ccosmin2011 Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 MuzycaFloryn2010, video, about computers, movies, computers games, about me, horoscope, news, Las la aprecirea voastra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 ceva mai chicios si mai urat nu cred ca am vazut !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 HAHAHAHAHAHA:)))))))))))))) Made my day.... Are si poza cu el in Banner=)))))) Nu mai pot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
satanutz Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Eu zic ca tipul chiar are potential..Eu il incurajez tine-o tot asa mai ne inveselesti ziua=))))))))))..Eram sarcastic:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonny Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 )))))))))))))))))))) Bine coaie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
remuszica Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Mai ai frati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanISR Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Militaru Florin Emilian )) mor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Banneru' strica toata firma, e prea de cocalar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 (edited) Foarte frumos siteul imi place cum se repeta fundalul, dar meniul este cel mai interesant p.s.: imi poti da si mie tema, sau este creatie proprie si o vinzi doar ? Edited August 29, 2011 by BogdanNBV Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagicThunder Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 ... cred ca fac un site mai bine la 4 dimineata cand sunt trezit din somn dupa o noapte de betie decat tine.Sincer prietene ti-ai gresit aria, e foarte lame siteul ca design cat si ca continut, si apropo, de ce l-ai facut?Ca sa ai site sau ce?La design in primul rand culorile alea nu se potrivesc deloc, seamana cu o sorcova sau un pom de craciun, iar in al doilea rand continutul este ceva ce gasesti pe internet in primul link pe google.Ti-a luat mai mult de 5 minute sa il faci?Sper ca e o gluma proasta siteul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi003user Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 ) e facut in edit pe win95? daca da, atunci e ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mosad Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 MuzycaFloryn2010 › AutentificareSi piesa de rezistenta... http://www.muzycafloryn2010.com/manele-music-with-my-band-mp3/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandabot Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 "I have a man vagabont, You’re a fairy you’re a star" moooor =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 MuzycaFloryn2010 ?De ce ai simtit nevoia sa folosesti "y" in loc de "i"? Asta e bataie de joc la adresa limbii romane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 ) cat costi ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 (edited) Cel mai penal site penal site pe care l-am vazut vre-o data ^'>MuzicaFlorin (Cu 7 (de) luni în urm?)Ne puteti contacta la nr. de telefon :Florin. 0725197216?Tavii. 0722730883Suntem din? jud. Dolj, CraiovaMuzicaFlorinMuzicaFlorin (Cu 8 (de) luni în urm?)Cu respect? pentru Dumneavoastra : Formatia Akord 2010 Edited August 29, 2011 by Silviu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vally Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 MuzycaFloryn2010, video, about computers, movies, computers games, about me, horoscope, news, Las la aprecirea voastra!Super site ! Daca vrei sa castigi vreun ban cu el, sa-mi dai pm daca vinzi contul adsense. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emil05 Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Va salut, Sunt Florin baiatul cu blogul in cauza. Multumesc in primul rand celor care au pus in discutie blogul meu aici pe site-ul lor RST CENTER, dar nu inteleg de ce ma atacati atat pe mine si blogul meu si vorbiti asa urat ?!! in primul rand sunt la inceput cu asa ceva nu am expirienta pe care o au unii bloggeri care fac asa ceva de mici copii. Voi ati stiut De la inceput sa faceti bloguri de performanta din prima ?!! terminati cu insultele ca nu castigati nimic nu faceti decat sa va stricati bunul simt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 ^Îmi cer scuze, dar nu ma pot abtine.HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHAAHA:)))))))))))))))))))))))))))))))))Amice, esti grozav. Tine-o tot asa cu site-ul. Esti pe linia cea buna, "numai muncind mult poti reusi".))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
icebird Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Daca faci asta ca un hobby sau din pasiune atunci e ok, dar daca te ocupi cu asa ceva in viata de zi cu zi (gen freelance, web design) atunci e vai de capul tau... competitia e dura de aceea rad toti de pe aici de tine. Pentru ca daca ar fi sa faci freelance si tu ceri 5 lei pe un site pe cand altii care au invatat ani de zile si au studiat asa ceva cer mult mai mult iar clientul vine la tine pentru ca e mai ieftin si faci o munca de tot rahatul e normal ca lumea sa te critice. Eu spun, axeazate pe formatie pentru ca la site-uri nu prea ai talent.Hai salut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilviuCS Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 (edited) X_xCeva mai urat ca site-ul asta nu am vazut.Sa se lese de meserie acela care a facut site-ul asta.Acel banner iesea mai frumos si in Paint. Edited August 29, 2011 by SilviuCS Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigT Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Numele site-ului zici ca e ID de messenger. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccosmin2011 Posted August 29, 2011 Author Report Share Posted August 29, 2011 Acesta nu este blogul meu.Din cate ati observat!L-am vazut si mi sa parut prea "penal" si m-am gandit sa vedeti si voi ce prostii pot sa zaca in Ro!Sper ca v-am distrat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Acesta nu este blogul meu.Din cate ati observat!L-am vazut si mi sa parut prea "penal" si m-am gandit sa vedeti si voi ce prostii pot sa zaca in Ro!Sper ca v-am distrat!Floryne...ai trantit muci-n fasole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Absentu` Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Prima oara am crezut ca a primit deface sau ceva in gen!Oricum, un sfat catre cel care a facut designu`: Cand faci o lucrare, mai intai arat-o la prieteni si cere o parere! asa se face la inceput! Oricum, succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...