Guest Kovalski Posted June 23, 2012 Report Posted June 23, 2012 Atata publicitate gratuita...vezi doamne ce a facut romanu,cat de inventiv e.Cand de fapt e luata de pe activeden.Cumparata sau descarcata de pe diverse site-uri moca.Decat modifici textu in fisierul XML si ia uite ce am facut:OIn fine...nu suport.ce ai ma tacanitule? cu cine te certi?omu a postat o pagina nu a zis ca e facuta de el sau de un roman ci pur si simplu era amuzanta. Quote
mihai_tgv Posted June 23, 2012 Report Posted June 23, 2012 ce ai ma tacanitule? cu cine te certi?omu a postat o pagina nu a zis ca e facuta de el sau de un roman ci pur si simplu era amuzanta. Nu te ambala asa.A facut valva prin presa site-u ala zilele astea.Toti ii laudau cat sunt de "inventivi". Quote
sicilianul Posted June 23, 2012 Report Posted June 23, 2012 http://img2.moonbuggy.org/imgstore/microsoft-errors-2005.jpgIn curand speram si la versiunea 2012 Quote
Guest Nemessis Posted June 26, 2012 Report Posted June 26, 2012 Some Guy Turned His Dead Cat Into A Helicopter Quote
Wav3 Posted June 29, 2012 Report Posted June 29, 2012 (edited) theory and practice - Ecstasy ImageHosting Edited June 29, 2012 by Wav3 Quote
bc-vnt Posted June 29, 2012 Report Posted June 29, 2012 Doi tipi la un chef:- Mai, cine-i caraghioasa aia de femeie, o cunosti?- O cunosc, raspunde al doilea, e nevasta-mea.- Vai, scuza-ma! Iarta-ma, sper ca nu te-am suparat prea tare. Am gresit!- Stai mai linistit...nu tu ai gresit, ci eu. Quote
Wav3 Posted June 30, 2012 Report Posted June 30, 2012 Zboar? doi para?uti?ti. Unul spune: – Dore?ti un m?r? – Desigur! Peste 1 minut: – Mai dore?ti un m?r? – Da! Peste înc? 1 minut: – Mai dore?ti înc? un m?r? – Dar de unde le iei? – Ai un sac întreg în spate Quote
Ciresel21 Posted June 30, 2012 Report Posted June 30, 2012 Mam?, de ce pe veri?oara mea o cheam? Rose?- Pentru c? m?tu?ii tale îi plac florile.- ?i ?ie ce-?i place?!- Dicky, nu-mi mai pune atâtea întreb?ri Quote
AndrusKanu Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Un barbat naufragiaza pe o insula pustie si ramane acolo 10 ani. Intr-o zi o fata frumoasa inoata pana la insula intr-un costum de scafandru...Barbatul: "Buna! Sunt foarte bucuros sa te vad!"Fata: "Buna! Se vede ca esti aici de mult timp. De cat timp n-ai mai fumat o tigara?"Barbatul: "De zece ani!" Fata trage fermoarul de la un buzunar al costumului si scoate o tigara pe care i-o da barbatului.Barbatul: "Oh multumesc din suflet!"Fata: "Si de cand n-ai mai baut ceva?"Barbatul: "De zece ani!" Fata trage fermoarul de la un buzunar mai mare si scoate o sticla de whisky pe care i-o da barbatului.Barbatul: "Oh...multumesc mult. Esti ca o zana buna!"Fata (coborand fermoarul costumului): "Si ia spune-mi, de cand n-ai mai avut o partida...?"Barbatul: "Oh, Doamne, sa nu-mi spui ca ai si crose de golf acolo?!"Bula intra in dormitorul tatalui sau, exact cand acesta se pregatea sa-si puna un prezervativ. Surprins, tatal incearca sa-si ascunda erectia aplecandu-se si facandu-se ca se uita dupa ceva sub pat.- Ce faci, taticule? intreaba Bula- Eeeee? Am vazut un sobolan sub pat.- Si vrei sa-l f**i? Quote