osyk Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Salut tuturor.Imi place foarte mult, ca uneori, sa imi exercit meseria de "psiholog".Astazi stateam de povesti cu o prietena foarte buna si discutam despre viata, comentam citate.Comentand multe citate, m-am gandit sa fiu creativ si sa incerc sa imi arat "talentul", cat si sa postez un topic pe RST.Nu cred ca este rau acest topic, deoarece putem veni cu inventiile proprii (citate & texte) cat si cu probleme pe care nu stiti cum sa le abordati sau doriti un sfat, iar eu cat si alti membrii ai acestui forum va pot sfatui in unele privinte.Orice problema pe care o aveti, puteti s-o postati cu un "Reply" sau prin PM.Citate la care m-am gandit: * De multe ori oamenii nu stiu cum sa accepte o gresala si cum sa treaca peste ea, nu stiu ce vor sa faca:"Punem un picior inainte si unul inapoi.Nu suntem siguri de ceea ce vrem sa facem." * Si citatul urmator reprezinta omul in sine, persoana care trebuie sa priveasca lucrurile obiectiv:"Nu castigi, daca nu pierzi." * Din pacate, majoritatea oamenilor se uita numai si numai la exterior, nu vad mai departe de aparente:"Exteriorul lasa de amintit, Interiorul lasa de dorit"Si dedicatie pentru cei care se numesc " emo ":"Bucuria curge prin propriile vene.Nu le intepa."Sper sa va placa aceste citate si sa veniti si voi cu creatiile proprii, cat si cu problemele voastre pe care doriti sa le discutati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
informatician Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Salut tuturor.Imi place foarte mult, ca uneori, sa imi exercit meseria de "psiholog".Astazi stateam de povesti cu o prietena foarte buna si discutam despre viata, comentam citate.Comentand multe citate, m-am gandit sa fiu creativ si sa incerc sa imi arat "talentul", cat si sa postez un topic pe RST.Nu cred ca este rau acest topic, deoarece putem veni cu inventiile proprii (citate & texte) cat si cu probleme pe care nu stiti cum sa le abordati sau doriti un sfat, iar eu cat si alti membrii ai acestui forum va pot sfatui in unele privinte.Orice problema pe care o aveti, puteti s-o postati cu un "Reply" sau prin PM.Citate la care m-am gandit: * De multe ori oamenii nu stiu cum sa accepte o gresala si cum sa treaca peste ea, nu stiu ce vor sa faca:"Punem un picior inainte si unul inapoi.Nu suntem siguri de ceea ce vrem sa facem." * Si citatul urmator reprezinta omul in sine, persoana care trebuie sa priveasca lucrurile obiectiv:"Nu castigi, daca nu pierzi." * Din pacate, majoritatea oamenilor se uita numai si numai la exterior, nu vad mai departe de aparente:"Exteriorul lasa de amintit, Interiorul lasa de dorit"Si dedicatie pentru cei care se numesc " emo ":"Bucuria curge prin propriile vene.Nu le intepa."Sper sa va placa aceste citate si sa veniti si voi cu creatiile proprii, cat si cu problemele voastre pe care doriti sa le discutati.Sunt bune citatele, voi reveni si eu cu creatii proprii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osyk Posted March 7, 2011 Author Report Share Posted March 7, 2011 Astept;)<to shoort> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twist3r Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Pedofilia este una din micile bucurii ale vietii Nu aprob dar imi place cum suna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigT Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 In sexul anal singurul lucru care conteaza este pe ce parte a pulii te afli. Imi cer scuze. Mai profund nu am reusit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Cat de profunde... (sunt ironic ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Nu poti aprecia ceva pana nu-i cunosti opusul.Adica, luand in sens general, nu poti recunoaste binele pana nu descoperi raul. Asta generalizare la chestii de genu':Nu poti aprecia frumosul, pana nu descoperi uratul.Imposibil reprezinta incapacitatea de a percepe ceva ca fiind posibil. aka. nothing's impossible Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 "Nu castigi, daca nu pierzi."tu ai auzit de norocul prostului sau incepatorului ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Prost sa fi ,noroc sa ai.asta e sfanta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicku92gm Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Eu ma c*c si tu mananci. (creatie proprie:)) nu ma refer la nimeni, doar asta mi-a venit in minte) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Slabutz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr00f Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Citate ? Fut fut fut fut freestailo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j1c0 Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Am pierdut tot din gresala, m-am redescoperit haos.Omul este ganditor, ca un motor, arde fara carburant si nare carburator, omul nou nu e chiar nou.Drogostea e curva ce dar face din fiecare teleleu un domn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Prost sa fi ,noroc sa ai.Doamne ajuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrunjel Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Cel mai folositor citat " Ei, atunci sa-mi sugi pula " e unisex, merge si ca jignire si ca vorba de alint, poate cu ocazia asta scapi si de viciu de a arunca cateva milioane de copii la WC in fiecare repriza, reciclezi proteine.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 omul nu asculta decat de interes sau de frica,dar atunci cand interesul este prea mare frica poate fi depasita. Are logica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motanul.Incaltat Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Intotdeauna este de vina cel mort sau cel care abia a plecat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osyk Posted March 8, 2011 Author Report Share Posted March 8, 2011 @Cipry .. n-am baut nimic:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted March 8, 2011 Moderators Report Share Posted March 8, 2011 "Nu conteaza cat de mult ai gresit in viata, toti aparem la OTV macar o data." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...