frankriva Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Salut oameni buni, va rog sa-mi spuneti ce parere aveti. Sunt la inceput, site-ul nu este terminat, lucrez cu un amic, l-am inceput de la zero.www.desenedublate.comVa rog sa-mi spuneti propuneri, sugestii.Va multumesc, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Site-ul arata foarte bine,dar parca lipseste ceva Ar fi frumos sa adaugi si un sistem de vot al episoadelor/seriilor,si sa se afiseze notele pe prima pagina,sub imagine xD.In rest mi se pare OK. xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted September 29, 2011 Moderators Report Share Posted September 29, 2011 Incearca sa folosesti culori mai deschise pentru fundal. In rest e super! Felicitari! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Arata bine site-ul. Banner-ului cred ca ar trebui sa-i mai faci ceva.Sa-i rotunjesti colturile de sus sau sa-i dau un efect de shadow ceva. Sa-l faci poate putin mai mic?Iar titlul ar trebui sa fie putin mai special. Incearca niste efecte pe textul ala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankriva Posted September 29, 2011 Author Report Share Posted September 29, 2011 Va multumesc, designul o sa-l lasa asa deocamdata, vrem sa incepem sa postam desenele si dupa aceea sa mai lucram la design.Vreau sa stiu daca ma puteti ajuta cu un lucru, nu vreau sa urc pe hostul meu desene pentru ca pot avea probleme cu drepturile de autor si din cate stiu imi va merge foarte greu. Vreau sa iau de la baietii de pe "peteava", dar daca stiti voi alt site de facut upload la desene dar cu upload mare. Am incercat sa iau embeduri de la "vplay" dar nu, nu-mi dau voie, se plateste.Va multumesc, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andblood Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Pe fundal , incearca sa pui ce ai la slider , de exemplu cand apare la slider un desen anume , sa se schimba backround cu un wallpaper despre desenul ala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozy Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Stii ce ? ma gandeam ca ar fi super daca ai pune un sidebar cu numele desenelor alfabetic,ar fi foarte util pentru ca nu ar mai trebui sa stai sa dai la toate paginile ca sa cauti desenu' pe care vrei sa-l vezi.Edit : am vazut ca este,da e in tabu' desene sau ceva... ar fi mai bine daca l-ai pune si pe pagina pricipala,pe acasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankriva Posted September 29, 2011 Author Report Share Posted September 29, 2011 Stii ce ? ma gandeam ca ar fi super daca ai pune un sidebar cu numele desenelor alfabetic,ar fi foarte util pentru ca nu ar mai trebui sa stai sa dai la toate paginile ca sa cauti desenu' pe care vrei sa-l vezi.Edit : am vazut ca este,da e in tabu' desene sau ceva... ar fi mai bine daca l-ai pune si pe pagina pricipala,pe acasa.Merci, ceea ce zici tu va fii abia de pe pagina a doua pus. Pe prima pagina structura o las asa, fara sidebar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
say3er. Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Arata foarte bine ! Felicitari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 adauga-ne la "frends" corecteaza pune friends aa si tine cont de ce a zis synthesis ca a zis bine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankriva Posted September 29, 2011 Author Report Share Posted September 29, 2011 adauga-ne la "frends" corecteaza pune friends aa si tine cont de ce a zis synthesis ca a zis bineMultumesc frumos, n-am observat! Am sa tin cont si nu numai, de toate dar mai intai sa-m vad site-ul "in picioare" si dupa aceea sa lucrez la celelalte detalii.Si eu am foarte multe idei in ceea ce priveste design-ul, toate la timpul lor, nu putem face totul, inca nu avem cunostintele necesare ca sa zicem ca putem face tot ceea ce ne dorim, pe parcurs invatam din pacate ( ma refer la mine si la celalalt amic). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexu Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Nu sunt eu genu` de a posta , doar de dragul de a o face , dar marturisesc ca-mi place mult site-ul tau , are un aer de " PRO " design-ul , felicitari ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kav_detox Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 imi place ideea.. s-ar putea sa tina. succes cu el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tur334vl Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Stii ce ? ma gandeam ca ar fi super daca ai pune un sidebar cu numele desenelor alfabetic,ar fi foarte util pentru ca nu ar mai trebui sa stai sa dai la toate paginile ca sa cauti desenu' pe care vrei sa-l vezi.il sustin pe kozy cu slidebar .. si in rest eu zic ca este destul de ok si marfa .. spor la treaba cu el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankriva Posted November 20, 2011 Author Report Share Posted November 20, 2011 Imi cer scuze ca fac post dublu. Site-ul l-am facut abia acum, astept sfaturi, pareri.Mai am de lucru la el, dar in 2-3 zile va fi gata.Multumesc,site: www.desenedublate.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fed0t Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 XSS - Search bar vuln Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankriva Posted November 20, 2011 Author Report Share Posted November 20, 2011 XSS - Search bar vulnImi poti spune ce pot face in privinta asta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 $_POST = array_map("strip_tags",$_POST);$_GET = array_map("strip_tags",$_GET);le pui peste tot locul unde ai variabile superglobale post si getasta e pentru protejarea impotriva xss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Fii primul dintre prietenii t?i c?ruia s?-i plac? asta.Scrisul din dreptul butonului de facebook abia se vede. In rest, imi place foarte mult! Felicitari!Cat despre problema cu hostatul videourilor, aruncati o privire pe naruto-tv.com. Si ei incearca sa le hosteze altundeva si sa le embedeze la ei pe site, deci v-ar putea da vreo idee Cont de google+? Din nou, imi place ce vad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonny Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Mie imi place schema cu "o sa mai lucram la design" dar folositi template-uri de pe net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankriva Posted November 21, 2011 Author Report Share Posted November 21, 2011 Am template personalizat, facut de la zero. Dar au fost probleme cu el si n-am reusit nici unul sa-i introducem tot ceea ce ne-am dorit in wordpress asa ca am renuntat.Sunt la inceput, nu pot face totul deodata, n-am acele cunostinte din pacate.Asta este, invatam.Va multumesc pentru sfaturi, o sa ma uit.O sa revin cu un edit cand il termin, astept atunci parerile voastre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukoolcrivat Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 faci si un parteneriat cu siteul meu astept raspuns aici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonny Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Daca vrei un template, da-mi un PM si iti dau cateva idei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barskyionel Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 rezolva design-ul de la inceput, pentru ca fiecare thema e structurata altfel, iar tu daca adaugi acum desenele animate si pe urma o sa ii schimbi design-ul o sa pierzi paginile indexate (trebuiesc reindexate) si va trebui sa o iei de la 0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desenedublate Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Cautam oameni care ne pot ajuta la design si nu numai. Toti cei care vor sa dea o mana de ajutor sunt bineveniti. Toti cei care vreti sa ne ajutati contactati-ma la the.citzen@yahoo.com. Va multumesc ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...