1749 Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 nu ma defineste o singura melodie, ar fi imposibil sa ma defineasca doar una la cat de complexa sunt. asa ca o combinatie intre travka urban violent, travka inger sedat, a nimanui quartz , luna amara rosu aprins, firma- nimeni. si poate multe altele. in acest moment ma definesc doar astea, poate peste 2 zile sau 2 ani nu ma vor mai defini. Quote
redox Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 RockFMAsa pentru ca muzica imi da o stare (nu-s depresiv / "cool" / "destept" / suparat pe viata, femei bla bla bla) Starea aia daca ar avea un nume i-ar zice rock Quote
pyth0n3 Posted June 17, 2011 Author Report Posted June 17, 2011 (edited) Si esistereTe corectez pu?in Si esistere == da "a exista" (infinitiv)Si esiste == da exista (prezent)maipal japson: smuth cryminalnu am inteles niciodata vreun cuvant din cantecul asta, dar imi placeau 'vocalizele' artistuluiacum fa-ne si noua caracterizarea aia de care vorbeai, si da-ne eventual niste indrumari psihologice. macar prin pmMelodia ta ma face sa creez urm?toarele pofile:Skillful serial killerInteligenta medie superioaraCompetent din punct de vedere socialPrefera locuri de munc? care necesita abilitatiProvine dintro familie stabila din punct de vedere socialCopilarie disciplinataPunct de vedere emo?ional controlat în timpul crimeiUtilizare de alcool în timpul crimeiLocuieste impreuna cu partenerulGaseste victima prin intermediul mass-mediaPoate schimba locul de munca, orasul, taraK --------------------------------------------------------------- VK --------------------------------------------------------------- VK == killerV == victimUnskillful serial killerInteligenta inferioara Incompetent din punct de vedere social Prefera locuri de munca simple Provine dintro familie instabila Anxietate în timpul crimeiLocuieste singur(a)Locuieste/Lucreaza in apropiere de locul crimeiUn interes foarte mic pentru stiri (mass-media)Schimbari de comportamente, abuz de alcool sau droguriK ------- V ---------------- V -------------------------------VK==killerV==victimDistan?a dintre locul unde locuie?te un criminal în serie ?i locul crimei se extinde in mod direct propor?ional cu cre?terea experientei . Edited June 17, 2011 by pyth0n3 Quote
1749 Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 (edited) ce sumbru, python, nici un film de groaza nu mi-ar da asa fiori ca explicatiile tale. nu-mi faci si mie un portret psihologic ? Edited June 17, 2011 by 1749 Quote
CyberneticGOD Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 YouTube - ?Codu Penal - Europa Romaneasca?? Quote
crs12decoder Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Parazitii - fii pregatithttp://www.youtube.com/watch?v=HdIF84M3H88 Quote
Flubber Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 (edited) Nu am, dar sa spunem ca , a fost "cea mai cea" (pentru invatat, pe background), in rest, liniste, iar pe langa mai tot timpul MagicFM si RockFM; in mare parte, melodie, nu zgomot (dubstep cu gust, rap/hip-hop cu gust, old school stuff, rock, blues etc.)Oh, uitasem de Edited June 20, 2011 by Flubber epic song Quote
firewind Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 (edited) in general ascult muzica clasica, insa ....M&G - Gentleman Edited June 18, 2011 by firewind Quote
zzapper Posted June 18, 2011 Report Posted June 18, 2011 The Doors - Riders on the StormYouTube - ?The Doors - Riders on the Storm (original album version) - Music Video?? Quote
ZeroCold Posted June 18, 2011 Report Posted June 18, 2011 (edited) BUG Mafia - N-ai fost acolo Edited June 18, 2011 by ZeroCold Quote
1749 Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 ?Mondenii - Emo la Psiholog ep.2 ( www.emoisti.info )?? - YouTube Quote
Andblood Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Omu' a zis melodia care va caracterizeaza , nu care va place cel mai mult. Quote
Addic73d Posted July 26, 2011 Report Posted July 26, 2011 O/T: Pace la oamenii mei cu Nimeni Altu`, Specii si Aforic in difuzoare... Quote
black_death_c4t Posted July 26, 2011 Report Posted July 26, 2011 Bitza – Sper ca n-o sa fiu eu conform black_death2007 Quote
Wav3 Posted July 26, 2011 Report Posted July 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=z8FSBOkmRuI lista poate continua.. Quote
HellScream Posted July 26, 2011 Report Posted July 26, 2011 Black Lab= This Night?Black Lab This Night?? - YouTubeI did`it MY way. I live my life in MY WAY. Quote