Jump to content
Wisa

Fun stuff

Recommended Posts

Guest Kovalski
Posted
Atata publicitate gratuita...vezi doamne ce a facut romanu,cat de inventiv e.Cand de fapt e luata de pe activeden.Cumparata sau descarcata de pe diverse site-uri moca.Decat modifici textu in fisierul XML si ia uite ce am facut:OIn fine...nu suport.

ce ai ma tacanitule? cu cine te certi?

omu a postat o pagina nu a zis ca e facuta de el sau de un roman ci pur si simplu era amuzanta.

Posted
ce ai ma tacanitule? cu cine te certi?

omu a postat o pagina nu a zis ca e facuta de el sau de un roman ci pur si simplu era amuzanta.

Nu te ambala asa.A facut valva prin presa site-u ala zilele astea.Toti ii laudau cat sunt de "inventivi".

Posted

Doi tipi la un chef:

- Mai, cine-i caraghioasa aia de femeie, o cunosti?

- O cunosc, raspunde al doilea, e nevasta-mea.

- Vai, scuza-ma! Iarta-ma, sper ca nu te-am suparat prea tare. Am gresit!

- Stai mai linistit...nu tu ai gresit, ci eu.

Posted

Zboar? doi para?uti?ti. Unul spune:

– Dore?ti un m?r?

– Desigur!

Peste 1 minut:

– Mai dore?ti un m?r?

– Da!

Peste înc? 1 minut:

– Mai dore?ti înc? un m?r?

– Dar de unde le iei?

– Ai un sac întreg în spate

Posted

Un barbat naufragiaza pe o insula pustie si ramane acolo 10 ani. Intr-o zi o fata frumoasa inoata pana la insula intr-un costum de scafandru...

Barbatul: "Buna! Sunt foarte bucuros sa te vad!"

Fata: "Buna! Se vede ca esti aici de mult timp. De cat timp n-ai mai fumat o tigara?"

Barbatul: "De zece ani!" Fata trage fermoarul de la un buzunar al costumului si scoate o tigara pe care i-o da barbatului.

Barbatul: "Oh multumesc din suflet!"

Fata: "Si de cand n-ai mai baut ceva?"

Barbatul: "De zece ani!" Fata trage fermoarul de la un buzunar mai mare si scoate o sticla de whisky pe care i-o da barbatului.

Barbatul: "Oh...multumesc mult. Esti ca o zana buna!"

Fata (coborand fermoarul costumului): "Si ia spune-mi, de cand n-ai mai avut o partida...?"

Barbatul: "Oh, Doamne, sa nu-mi spui ca ai si crose de golf acolo?!"

Bula intra in dormitorul tatalui sau, exact cand acesta se pregatea sa-si puna un prezervativ. Surprins, tatal incearca sa-si ascunda erectia aplecandu-se si facandu-se ca se uita dupa ceva sub pat.

- Ce faci, taticule? intreaba Bula

- Eeeee? Am vazut un sobolan sub pat.

- Si vrei sa-l f**i?