Jump to content
SilentPH

My best pranks

Recommended Posts

Posted

Liceul meu a facut un catalog online pentru a trece note , absente si pentru a trimite mesaje parintiilor cand e vorba despre o sedinta sau desprea anumite probleme cu elevul . La acest site au` acces parintii elevilor din institutie dar si profesorii care beneficiaza de mai multe comenzi ..... Deci farsa mea a fost urmatoarea . Am facut un scam la acel site . Si la ora directorului ( cand omu nu era in atelier , am avut acces la calculatorul lui ) am lasat pagina cu scamul meu pe desktop , in locul site`ului original , el s`a logat , dorind sa actualizeze , si am aflat parola . Acum incepe frumosul :)) . Am trimis tuturor parintiilor elevilor din scoala (cu exceptia printiilor mei ) un mesaj cu o sedinta intr`o data anume . Si sa vezi distractie cand s`a umplut curtea scolii cu parintii care vroiau sa intre la sedinta . Directorul nu stia ce se intampla cu atata lume . Doamne cat am putut sa ma amuz in ziua aia :))

Posted (edited)

Print screenuri din siteul respectiv ? nu de alta da povesti de genu asta oricine poate scrie ..

Edit: ok,dar alta data sa ai si cv dovezi :) Faina idee de prank.

Edited by anon
Posted

Directorul e un profesor de modul (un fel de maistru`) . Omu e pe old style .

Nu am screenuri pt ca in perioada respectiva nu am avut calculator . Scamu` l`am facut de la un prieten . Nu ma deranjeaza daca nu sunt crezut . Eu doar v`am povestit o farsa facut de mine . :|

Guest Mosad
Posted

Ori esti plictisit ori ai crezut ca iti va manca cineva gogoasa.

Posted

:)) ... Nu am spus ca au venit toti parintii ... am spus ca am trimis tuturor parintiilor ....

M`am gandit apoi ca s`ar putea sa dau de belea ... dar timp a rezolvat`o in favoarea mea