Wav3 Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Patriotilor, e ziua nostra ! Nici un topic pana acum ?In fine, La Multi Ani Romania si tuturor ce impartasesc sangele tricolor si mandria unei minunate tari.bozgorii cu fata la perete Quote
razer_krait Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 La multi ani Romania!PS: Eu sunt 'bozgor'. Quote
b3b3 Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 1 DEC ziua nationala a drogurilor si a prostitutiei va urez un sincer SA TRAIM BINE !! Quote
Paul4games Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Avand in vedere ca este si ziua mea cred ca o sa ma distrez cel mai mult de ziua Romaniei^^ Quote
Orlandino Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 La multi ani Romania, si tuturor membriilor de pe RST (romani) Quote
DuTy^ Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 La multi ani, Romania! un pont: La Rosia Montana avem aur cat nu are toata europa, dar nu-l exploateaza nimeni, acum vin astia sa cumpere rosia montana... pe 200 milioane de euro, cand daca muncim acolo scoatem bani de nu poti sa ii numeri... Quote
Moderators Dragos Posted December 1, 2011 Moderators Report Posted December 1, 2011 La multi ani, Romania! un pont: La Rosia Montana avem aur cat nu are toata europa, dar nu-l exploateaza nimeni, acum vin astia sa cumpere rosia montana... pe 200 milioane de euro, cand daca muncim acolo scoatem bani de nu poti sa ii numeri...Sub toata Romania sunt mii de tone de aur.ontopic: La multi ani! Quote
Robert1995 Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 La multi ani Romania !Off : ce curat e designul acuma Quote
WarLord Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 (edited) La multi multi ani Romania, tzara in care m-am nascut! Fie sa stralucesti ca un far, ptr acei romani pierduti in lume, ca sa-si regaseasca drumul spre casa.Eu cred ca ar trebui sa recitim imnul national cu mai multa atentie, care incepe cu "Desteapta-te romane, din somnul cel de moarte...". Dumnezeu sa fie cu noi toti si sa ne lumineze mintile si caile! Amin! Edited December 2, 2011 by WarLord Quote