Oust Posted August 23, 2011 Report Posted August 23, 2011 Oust, cu numele ala scris in maro ciocolatiu ar trebui sa fii pus lider la .Altu... Windows Administrator , ....trebuie pus Windows Group Administrator. Quote
wildchild Posted August 23, 2011 Report Posted August 23, 2011 Altu... Windows Administrator , ....trebuie pus Windows Group Administrator.Imi modific in Windows Group Administrator daca ceri permisiunea sa ti se schimbe si tie in Shit Admin.Pana atunci, nu mai latra la copaci si stai in banca ta.Nu ti-a cerut nimeni parerea + faci offtopic aiurea la acest post doar sa smulgi si tu un floc din cur. Quote
Surge Posted August 23, 2011 Report Posted August 23, 2011 Ma tu mori de ciuda ca restul par mai "bazati" ca tine (da suntem toti administratori in secret, numai tu nu, asa ca: ciuda ciuda )Daca vrei titlu cool baga-te intr-un grup. Quote
Moderators Dragos Posted August 23, 2011 Moderators Report Posted August 23, 2011 Altu... Windows Administrator , ....trebuie pus Windows Group Administrator.S-ar confunda cu ideea ca utilizatorul este detinatorul grupului de Windows. Quote
Nytro Posted August 23, 2011 Author Report Posted August 23, 2011 Nu se pune nici un "Group". Nu sunt "administratorii grupului Windows", sunt "administratori Windows". Si nu se face nicio confuzie, se vede ca "Linux Administrator" nu e acelasi lucru cu "Administrator" (cine nu vede isi cumpara ochelari). Evitati comentariile inutile.@ady_adam: Facem "orice" grup, pe masura ce se ofera voluntari pentru acel grup.E posibil sa fac un grup "Trolls", doar ca cei din acel grup vor face parte si din grupul "Banned users". Quote
GarryOne Posted August 23, 2011 Report Posted August 23, 2011 add la rst_grupuri pentru discutii (am zis eu asta in loc de nytro ca sunt sigur ca asta era raspunsul lui ) Quote
alien Posted August 23, 2011 Report Posted August 23, 2011 Daca esti interesat de un limbaj de programare orientat pe obiecte, nou, simplu si fara batai de cap, C# .Net este prentru tine.Nu mai trebuie sa te stresezi cu garbage collector, pointeri sau header files.Nu mai trebuie sa "reinventezi roata"; gasesti in librariile .Net tot ceea ce ai putea avea nevoie.In functie de timpul si numarul de membri voi incerca sa integrez si un sistem de dezvoltare agile(Scrum sau Kanban)Pentu grupuri contact: Nytro ( grupuri_rst )Pentru intrebari contact: Alien(Scuze de reclama ) Quote
black_death_c4t Posted August 23, 2011 Report Posted August 23, 2011 Daca esti interesat de un limbaj de programare orientat pe obiecte, nou, simplu si fara batai de cap, C# .Net este prentru tine.Nu mai trebuie sa te stresezi cu garbage collector, pointeri sau header files.Nu mai trebuie sa "reinventezi roata"; gasesti in librariile .Net tot ceea ce ai putea avea nevoie.In functie de timpul si numarul de membri voi incerca sa integrez si un sistem de dezvoltare agile(Scrum sau Kanban)Pentu grupuri contact: Nytro ( grupuri_rst )Pentru intrebari contact: Alien(Scuze de reclama )tutoriale pe forum sefu' ? ceva ceva , me interested. Quote
M2G Posted August 24, 2011 Report Posted August 24, 2011 Il rog pe liderul grupului de design sa ma contacteze prin PM.@black_death_c4t: Asa ca si sugestie...Programare nu o sa prea inveti tu din tutoriale. Daca esti pasionat de .Net, aplica pentru acel grup si lucrand efectiv pe proiecte o sa intelegi mult mai bine si o sa inveti mult mai multe decat citind un tutorial sau vizionand unul. Quote
Nytro Posted August 24, 2011 Author Report Posted August 24, 2011 Nu, aplicati degeaba daca nu stiti nimic din domeniu respectiv, nu aveti cum sa lucrati la un proiect si nici nu invatati nimic asa. La recrutare se pun intrebari din domeniile respective si sunt acceptati doar cei care se descurca. Quote
PingLord Posted August 24, 2011 Report Posted August 24, 2011 Am dat si eu un add de ieri la grupuri_rst dar e no answer.E de la pidgin-ul meu? Quote
Nytro Posted August 24, 2011 Author Report Posted August 24, 2011 Nu, nu am prea stat pe acasa, nu am avut cand sa intru. Oricum, o sa intru doar seara cand nu plec pe undeva. Nu stiu sa spun o ora anume... Quote
Nytro Posted August 24, 2011 Author Report Posted August 24, 2011 Noi membri ai grupurilor:- phantomas90 - Windows Administrator- BGS - Python (mutat de la Linux)- yo9gjx - Hardware Addict - Lider- ady_adam - Hardware Addict- totti93 - Web vulnerability master- Sweby - Designer Daca am uitat pe cineva sa ma contacteze. Nu stiu cat timp voi mai avea pentru recrutari saptamana aceasta. Quote
phantomas90 Posted August 25, 2011 Report Posted August 25, 2011 Noi membri ai grupurilor:- phantomas90 - Windows AdministratorOMFG. Asta e opera lui wildchild, I'm just a script kiddie. Aici am inceput un fel de panel. Astept idei. Quote
wildchild Posted August 25, 2011 Report Posted August 25, 2011 N-o sa ramai pe veci script kiddie:P + stii autoit cat ne trebuie la proiecte.Deocamdata mai stam sa fim macar 4, 5 si apoi ne apucam.Nu-ti face griji, nu o sa fie nimic complicat de inceput, luam treburile treptat si invatam unul de la celalalt, asta e scopul. Quote
Wav3 Posted August 25, 2011 Report Posted August 25, 2011 Nytro, fa si tu o categorie Groups (sau Grupuri) si acolo cate o subcategorie pentru fiecare grup unde sa se posteze creatiile grupului respectiv si requesturi ale userilor catre acel grup.PS : am nevoie de un logo cu textul WebCam Stealer si un v1.0 mic intr-un colt.Dimensiuni : ~ 330 x 90Ceva in genul asta : ImageShack® - Online Photo and Video HostingPuteti adauga si ceva tematic (ex.: o camera web).Voi adauga la credite Designers Team.Multumesc ! Quote
me.mello Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 trece-ma si pe mine pe lista .Net...stiu mai multe dar vreau sa ma implic si eu. Multumesc frumos. Quote
Nytro Posted August 27, 2011 Author Report Posted August 27, 2011 Ia legatura cu Alien, el e lider la .NET, vorbesti cu el pentru recrutari. Quote
Absentu` Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 Am citit topicul printre posturi si as vrea sa stiu cu ce se ocupa cei de la "Hardware Addict"? Am inteles ca se fac niste proiecte, adica fiecare grup face cate un proiect, ce proiecte fac cei de la Hardware Addict sau in ce consta grupul? Quote
Nytro Posted August 29, 2011 Author Report Posted August 29, 2011 Grupul acele e de fapt "Electronica" dar nu am gasit un corespondent elegant in limba engleza. Se ocupa cu chestii hardware, montaje, Arduino, robotei sau mai stiu eu ce... Quote
dranaxum Posted August 30, 2011 Report Posted August 30, 2011 Nytro - Electric and Electronic Engineering Quote
Un.Neuron Posted September 11, 2011 Report Posted September 11, 2011 Daca a plecat totti93 din <Web vulnerability master>, a ramas un loc liber ? Quote
Un.Neuron Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Nu cred ca e limita de locuri in vreun grup. Poate intra cine vrea, doar sa se incadreze in cerintele grupului.ce mai fac grupurile ?n-am vazut nimic pe forum, un tutorial nou, ceva...a ramas ca inainte, fiecare pe cont propriu, suge cat poate si pastreaza pt el. Quote
Surge Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 O fi din cauza ca nu suntem angajati full time pe rst, si avem facultati/slujbe sau amandoua care ne ocupa tot timpul. In caz ca n-ai obsevat ideea cu grupurile a aparut in vacanta cand cei care sunt la liceu/facultate au timp liber ceea ce nu mai este cazul acum.Daca vrei sa se faca ceva pe rst cu grupurile si ai timp, intra intr-un grup si fa tu. Quote
M2G Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Eu si em am facut ceva care e gata cam in proportie de 90%. Chestia e ca nu am mai avut timp sa il finalizez. O sa apara...curand Quote