Jump to content
datdraq

Soc in Parlament:angajat TVR s-a aruncat de la balcon in timpul discursului lui Boc

Recommended Posts

In timp ce Emil Boc isi incepea discursul la pupitrul Parlamentului, un barbat s-a aruncat de la unul din balcoanele salii, strigand “Boc, ati luat drepturile copiilor!” si “Libertate!”.

Victima, Adrian Sobaru, purta un tricou pe care s-a putut citi mesajul “Ne-ati ucis viitorul” si, potrivit unor surse pentru Stirile ProTV, este angajat ca electrician la TVR.

Imediat dupa accident, in jurul barbatului s-au strans mai multi politicieni, printre care premierul Emil Boc, presedintele PSD Victor Ponta si Varujan Vosganian.

La fata locului a venit un echipaj medical de la SMURD, care i-a acordat victimei primul ajutor, barbatul fiint transportat apoi cu Salvarea la spital.

Socat dupa acest accident, Emil Boc a declarat ca cel mai important lucru in acest moment este ca viata barbatului sa fie salvata.

De cealalta parte, presedintele Senatului, Mircea Geoana, a suspendat sedinta Parlamentului si a convocat Birourile Permanente, pentru a decide continuarea sau suspendarea definitiva a dezbaterii motiunii de cenzura.

Video necenzurat .

Soc in Parlament: Un angajat TVR s-a aruncat de la balcon in timpul discursului lui Boc! | Secret Life

Edited by datdraq
Link to comment
Share on other sites

Asta arata atat gradul de disperare la care a ajuns poporul roman, cat si...este mai greu de explicat.Oricum este dureros sa vezi ca un om, cu responsabilitate, atat fata de el (instinctul de autoconservare) cat si fata de familie (copii, etc) recurge ca ultima solutie la asemenea gesturi. Nu cred ca va avea efect, fiinca Boc&comp nu sunt interesati decat de a prelungi perioada in care pot sifona fonduri (as spune fura, dar intram in filozofie aici).

Ceea ce va fii mai rau, se va intampla cand oameni cu oarecare pregatire, cu goagalu ca prieten, si fara nimic de pierdut, vor da cu DEI(acronim al "dispozitiv exploziv improvizat", ce folosesc talibanii in Afganistan), dupa parlamentari&politicieni, fiinca pe termen scurt, poate se duc dracu unii politicieni, ceea ce e bine, insa pentru tara va fii mai rau, caci in asemenea cazuri, vom fii asimilati cu...Irlanda.

Link to comment
Share on other sites

Welcome to Schengen, cum naiba sa fie franta si germania de acord cu intrarea romaniei in spatiul schengen, cand ploua cu oameni disperati in parlament, cand lumea isi da foc, moare de foame, aproape "sunt omorati " in spitalele din romania si lista poate continua...

De ce nu a sunat boc la 112, stie numai ordine sa dea, nu avea telefonul la el?

Edited by search
Link to comment
Share on other sites

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) reaminteste posturilor de televiziune ca au obligatia sa evite prezentarea imaginilor socante, precum cele cu barbatul care s-a aruncat astazi dimineata de la balconul Parlamentului. De asemenea, reprezentantii CNA, citati de Mediafax, au precizat ca aceste imagini pot afecta publicul in general si copiii in special. "In vederea respectarii prevederilor legale privind protectia minorilor, avand in vedere si ora de difuzare, posturile au obligatia sa evite prezentarea imaginilor socante , care pot afecta publicul in general si copiii in special, mai ales ca acestia se afla in vacanta si pot urmari aceste programe in direct", a declarat presedintele CNA, Rasvan Popescu. Si Clubul Roman de Presa (CRP) face apel la decenta in relatarile despre incidentul care a avut loc la Parlament astazi.

Cat timp le dati pana reusesc sa scoata filmul de pe net? :D

Link to comment
Share on other sites

degeaba comentam ca nu facem nimic. ne meritam soarta din plin.

& e trist ce a facut tipul ala...chiar ma gandeam cum ar arata parlamentu cu oameni spanzurati in el ...asta mai urmeaza

blestem si eu de fiecare data cand ma duc la peco si bag cu 5,2 lei/litru motorina. Cand barilu este la un pret redus..dar platesc accize, platesc si la tutun, platesc si la cafea, platesc si la orice si tot nu sunt $ la buget..$ care ii platesc in fiecare zi eu.

-chiar azi mi-a aratat o prietena profesoara de fizica fluturasul: 390 de lei pe luna decembrie. Ea ca ea..e fata...dar un cap de familie ? un profesor barbat ?

Romania te iubesc, dar dute dracu !

Link to comment
Share on other sites

Potrivit surselor din TVR, Adrian Sobaru are o drama familial?. 
"El are doi copii, dintre care unul este autist. Din momentul
în care s-a n?scut copilul ?i ?i-a dat seama c? are acest
handicap, omul nu a mai fost om. A avut o dram?",
potrivit surselor, care spun c? Adrian Sobaru nu
avea probleme financiare ?i c? ac?iunea lui din Parlament
este speculat? politic.

Da.. sunt convins.. a avut un motiv politic sa-si insire creierii pe jos, in rest ii mergeau toate super bine.

Link to comment
Share on other sites

Am pus si eu problema asta de mult timp. E destul de riscant. Daca te uiti in istorie, in toate revolutiile au iesit ok doar cei care au castigat. Cei care pierdeau, erau executati sau aruncati in puscarie fie ei lideri de stat sau revolutionari. Nu exista o justitie clara in asa ceva. Si sigur nu va veni cineva suficient de tupeist incat sa-si asume toata raspunderea si sa conduca asa ceva. E o miscare ce necesita organizare maxima nu joaca de copii. Asta pentru ca daca tot vrei sa faci ceva trebuie sa stii ca ai sanse mari sa si reusesti, altfel daca pierzi, mori... uneori la propriu. E foarte simplu sa vorbesti. Evident, daca spui, cu statul la calculator nu rezolvam nimic (unii). Dar nici iesitul in strada nu e o solutie. asta daca nu e ceva care sa activeze milioane de oameni. Pana la urma sistemul are toate jucariile, de la politie pana la armata sau servicii secrete. Plus ca revolutia din 89 mie cel putin imi miroase mai mult a lovitura de stat. Acum, speculatii vin de peste tot si parerile se impart.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...