Cheater Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 ar fii multe de postat Adevarat, si chiar am ceva fresh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosferatu Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 nu vrea comunistu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevex Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 E vara. La toti le e lene sa apese o tasta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
datdraq Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Sectiune privata ,E-zine ...RST-ul invie din morti cu moartea pre moarte calcand . Treaba buna ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mosad Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Thx kw3rln Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippy Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Cred ca o sa fie de folos aceasta sectiune...asa o sa se vada daca este vreunu cacanar sau nu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vini4p Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Este o idee buna.., insa selectarea userilor poate face niste probleme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevex Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Intai sa faca kw3 sectiunea dupaia vedem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRip Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Pro de la mine pentru idee . Problema o sa fie cu selectarea userilor , cum a spus si vini . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vini4p Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Dece nu folosesti "Promotions" de la vBulletin ? Faci un group special, etc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizitatoru123 Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Poti pune cativa oameni care sa aleaga membri, sa se sfatuiasca, sa ii urmareasca posturile de pe forum etc. va dura ceva timp pana vor fi selectati toti dar cred ca e cel mai bun criteriu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DLD Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Il imbatam pe Kw3 si il punem sa extraga biletele dintr-o caciula cu numele userilor ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 kw3 tu esti ala "open-minded" pe care il cautam:)) nu oameni ca nytro care zic ca ce rost are ca nu avem ce posta:| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizitatoru123 Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 kw3 tu esti ala "open-minded" pe care il cautam:)) nu oameni ca nytro care zic ca ce rost are ca nu avem ce posta:|Defapt sincer la asta Nytro are dreptate. Asta e un forum de unde oameni pot invata anumite lucruri. Crezi ca daca tu le dai un log de la iStealer invata ceva ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 da nu ma refer la loguri de Istealer, uite ia exemplul ala cu wap unlimited:| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizitatoru123 Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 da nu ma refer la loguri de Istealer, uite ia exemplul ala cu wap unlimited:|Si crezi tu ca daca e o sectiune privata chestia nu se va raspandi ? Sau ce crezi ca nu se va transmite programul/scriptul sau ce o fi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 ba da...dar sansele ca niste "capete sparte" ,cum zicea cineva mai sus, sa puna mana pe ele scad considerabil cred eu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Si daca vad pe acolo numai hi5-uri? Bun, postati si loguri de Firefox, poate ajuta pe cineva, dar nu numai astfel de loguri. Propun asta: Sa primeasca la inceput acces cine are ce posta cand se deschide sectiunea. Apoi, cei "implicati" vor hotari cine sa mai primeasca acces. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mosad Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Buna idee Nytro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizitatoru123 Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 ba da...dar sansele ca niste "capete sparte" ,cum zicea cineva mai sus, sa puna mana pe ele scad considerabil cred eu.Da, scade sansa ai dreptate, dar apar anumite intrebari:1. Criteriul dupa care se vor alege.Majoritatea spun sa se aleaga dupa numarul de posturi, aia e aiurea deoarece oricine stie sa posteze degeaba.2. Pe baza de invitatii sau bani.Nu prea cred ca va merge. Trebuie sa te ocupi de modalitati de plata in primul rand, dupacare cum se vor repartiza invitatiile ? Cat va costa ? Se va merita ? De exemplu poate eu il stiu pe Nytro (doar un exemplu) care a fost ales sau a platit sa aiba acces la aceasta sectiune. Cand va aparea un script nou sau ceva, pot doar sa il rog sa mi-l trimita si mie ... si eu sa il dau mai departe.3. Punem pe cineva sa aleaga.Daca cativa membrii din staff vor alege oameni poti fi sigur ca vor aparea threaduri de genu "Eu de ce nu am primit acces?", etc.4. Ce se va posta acolo ?Ok nu se posteaza loguri ca nu ajuta, se posteaza scripturi/programe etc. dar cat de des se pot posta chestii de genul acesta ? Nu e ca si cum apare cate un program bun la fiecare minut.5. Cati vor contribui, si cati vor beneficia doar ?Crezi ca ii convine cuiva sa isi ia din timpul lui sa faca un script sau ceva sau sa gaseasca un 0day, sa caute pe net chestii, etc. sa le puna aici si uni dintre ei doar sa intre sa le ia si gata ? (se exclud cazurile in care si acei membri posteaza lucruri de calitate).6. Se poate debalansa forumul (nu stiu exact cum sa ma exprim)Ca sa intelegeti dau un exemplu:Oameni care posteaza acuma tutoriale, stiri, exploituri, programe ... vor posta chestiile acestea acolo pentru ca useri normali sau aia "batuti in cap" cum specificati voi sa nu aiba acces la ele. In restul sectiunilor cine va mai posta chestii de genu ?Scuzati greselile gramaticale ... am scris in graba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 1. Nu cred ca oricine se inregistreaza azi face 400 posturi ca sa vada ce e pe acolo nici daca face spam....2. Pe baza de bani nu cred ca merge, orice "hacker" care se inregistreaza azi poate sa dea 2-3 euro si sa vada acolo, pe cand altii care se perinda pe forumul asta de 2-3 ani sa nu poata? Pe baza de invitatii cred ca ar merge....3. Cred ca topicuri de genul "eu de ce nu am primit acces" sa fie interzise si sa fie specificat in regulament ca nu tu alegi sa ai acces acolo ci 'administratorii' decid pentru tine.4. Eu zic ca asta e cea mai mica problema si mereu sa vor gasi chestii interesante de postat.5. Pai daca toata lumea ar pastra ceea ce descopera doar pentru ei crezi ca ar mai face lumea vre-un avans tehnologic sau de care o fi?6. Pai doar acuma nu o sa postezi numai acolo si dincolo nu:)) nu poti posta stiri acolo...cred ca astea sunt pentru toata lumea ,sau tutoriale cum sa iti ascunzi partitiile... dar unul cum a fost cel al lui Neme cu vulnerabilitatile din postarea commenturilor la hi5 cred ca merita mutat acolo.scuzati daca sunt greseli de scriere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizitatoru123 Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Deci din toata discutia asta, cred ca cea mai buna metoda este pe baza de invitatii date de admini. Si sa speram ca va tine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Da. Acum asteptam sa vedem ce surpriza ne pregateste kw3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 daca iese ceva naspa dam vina pe Mosad ca el a deschis poll`u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevex Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Da, cred ca ar merge cu invitatii, dar ce criteriu va fi la baza ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...