matz9101 Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 ExperTutorial.Ro - Blog cu tutoriale video HD in limba romana despre : Wordpress, jQuerry, Photoshop, Jocuri, Securitate, Internet, Programare, HTML, CSS3, Mobile, Scripturi, Trucuri, System Requirments si multe altele.Astept o parere cu ce imbunatatiri credeti ca as putea aduce acestui blog.Multumesc frumos. Quote
BogdanNBV Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 La prima vedere pare foarte incarcat, cu prea mult text, mai scoate din reclame/logo-urile altor site-uri, eventual muta-le in partea de jos a site-ului, si fa in asa fel incat sa se vada mai bine unde se termina si unde incepe un alt articol, si ascunde tag-urile alea, nu arata frumos sa vezi la fiecare articol o lista de 3-4 randuri cu cuvinte. Quote
sharkyz Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 are dreptate bogdan, urate tagurile.Ca solutie ai putea baga un button cu div hidden Quote
Sweby Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Cred ca ar trebuii sa pui linkul catre articol pe imaginea cu "Citeste tot", nu pe scris. E cam incomod asa. Si la fel cum au zis si ceilalti nu prea se cunoaste unde se termina/incepe un articol, iar tagu-rile sunt enervante. In rest e destul de bine. Bafta cu el . Quote
matz9101 Posted March 15, 2012 Author Report Posted March 15, 2012 Multumesc pentru sfaturi baieti, am sa ascult de sfaturile voastre si revin cu un reply;) Quote
M4T3! Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Din cate am vazut eu asa in mare, nu ai cuprins la tutoriale. Poate ma insel eu, nu m am uitat tare atent. Quote
matz9101 Posted March 17, 2012 Author Report Posted March 17, 2012 Oops! Google Chrome could not connect to expertutorial.roO mica problema de la hoster, nu s-a mai intamplat asta. Am luat legatura cu aceasta motivand ca s-a mutat "data center-ul" din Botosani la Bucuresti. S-a rezolvat si totul merge brici, chiar mai bine ca inainte. Multumesc anticipat pentru pareri si sfaturi. Quote
icebird Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Slogan-ul mi se pare prost gandit. "Totul despre tutoriale"? De ce nu "Tutorial despre tot" sau ceva de genul... ca nu cred ca dai definita unui tutorial si explici cine a inventat asa ceva, etc.In rest mi se pare reusit, bafta cu el. Quote
diablo666 Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 majoritatea tutorialelor mi se par mediocre...ca si cele de pe videotut.asptept un tutorial in care se ne invatati cum sa respiram..ca poate nu stim! Quote
CristianRoflmao Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Frumos site tutorialele unele is banale dar pentru inceput sunt bune.Bafta cu el Quote
matz9101 Posted March 18, 2012 Author Report Posted March 18, 2012 majoritatea tutorialelor mi se par mediocre...ca si cele de pe videotut.asptept un tutorial in care se ne invatati cum sa respiram..ca poate nu stim!Asta e pararea ta ca probabil articolele care le am eu pe site tu le sti deja dar nu uita ca sunt multi altii care nu stiu nici macar sa faca un folder. Placerea este de partea mea sa fac si astfel de tutoriale pentru cei care inca nu stiu unele lucruri. Ai ceva impotriva ? Quote
MARIUSCS Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Mie mi se pare interesant Am aceasi parere ca si a lui Gecko,ai putea sa faci titlurile macar cu bold,arata mult mai bine si iese in evidenta.In legatura cu tema,mie mi se pare ok:),butoanele la fel...Bravo ! Quote
matz9101 Posted March 18, 2012 Author Report Posted March 18, 2012 Mie mi se pare interesant Am aceasi parere ca si a lui Gecko,ai putea sa faci titlurile macar cu bold,arata mult mai bine si iese in evidenta.In legatura cu tema,mie mi se pare ok:),butoanele la fel...Bravo !In urma parerilor si sfaturilor voastre am decis sa facem ceva modificari.Revin cu un reply indata ce terminam modificarile.Multumesc anticipat Quote
matz9101 Posted April 26, 2012 Author Report Posted April 26, 2012 Ca fiecare la un moment dat te plictisesti de template-ul blogului, imi puteti recomanda altceva sau sa incerc sa mai modific la asta, voi ce ziceti ?Intervin: Inca un site in derulare, de asta ce ziceti ? Vreau sa-i gasesc un template corespunzator dar nu stiu, ceva idei ? Quote
Vlachs Posted April 26, 2012 Report Posted April 26, 2012 (edited) Ca fiecare la un moment dat te plictisesti de template-ul blogului, imi puteti recomanda altceva sau sa incerc sa mai modific la asta, voi ce ziceti ?Intervin: Inca un site in derulare, de asta ce ziceti ? Vreau sa-i gasesc un template corespunzator dar nu stiu, ceva idei ?Tu nu esti in stare sa iti optimizezi calumea ExperTutorial - Tutoriale video HD in romana si oferi servicii "SEO" altor oameni ?Well...thats just stupid Edited April 26, 2012 by Vlachs Quote
aelius Posted April 26, 2012 Report Posted April 26, 2012 (edited) http://expertutorial.ro/wp-content/uploads/avatars/1/1327201479-bpfull.jpghttp://expertutorial.ro/wp-content/uploads/avatars/2/1328099557-bpfull.jpgScoate bre avatarele, ce saracia ... e PlayBoy sau site de tutoriale. Si sunt prea multe culori acolo.Si aici, specifica distributia de linux, ca nu toate "ie la fel". Edited April 26, 2012 by aelius Quote
matz9101 Posted April 26, 2012 Author Report Posted April 26, 2012 (edited) Tu nu esti in stare sa iti optimizezi calumea ExperTutorial - Tutoriale video HD in romana si oferi servicii "SEO" altor oameni ?Well...thats just stupidAlooo, nu ofer servicii SEO, am pus un template doar si un cuprins fictiv pentru a vedea cum se vede in pagina.Inca nu am scris serviciile ce am sa le ofer. Edited April 26, 2012 by matz9101 Quote
me.mello Posted April 26, 2012 Report Posted April 26, 2012 (edited) TutorialePC.com - Portal Baga si tu delicious,o tema mai de doamne ajuta, un sitem de like(nu facebook), si fa un pannel cu stats, drive me, in rest... cred ca e ok pentru un blog, hai spor. Edited April 26, 2012 by me.mello Quote
betivuu' Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 Chiar imi place site-ul , mult succes in continuare. Quote
say3er. Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 expertutorial.ro - Whois dataquality host ? altul nu puteai gasii ? Quote
ecou Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 (edited) Notebook monitor 10,1"UITA-TE LA BUTONUL DE SEARCHIAR ASTA E NUMEROTAREA PAGINILORIn rest frumos daca mai vad anumite chestii anunt Edited May 1, 2012 by ecou Quote
matz9101 Posted May 1, 2012 Author Report Posted May 1, 2012 expertutorial.ro - Whois dataquality host ? altul nu puteai gasii ?De ce, este ceva in neregula cu aceasta firma de hosting ? Quote