Jump to content
l34k

Mesaju' din dreapta sus de pe forum

Recommended Posts

Pacat ca "profesionistii" java si php dupa acest forum nu au habar de mesajul din stanga sus, 'place de unii dintre voi(cu care am avut ocazia sa discut mai necivilizat) ca va simtiti zei...poate un pumn in cap v-ar mai trezi la realitate...

Nu am avut ocazia pana acum sa abordez subiectul insa felicitarile mele tex si kw;))

Edited by me.mello
ghilimele...puncte puncte

s-a mai discutat, si s-a explicat, este un sistem foarte avansat de triangulare a hashului md5 asupra zonei tale si a ip-ului si prin care se afla numele mamei tale si adresa si se cauta intr-o baza de date cu mame o poza cu mama ta, iar acea poza este analizata din punct de vedere morfilogic de catre un program si mai avansat care numara numarul de pixeli de culoare roz/crem si ii aduna iar daca numarul lor este > de 900000000 => ca mata-i grasa :) daca numarul este < de 9000000000 atunci nu arata nimic, logic

@me.mello ce tot fumezi pretene?

P.S.: ;D

ok, dar dupa ce criterii mi-a aparut tocmai mie? ca n-am vrut sa sparg site-ul :P

Ma astia fac misto de tine, e simplu si genial .. Noi vrei sa stim ale cui mame sunt grase, intelegi?

Practic, daca ma-ta are peste 90 de kg, iti apare in dreapta sus exact ce-ti apare tie, daca ma-ta nu-i grasa(nu e cazul tau), nu-ti apare nimic.

Sper ca te-am lamurit, nu-i nicio protectie, pentru niciun hacker. In momentul cand iti faci cont pe RST(Romania Secutiry Team), noi toti, devenim curiosi daca, ma-ta-i grasa sau nu.

De ce???

Ne plac GRASELE!!!

Uite, ti-am facut si print sa nu crezi ca te mint.

Edited by Addic73d

Ba gata. Nu prea stiu ei despre ce e vorba da' le place offtopicu' si de aia vorbesc aiurea.

U cand intri pe forum, ti se inregistreaza ip-ul. Exista un sistem automat care cauta pe motoarele de cautare detalii despre fiecare persoana in parte in functie de ip-ul pe care il are. Sistemul isi da seama cine esti, si in functie de asta afla ce activitate ai avut pe net. Din informatiile gasite despre tine, si activitatea ta, poate determina IQ-ul tau.

Daca IQ-ul e sub medie, iti apare mesajul. :)

kw oamenii astia chiar nu s-au prins de ce am zis, mesajul din STANGA SUS...ala din dreapta e parental control...pentru parinti:))

Eu din primele dati cand am intrat pe forum am vazut meajul...hai ma..chiar niciunul...o savarina ceva?....bunilor

Edited by me.mello