tjt Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Din toamn?, Ministerul Agriculturii vrea s? îi scoat? pe elevi la cules de mere, struguri sau cartofi. Astfel, copiii din marele ora?e vor putea face cuno?tin?? cu "munca de la ?ar?"."În special copiii din mediul urban nu mai au acest contact cu agricultura, cu produc?ia agricol?. Trebuie s? vad? exact cum se produc fructele, care sunt avantajele unei vie?i s?n?toase", a declarat ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru. Prim?riile vor trebui s? acopere costul deplas?rilor din bugetul alocat programului de încurajare a consumului de fructe în ?coli.În proiectul, deocamdat? blocat în Camera Deputa?ilor, se prevede ca pe lâng? lapte ?i corn, fiecare elev s? primeasc? zilnic ?i câte un m?r. În actul normativ se mai spune c? elevii vor fi pu?i la munc?, dar vor participa ?i la concursuri tematice cu premii ?i vor primi bro?uri din care vor putea afla beneficiile consumului de fructe ?i legume proaspete.Elevii ar putea ie?i, din toamn?, la cules de mere ?i cartofi | REALITATEA .NET Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 indeed...cine vine la revolutie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 This is fuckin amusing..Nu e o idee rea, desi mi se pare clar drumul in care bat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 La depanusat porumb era misto .Uram culesul de prune .La rosii iesea banutu ,castigan 2,5 lei la o ladita parca ....amintiri frumoase .Se pare ca avem un guvern de nostalgici . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 mie imi palce ca ei primesc lapte+mere:]si sa fim seriosi nu prea as vedea un emo ca se catzara dupa mere sau culege struguri:)...mi a zis mama ca inainte il luau cica le zicea lor sa faca practica si ii plateau..darr..putin..NU CRED CE ZIC AIA DE PE REALITATEA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 ba...mie unu mi-ar placea sa mergem la cules de chestii din astea:)) am face numai bascalie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 si ce plm e rau in asta bai saraciilor ? voi stati cu coaiele la soare si tara arde, lesinatilorbine zis Pax, si pe langa asta, cea mai mare prostie mi se pare ca s-a facut cu scoaterea armatei obligatorii....pai asa ieseu oameni nu toti meltenii pe care nu mai stii cum sa ii ocolesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul4games Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Plm mie imi convine daca pierd din ore si sunt platit!adica cei asa greu sa culegi mere si prune sau ce se mai culege? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 bine dracu ca am terminat scoala ...numai pentru tara nu ma mai murdaream eu pe maini F*** You Romania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjt Posted June 19, 2010 Author Report Share Posted June 19, 2010 si ce plm e rau in asta bai saraciilor ? voi stati cu coaiele la soare si tara arde, lesinatilorCum ce e rau ? Pai sa vina deputatii sa munceasca ca tot pierd timpul degeaba pe acolo ...Sau sa vina EBA si sa mai lase Bamboo-ul...In loc sa se contruiasca sali de sport,bazine de inot,etc pentru ca sa incurajeze copiii sa faca sport ei ii trimit la munca.Asta e gandire tipic comunista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrYsTy4N Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 yceman_yceman, adevar graiesti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 bine dracu ca am terminat scoala ...numai pentru tara nu ma mai murdaream eu pe maini F*** You RomaniaAsa ma...dar ce ai vrea? si asa respiri degeaba aerul tarii... vrei sa iti dea ceva, dar tu nu faci nimic pentru asta. Halal mentalitate, atunci asteptati mult si bine, pana cand o sa primiti ceva pe gratis fara a va murdari pe maini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Asa ma...dar ce ai vrea? si asa respiri degeaba aerul tarii... vrei sa iti dea ceva, dar tu nu faci nimic pentru asta. Halal mentalitate, atunci asteptati mult si bine, pana cand o sa primiti ceva pe gratis fara a va murdari pe maini.da frate...dau 4 milioane pe nike`uri sa le bag la noroi pe camp pentru ce ? pentru mana de lucru ieftina sau moca. Ma pij pe statu lor ma pij pe Romania si ma pij si pe toti din guvern. Sa iasa Udrea cu Boc si mortii lor. Nu il vad pe fisu lu Nastase sa alerge spre camp. "Ce-ai frate vrei sa se puna noroi in S ? lasa fraierii sa faca pentru noi." REFUZ SA FIU SCLAVBagaleash p*** in gat. In curand or sa ia elevi sa vina sa le faca si curat acasa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamer Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 yceman mare dreptate ai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3ctor Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Unde ? Ce ? Cum ? ! Unde gasesc astia mere sau cartofi ? Eventual ii duce la cules de boscheti . Credeti ca detine statu vreo plantatie de orice ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Unde ? Ce ? Cum ? ! Unde gasesc astia mere sau cartofi ? Eventual ii duce la cules de boscheti . Credeti ca detine statu vreo plantatie de orice ?Cred ca vor sa-i duca in Spania ma ,la casuni . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin33dan Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 SA-i fuuut in gura de parlamentari si sa-si duca neamu lor si a pizdi mami lor !!!! Eu pe fecioramiu nu-l las !!! Sa ma suga !!! Nu am bagat noi de ajuns !!! Faceam foamea pe plantatii mai ceva ca negrii la bumbac !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N-W-A Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Nu au ce baliverne sa mai scoata. Sa fim seriosi, daca ar trece o lege de genul asta, cine ar respecta-o? MAMA LOR. Sa se duca ei cu toata natia lor de burtosi infecti pe camp la cules. Tara e cum e nu ca nu se duc elevii sa culega patrunjel, e din cauza ratatilor de la putere. Luami-ar coaiele la tranta de comunisti infecti si ei si toti care doar s-ar gandi ca asta e de bun augur si ca ar ajuta tara cu ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...