Silviu Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 (edited) Eu sincer imi doream sa castige Luca Valentin.... Dar asta e Edited April 26, 2011 by Silviu Quote
0x004 Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 tara de tampiti, au votat cu curu in pula mea, canta ca pula, demisec e de 1000 de ori mai bun:|din partea mea ori barmanu, ori aia la bara sau balans trebuiau sa castige sau narcis, pana si cosmin avea mai mult talent ca faggotu de a castigat Quote
bubu2005 Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 vreau sa il vad in paint ........... Quote
Patrunjel Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 (edited) Mi-as baga pula in ma-sa, pacat ca-i moarta.Da-l in mortii lui de sclav limbist. Nu merita. Nici nu are vreun talent.Sunt emsii de o mie de ori mai buni ca el in romanica, el e doar orfan si se plange cu asta mereu.Sa-l futa Stalin.Ori vazusem un documentar, ori citisem undeva, nu mai tin minte, fenomenu se cheama ceva gen anti-marginalizare sau plm. De exemplu, cand fenomenu asta era la putere in state (e si acuma), ciorile erau mai avantajate decat albii, tocmai pentru a nu parea ca sunt dezavantajati. Oamenii l-au ales din mila, e un pomanagiu ordinar.Al doilea edit : Inca o dovada ca in romania esti mai castigat daca sugi din cur decat daca stai cu capu sus. Pacat. Edited April 25, 2011 by Patrunjel Quote
Brabus Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 Un roman din marea britanie, asta da talent. Pro tv si-a batut joc de emisiune Quote
CyberneticGOD Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 Ce am ajuns sa promovam frate.. "Romanii pot" Dar nu in Romania era mai bine daca era asa piesa:)) Quote
kav_detox Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 ala cu beatboxul si tipul cu fotbalul meritau cat de catPatrunjel, tu ai ceva cu asta de cand a venit ...http://rstcenter.com/forum/32381-emsiu-la-romanii-au-talent.rst Quote
nicku92gm Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 Cum plm sa iasa pe primele trei locuri numai cantareti, doar nu e Megastar, astia si-au batut joc, erau alesi dinainte. Quote
flaviusone Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 Mama si aici ati ajuns ma cu emisiunea asta?Toata populatia tarii se uita la asa ceva? Quote
Noob1 Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 Un roman din marea britanie, asta da talent. Pro tv si-a batut joc de emisiuneWow ! asta chiar ca are talent...pacat ca e in Marea Britanie ca castiga el in Romania Quote
wtfid Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 Castiga pe draq in RRomania ... Lasa ca e bine unde este el , daca era aici nici nu se califica ... deh nu are vreo poveste trista si nu sta cu mana intinsa ....ON ma cac pe emisiunile din ro super mega extra regizate ... Quote
MazaBoY Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 Adevarul e ca pentru talentul lui (care nu exista nu are nici un talent) nu merita premiuml poate lumea la votat pentru cazul lui ca e orfan si deeaia.Pentru talent in nici un caz acesta la el nu exista. Quote
rattrap Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 @0x004au votat cu curu in pula mea...ca faggotu de a castigatCiteste ce ai scris inca o data cu voce tare. Quote
MagicThunder Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 l-au votat p*zdele si copchii de liceu mass-uri peste massuri de la toate pustoaicele,rusinica Romanica,rusinica proTV si mai am ceva de spus...Rusine Dinu Patriciu! Quote
sulea Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 piesele lui adrian tutu sunt inspirate din piesele bug mafiavocea il avantajeaza pt a canta hip-hop/rap, dar trebuie sa mai creasca in anice s-a intamplat cu baiatul care canta ca o soprana?? eu il vedeam de departe castigatoruite ce zice si ombladon despre tutu: Ombladon, despre Adrian Tutu: `Nu are nicio treaba cu rapul`e bine totusi ca suntem cu inima deschisa fata de cei necajiti, dar frate..si a mai fost o chestie cu trupa aia de umor 2 pe 3. deci bai frate aia sunt o clona a trupei vacanta mare cam cum e "adibas" la "adidas"sa nu mai vorbesc de faptul ca daca cei de la vacanta mare aveau trade-markuri pe gesturi si comportament, trupa (adica brigada) 2 pe 3 nu ar mai fi existat1 leu celui care gaseste asemanarea intr-un cuvant: romanii pot avea talent, insa duc MARE MARE LIPSA DE ORIGINALITATEma intreb totusi daca era inscris vreun hacker in competitie, cam ce sanse ar fi avut in fata acelui juriu, din componenta caruia faceau parte un dansator, o cantareata si un prezentator. de fapt ce sanse ar fi avut in fata unei tari de 'hip-hopperi' Quote
Quid Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 Cosmin Aghache trebuia sa castige a fost prea bun copilu Quote
Paul4games Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 Plm mi-a placut mesajul transmis de melodia lui tutu dar vocea lasa de dorit destul de mult....eu l-as fi prferat ori pe cosmin ori pe robo,astia chiar aveau talent frate.... Quote
speedhack Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 Emisiune de kkt pentru kakati "Kakat" esti tu ma analfabetule Quote
daatdraqq Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 Era mai potrivit :"Romanii au bulan "Pe asta l-au votat babele > 70 ani impresionate de poveste .Pe mine m-au impresionat sportivii aia doi .Arta ,munca , talent ...etc. Quote
Nytro Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 Nu m-am uitat la emisiunea asta cacacioasa, dar am vazut cateva videoclipuri pe youtube, si asta chiar nu merita. Quote
yceman Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 hai ca m-ati prostit sa il caut pe youtube si sa vad de ce a castigatin afara ca a fost milog si versurile au fost bune plakaraoke pur ! deci cine crede ca a fost bun sa asculte un puya parazitii oricine orice rapper ... si dupaia la el..sa vedeti diferenta ..e uriasa mancatias..doar sa fi daltonist la urechi sa nu iti dai seama karaoke pur...emisiunea pulii...De fapt nu a castigat cine a avut talent..a castigat cine a avut mai multi prieteni care au dat sms understand ? Quote