Jump to content
Wisa

Fun stuff

Recommended Posts

Posted

Doi programatori într-un bar:

- Vezi tipa aia? Vezi ce "properties" are?

- Da. Am "testat-o" asear?... este read-only.

Un turist st? s? se înece în mare. Pescarii stau ?i se uit?.

- Help! Help! strig? turistul.

Un pescar c?tre cel?lalt:

- Apas? odat? F1, n-auzi?

Posted

Stiti voi cand stati sa aplicati pentru un job si aveti cerintele angajatorului? Mai jos sunt explicate pe intelesul tuturor:

1) - Cautam oameni cu experienta = Trebuie sa tii locul a trei persoane care au plecat.

2) - Bune abilitati de comunicare = Sefii comunica, tu asculti, incerci sa intelegi ce vor sa spuna, apoi executi si te rogi sa fie bine.

3) - Se cer abilitati de conducere = Vei avea responsabilitatile unui sef, insa bani ioc si respect deloc.

4) - Rezistenta la stres = In firma este un haos perpetuu, iar tu va trebui sa te descurci singur.

5) - Salariu competitiv = Ramanem competitivi, platind mai putin decat concurentii nostri.

6) - Alatura-te echipei noastre dinamice = Nu avem timp sa te instruim, deci va trebui sa te descurci singur.

7) - Tinuta obisnuita = Nu te platim prea mult ca sa vii imbracat la patru ace; totusi, sunt unii tipi mai indrazneti ce poarta cercei.

8) - Disponibilitate pentru program prelungit = Uneori trebuie sa muncesti peste program; uneori in fiecare seara si uneori in fiecare week-end...

9) - Sarcini diferite = Oricine din birou iti poate cere socoteala si iti este sef.

10) - Trebuie sa fii atent la orice amanunt = Nu avem serviciu de control al calitatii.

11) - Daca iti doresti, mai presus de orice, o cariera = Femeile care solicita un post nu trebuie sa aiba copii (si ar fi bine, pentru ele, sa ramana asa)

12) - Interviul va fi personal si confidential sau numai persoanele selectate vor fi contactate = Daca esti batran/a, gras/a si urat/a, ti se va spune ca postul s-a ocupat.

Posted (edited)
pe ak4d3a il cheama ********** si e din constanta, pe nytro **********.
pun pariu ca maine numele lor vor fi sterse de aici si de pe profilele lor.

Dude, si ce e cu numele lor? Ca nu vad nimic de ras. Aici e categoria fun. In plus, omul ala e student, nu e vreun soi de hacker de notepad. Are omul o personalitate, nu se ascunde ca tine in spatele unui nickname.

Si numele meu e public, care e smecheria ? Crezi ca ne e rusine de numele noastre? Din contra.

Daca vor, isi pot pune numele aici, e alegerea lor. Nu trebuie sa apari tu aici sa faci asta si sa incalci regulile.

Ti-am moderat doar postul; regulile spun sa iei ban defapt.

Edited by aelius
Posted
Dude, si ce e cu numele lor? Ca nu vad nimic de ras. Aici e categoria fun. In plus, omul ala e student, nu e vreun soi de hacker de notepad. Are omul o personalitate, nu se ascunde ca tine in spatele unui nickname.

Si numele meu e public, care e smecheria ? Crezi ca ne e rusine de numele noastre? Din contra.

Daca vor, isi pot pune numele aici, e alegerea lor. Nu trebuie sa apari tu aici sa faci asta si sa incalci regulile.

Ti-am moderat doar postul; regulile spun sa iei ban defapt.

E Polonic Tex