Jump to content
ccosmin2011

Ce parere aveti?http://www.muzycafloryn2010.com/

Recommended Posts

... cred ca fac un site mai bine la 4 dimineata cand sunt trezit din somn dupa o noapte de betie decat tine.Sincer prietene ti-ai gresit aria, e foarte lame siteul ca design cat si ca continut, si apropo, de ce l-ai facut?Ca sa ai site sau ce?

La design in primul rand culorile alea nu se potrivesc deloc, seamana cu o sorcova sau un pom de craciun, iar in al doilea rand continutul este ceva ce gasesti pe internet in primul link pe google.

Ti-a luat mai mult de 5 minute sa il faci?

Sper ca e o gluma proasta siteul.

Link to comment
Share on other sites

Cel mai penal site penal site pe care l-am vazut vre-o data ^<img src=^'>

MuzicaFlorin (Cu 7 (de) luni în urm?)

Ne puteti contacta la nr. de telefon :

Florin. 0725197216

?Tavii. 0722730883

Suntem din? jud. Dolj, Craiova

MuzicaFlorin

MuzicaFlorin (Cu 8 (de) luni în urm?)

Cu respect? pentru Dumneavoastra : Formatia Akord 2010

Edited by Silviu
Link to comment
Share on other sites

Va salut, Sunt Florin baiatul cu blogul in cauza. Multumesc in primul rand celor care au pus in discutie blogul meu aici pe site-ul lor RST CENTER, dar nu inteleg de ce ma atacati atat pe mine si blogul meu si vorbiti asa urat ?!! in primul rand sunt la inceput cu asa ceva nu am expirienta pe care o au unii bloggeri care fac asa ceva de mici copii. Voi ati stiut De la inceput sa faceti bloguri de performanta din prima ?!! terminati cu insultele ca nu castigati nimic nu faceti decat sa va stricati bunul simt. ;)

Link to comment
Share on other sites

Daca faci asta ca un hobby sau din pasiune atunci e ok, dar daca te ocupi cu asa ceva in viata de zi cu zi (gen freelance, web design) atunci e vai de capul tau... competitia e dura de aceea rad toti de pe aici de tine. Pentru ca daca ar fi sa faci freelance si tu ceri 5 lei pe un site pe cand altii care au invatat ani de zile si au studiat asa ceva cer mult mai mult iar clientul vine la tine pentru ca e mai ieftin si faci o munca de tot rahatul e normal ca lumea sa te critice. Eu spun, axeazate pe formatie pentru ca la site-uri nu prea ai talent.

Hai salut.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...