daatdraqq Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Gest incredibil al lui Claudiu Bleont! Actorul a renun?at la prejudec??i, la propriu, chiar îi timpul unei conferin?e de pres? pe care a sus?inut-o ast?zi la Arad, ?i-a dat pantalonii jos ?i le-a ar?tat penisul jurnali?tilor.Aflat într-un turneu de promovare a spectacolului "C?utându-l pe Shakespeare prin Richard al III lea", în care joac?, Bleon? a ?ocat audien?a cu spiritul lui nonconformist: actorul ?i-a dat pantalonii jos ?i le-a ar?tat b?rb??ia jurnali?tilor prezen?i. Bleon? ?i-a justificat gestul afirmând c? aceasta este starea de spirit pe care o are la cei 52 de ani ai s?i. "A?a mic? cum e, ce atâta jen?? Ne transform?m într-o ?ar? de farisei. V-am ?ocat sau am fost sincer? Nu v-am b?tut, nu v-am violat, nu v-am jignit, m-am sfâ?iat în fa?a voastr? ?i v? invit s? v? sfâ?ia?i personal, ca s? v? recl?di?i din pasiune", a spus Bleon?.video http://www.libertatea.ro/stire/video-exclusiv-claudiu-bleont-le-a-aratat-penisul-jurnalistilor-323860.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss Quote
asd123fgh Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 cine cacat e claudiu bleont?din video pare bolnav mintal Quote
endemic Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 "asa mica cum era, iti faceai treaba cu ea" Quote
tiodr Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 ce pl mica are si mai e si neras, ce urat Quote
zippy Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 "asa mica cum era, iti faceai treaba cu ea" e nebun asta Quote
BigT Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 A venit odata la fosta mea scoala. Cu directorii, profesorii si tot tacamul in sala a zis pula de 3 ori in 10 minute. Acum vad ca a evoluat... Quote
Silviu Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 (edited) Asa mica cum era atrageai lumea cu ea Currently Active Users Viewing This Thread: 27 (21 members and 6 guests)silvian0, Alynutza, andr3y, Brabus, d4ny90, georginson, itachi72, lordx, M2G, Mircea88, Mr49r, neps, shauru, Sicko, Spock, St3f@n, StrXt, sTz, Trompitza, Zatarra, ZeroCold Edited February 24, 2011 by Silviu Quote
The Crow Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 E clar, b?nuiam eu c? nu e prea "s?n?tos" . Ce vre?i m?, dac? jurnali?tii l-au enervat ?i el a sim?it s? fac? asta ? Quote
m0rphic Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 A venit odata la fosta mea scoala. Cu directorii, profesorii si tot tacamul in sala a zis pula de 3 ori in 10 minute. Acum vad ca a evoluat...A involuat.Asa tara,asa actori! Foarte 'artistic' as putea spune.Prin acest gest sublim dar totodata visceral de a se sfasia in fata publicului,artistul si-a exprimat sentimentele,freamatele,frustrarile interioare.Arta adevata :>,ce sa mai criticam noi astia muritorii de rand Quote
hihahi Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 parerea mea: a luat-o razna. la anii lui, probabil se crede deja mai versat ca oricine si a luat-o pe campii tare de tot Quote
prodil89 Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 "A?a mic? cum e, ce atâta jen?? Ne transform?m într-o ?ar? de farisei. V-am ?ocat sau am fost sincer? Nu v-am b?tut, nu v-am violat, nu v-am jignit, m-am sfâ?iat în fa?a voastr? ?i v? invit s? v? sfâ?ia?i personal, ca s? v? recl?di?i din pasiune"GAY REBEL YELL!!!Oricum trebuie sa ai ceva "curaj" sa faci asa ceva Quote
qbert Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 (edited) Dupa parerea mea,voi haliti cancan,ce mare cacat ca si-a aratat pula,omu` e lipsit de inhibitii.Omul e inteligent,si se vede ca are niste filosofii destul de ok.Daca simona senzual isi arata pizda,nu era "SOC",era "INCENDIAR". Edited February 24, 2011 by qbert Quote
sulea Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 bravo lui.fiecare se exprima cat de colorat doreste. mai bine te dezbraci ca sa transmiti un mesaj, decat sa cioflai 'acadele', dezbracata, in fata camerei, pe bani sau nu, fara sa transmiti nimic (eventual vreun parazit veneric)martorul din planul departat seamana putin cu tuca lumea percepe diferit lucruri cu care nu este familiara Quote
crs12decoder Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Bine ca nu-si dadea si o laba sa rezolve situatia Quote
ripoff Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 )))))))) asta s-o treaca pe lista de "to do" Quote
daatdraqq Posted February 24, 2011 Author Report Posted February 24, 2011 Era tare sa le zica jurnalistelor : " na na naaa , na la pula na " Omu' are dreptate , asta cu ascunsul organelor "intime" e o prostie a noastra . De ce pula e organ intim si urechea nu este ? Ambele fac parte din organism doar ca suntem noi tralala . Quote
demon_zone Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 in case u missed it )Breaking News!!!! Britney Spears With No Panties Quote
ZeroCold Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Le-a aratat ce merita!in case u missed it )Breaking News!!!! Britney Spears With No Pantiescenzurata Quote
wildchild Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Tot respectul maestre!Mai e cate unu care stie de "stick it to the man" pana la urma Quote
bogdanelfcd Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 voi nu intelegeti ce inseamna arta=)))) Quote