sa faca ce vor ei in viata , Iar unii fac ceea ce nu sunt in stare sa faca , altii sunt mentinuti de catre parintii lor si habar nu au ce cu ei Oricum sper (cred ca raman doar cu speranta ) sa ajung vreodata la Universitate Varsta = 23 de ani Vorbesc Engleza, Russa, Italiana, Romana si limba Slavona Lucrez in jur de 12 ore pe zii in alt domeniu care nu are nici o legatura cu informaticaEste o munca destul de grea si obositoare , (o chem de c***t) pe care nu imi place sa o fac dar in Viata nu tot timpul poti sa alegi ceea ce iti place Lucrez de la varsta de 14 ani si stau singur Nu depind de nimeni , si nu am treaba cu nimeni Nu este mama sa puna mancare pe masa Acasa la mine suntem o famile foarte mare compusa din urmatoarele persoane :pyth0n3 , hp dv5-1105el , un pc desktop cu monitor vechi si un case pt server , inca 2 pc desktop si cateva hard diskuri , un mini laptop samsung ,cateva postere cu eminem ,2pac , un switch , 1 router ,si inca cateva routere dar nu stau la mine acasa ,Prietenii cei mai buni stau tot la mine acasa intro biblioteca deoarece in afara de carti nimeni nu cred ca este corect Ok , Forgot Vine si prietena mea si zice hai sa iesim Sunt de servici cam 24 cu 24 deoarece lucrez si noaptea , Singurul timp pe care imi mai ramane mai deschid o carte ,deschid un computer , merg la un bar sau pubPeace la toti copiii care stau pe spatele lui mama si lui tata )))))) Scuzati prezentarea daca e prea lunga , sper doar sa nu imi apara un copil prost care sa faca comentarii proaste deoarece le pun deja raspunsul Shot your mother fucking mouthPeace to All ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torvalds Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 ^ Tu te pricepi in IT.Sa stii ca multa lume angajeaza pe ceea ce stii! Nu pe diplome si alte cacaturi. Eu zic sa mai incerci in Romania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted May 31, 2010 Author Report Share Posted May 31, 2010 @pyth0n3 ...daca $ sunt ok...eu zic ca si restu e ok...cat despre cei care inca ii duc parintii si au trecut de majorat...e grav..vedeti ca se sfarsesc zilele in care "mama da si mie" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 ma bucur sa vad ca nu aveti gusturi proaste...da ma referam la munca adevarata...deaia care face $ nu sparge $sunt freelancer de 2 ani, lucrez pe cont propriu, acte facturi tot tacamul, de obicei lucrez cu romanii plecatii in afara, mai rar cu firme din ro... eu o consider munca adevarata, ajung uneori si la 2000 euro pe luna castig (nu mereu...) adevarat ca uneori e stresant...munca ca freelancer iti ofera atat satisfactii cat si probleme... (nu ai in fiecare luna clienti, uneori ai prea multi clienti ca nu ii poti duce alteori trece luna si nu ai unul) iar pe de alta parte tre sa te ocupi tu de taxele la stat, de impozite si asigurare medicala si ce mai e... deci chiar daca stau acasa in pat majoritatea timpului asta nu iseamna ca e si usor mereu sau ca nu e munca adevarata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 @pyth0n3 ...daca $ sunt ok...eu zic ca si restu e ok..."Banii nu inseamna nimic ,suntem noi cei care ii dam o valoare"by pyth0n3Secretul fericirii este sa faci ceea ce iti place in viata , nu ceea ce esti obligat sa faci chiar daca esti platit mai putin pt ceea ce iti place sa faci ,decat sa iei mai multi bani si sa nu fii fericit , sa nu iti placa ceea ce faci si sa o faci doar pt ca est obligat si nu ai alternativa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodil89 Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Mda nu mai tin minte exact da era ceva de genu:"A job isn't a job when you like what you're doing,and you're the best it's a pleasure"Lil something like that xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 in gara, ma prostituez de 9 ani juma'2 curci in loc de pestiiar locul de refugiu e cu 10 etaje peste biroul lui nytro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bleah Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Salutare,Lucrez la o firma de outsourcing IT ca Inginer IT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosetutza Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Daca lucrez ... nu mai am timp sa fac bani...deci nu lucrez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Lucrez ca elev pe 37 de ron, dintre care 2 lei se scad cand ii scot de pe card iar 5 lei raman pe card deoarece nu pot scoate decat multiplu de 10 asa ca luati _|_ base si ai lui. Dar lucrez acasa ,fac in jur de 200-300 de euro pe luna dar faza e ca ii fac pe telefon:)) imi cumpar toate prostiile posibile de pe net prin sms:D (cu ocazia asta ii rog pe cei care stiu vreo metoda de a scoate banii de pe telefon sa imi dea un pm...sau macar un site care accept plata prin sms...scuze de off). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strike Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 @Maverick normal basescu e vinovat ca banca nu te lasa sa scoti 5 lei ? ))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xact Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Sunt bagator in seama cu functie secreta, fosta capusa pe spatele alor mei pana cand m-am sucarit si am tras lozul castigator. Iar timpul liber sunt roman. Si-mi place !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cigraphics Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Student la Facultatea de Electronica, Comunicatii si Calculatoare sectia Electronica din anu 3 o sa trec la ComunicatiiAm lucrat la 3 firme de la 14 ani ca:1. Administrator retea (1 an)2. Web design & web programming (1 an si 6 luni)3. Consultant IT + Web design & web programming (4 ani)Ceva freelancing de acasa: Situri, depanari pc-uri...Acum m-am inscris sa plec in afara dupa sesiune pe partea de IT pe o perioada intre 6 sapt si 1 an si 6 luni sa vad cat aleg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Pana acum frecam menta...Acum ca am 18 ani ma ia tata pe santier in italia ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...