cross Posted July 27, 2013 Report Posted July 27, 2013 Acest tutorial l-am scris incat sa priceapa si cei care nu prea au cunostinte in acest domeniuO sa va prezint un tutorial in care o sa creati un site pentru a fura ip-ul altora.Tutorialul o sa contina cateva imagini ca sa se inteleaga mai bine 1) Va inregistrati un subdomeniu pe Free Hosting, Paid Hosting, Reseller Services & VPS Servers : Byet Internet Subdomeniul tau va fi ceva de genul rstforums.bytehost12.comDupa inregistrarea unui subdomeniu veti primii un email de confirmare si un cpanel2) Dupa inregistrare intrati in Online file Manager vezi in imaginea urmatoare http://i.imgur.com/lHPpRoQ.png dupa ce ati intrat in Online file manager dati click pe htdocs. ( http://i.imgur.com/JJ0szY3.png ) si creati o fila noua (New File) si inserati codul urmator: <?php $IP = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; $p = fopen("iplogs.txt", "a"); fwrite($p, $IP); fwrite($p, " ");si salvati index.php ( http://i.imgur.com/7rHDFfE.png )Dupa ce ati creat fila si ati salvato mai creati inca una dar de data asta o lasati goala si salvati fila cu numele iplogs.txt ( http://i.imgur.com/GcTL4LP.png )Panoul de control ar trebuii sa arate cam asa http://i.imgur.com/lpSuial.pngDupa ce ati terminat toate astea si ati dat adresa si altora puteti lua ip=urile furate din http://siteultau.bytehost12.com/iplogs.txtAcest tutorial nu a fost creat de mine doar tradus in romana Quote
H3xoR Posted July 27, 2013 Report Posted July 27, 2013 Genial Mai simplu era s? faci host cu adresa ta IP.. ?i s? "scurtezi" link-ul..Oricum, penibil.. ?i cel mai nub în PHP ?tie s? fac? a?a ceva, nu cred c?-i o mare "descoperire".. s? fie nevoie de un tutorial.Nu în?eleg ce te-a impresionat a?a de tare, c? i-ai f?cut ?i o traducere din câte în?eleg. Quote
cross Posted July 27, 2013 Author Report Posted July 27, 2013 Hmmmm pun pariu ca nu toti de pe rst stiu de chestia asta Quote
wildchild Posted July 27, 2013 Report Posted July 27, 2013 Grozav! ?i dup? ce ai IP-ul ce faci în continuare? Hai dac? tot ai început, du-?i sarcina pân? la cap?t. Quote
cross Posted July 27, 2013 Author Report Posted July 27, 2013 Grozav! ?i dup? ce ai IP-ul ce faci în continuare? Hai dac? tot ai început, du-?i sarcina pân? la cap?t.Am facut ce zice titlul, cred ca exista un tutorial pe aici cu ce poti face mai departe Quote
Matt Posted July 27, 2013 Report Posted July 27, 2013 Grozav! ?i dup? ce ai IP-ul ce faci în continuare? Hai dac? tot ai început, du-?i sarcina pân? la cap?t.Dupa cum zice si titlul thread-ului .. "furi" si il bagi in traista. Quote
H3xoR Posted July 27, 2013 Report Posted July 27, 2013 Am facut ce zice titlul, cred ca exista un tutorial pe aici cu ce poti face mai departe Din câte v?d eu.. titlul „zice” "fura ip-ul".. în cazul de fa??, tu doar îl cite?ti (perfect legal).În schimb.. „a fura” duce spre alt sens, cite?te despre ce înseamn? un botnet. (ilegal - în scopuri mali?ioase). Quote
Rubaka Posted July 27, 2013 Report Posted July 27, 2013 Apreciez efortul pe care l-ai facut, insa pentru ce? Te-ai mai chinuit sa il si traduci. Nu avea niciun rost. Daca e cineva care nu stie sa faca nici macar atat, din punctul meu de vedere, nu are ce cauta pe forum. Quote
cross Posted July 27, 2013 Author Report Posted July 27, 2013 Aha bine cum ziceti voi..... tutorial bun de nimic.... data viitoare am sa revin cu un tutorial de o sa stati masca este terminat dar imi e frica ca o sa faceti abuz de el si o sa se termine rapid Quote
H3xoR Posted July 27, 2013 Report Posted July 27, 2013 Pân? la urm?.. noi pierdem, nu? Ai sim?ul umorului, te apreciez pentru asta! Quote
cross Posted July 27, 2013 Author Report Posted July 27, 2013 Pân? la urm?.. noi pierdem, nu? Ai sim?ul umorului, te apreciez pentru asta!Defapt este un site care pe mine ma ajuta foarte mult si iti poti rezolva unele probleme cu el sau poti aduce necazuri pe capul altora este ceva legat de Orange Quote
H3xoR Posted July 27, 2013 Report Posted July 27, 2013 Defapt este un site care pe mine ma ajuta foarte mult si iti poti rezolva unele probleme cu el sau poti aduce necazuri pe capul altora este ceva legat de OrangeTrimi?i SMS-uri f?r? num?r? Quote
cross Posted July 27, 2013 Author Report Posted July 27, 2013 Trimi?i SMS-uri f?r? num?r? ceva si mai rau Quote
Silviu Posted July 27, 2013 Report Posted July 27, 2013 ceva si mai rauDaca te gandesti la frauda, poti sa dai click pe X-ul din coltul dreapta-sus al ferestrei. Quote
Active Members dancezar Posted July 27, 2013 Active Members Report Posted July 27, 2013 LOLThere are currently 19 users browsing this thread. (17 members and 2 guests)danyweb09, Bolovanus, BonJovi4EveR, bubbles, bubu2005, cross, dicksi, eduardtaz, ELHuron, h2ojust, H3xoR, kalash1337, razvan3u, silvian0, Toshib4, ZorHebAHAHhaha=)) Quote
H3xoR Posted July 27, 2013 Report Posted July 27, 2013 Aoleu! Dar tu e?ti periculos m?!Hai s? termin?m discu?ia asta.. deja am dat-o în spam ?i eu ?i tu.Noapte bun?! Quote
Renegade Posted July 27, 2013 Report Posted July 27, 2013 daca sunt IP dinamice (cum cred ca au majoritatea),nu prea vad ce poti face cu ele Quote
GarryOne Posted July 27, 2013 Report Posted July 27, 2013 Prostule, daca nu stii sa folosesti un if, macar baga a+ in loc de a, dar imi dau seama ca habar n-ai. Esti hacker. Bravo.a+, spre deosebire de a, simplu, are optiune de citire, dar in cazul lui, nu-i trebuie citire, ci doar scriere in fisier. Quote
kalash1337 Posted July 27, 2013 Report Posted July 27, 2013 kalash1337, bDyds, dicksi, EAdrian, GarryOne, Shocker, shop_toolzla cine vrei "sa ii furi ip" ? Quote
BogdanNBV Posted July 27, 2013 Report Posted July 27, 2013 Vai de pulile voastre, voi credeti ca toti sunt programatori PHP?Prostule, daca nu stii sa folosesti un if, macar baga a+ in loc de a, dar imi dau seama ca habar n-ai. Esti hacker. Bravo.Bravo ba, bravo, n-am ce zice, fara cuvinte, esti un mare om mai ServiciuSecret!Ai dat-o cu mucii in ciorba. Ti-a explicat GarryOne de ce. Esti hacker. Bravo!Bravo ba asta care a facut thread-ul, macar ai incercat si ai facut ceva ce astia cu puli mari si groase(in cur) nu fac. Quote
eusimplu Posted July 28, 2013 Report Posted July 28, 2013 Felicitari pentru incercarea de tutorial, macar cineva incearca. Cateva obiectii:- Nu e nevoie sa creeze fisierul iplogs.txt deoarece modul a reprezinta modul pentru adaugare iar in caz ca fisierul nu exista se incearca crearea lui.- Nu mai folosii pentru caracterul \n enter-ul de la tastatura, arata hidos, foloseste \n intre ghilimele duble sau constanta PHP_EOL- Nu mai salva ip-ul intr-o variabila atata timp cat el deja exista in array-ul $_SERVER, incarca memoria inutil. Quote
B7ackAnge7z Posted July 28, 2013 Report Posted July 28, 2013 Scriptul PHP ar putea fi simplificat folosind doar o singur? line de cod (plus, nu mai este nevoie crearea manual? a fi?ierului txt):file_put_contents('iplogs.txt', "{$_SERVER['REMOTE_ADDR']}\n", FILE_APPEND); Quote
eusimplu Posted July 28, 2013 Report Posted July 28, 2013 Scriptul PHP ar putea fi simplificat folosind doar o singur? line de cod (plus, nu mai este nevoie crearea manual? a fi?ierului txt):file_put_contents('iplogs.txt', "{$_SERVER['REMOTE_ADDR']}\n", FILE_APPEND);Daca nu ma insel, si sigur nu o fac, optiunea reprezentata de constanta FILE_APPEND este egala cu modul a folosit la functia fopen. In concluzie, nici atunci nu era nevoie de crearea manuala a fisierului. Quote
viorelnet Posted October 5, 2013 Report Posted October 5, 2013 ) sa furi ip sau sa te uiti pe google la ip e tot una ce anume faci cu acel ip inregistrat in log . in fine bafta Quote
gangster43v3r Posted October 5, 2013 Report Posted October 5, 2013 Aha bine cum ziceti voi..... tutorial bun de nimic.... data viitoare am sa revin cu un tutorial de o sa stati masca este terminat dar imi e frica ca o sa faceti abuz de el si o sa se termine rapidCu toata stima mea cross, multumesc pt tutorial dar arata si la altii ce se face mai departe cu un ip furat ) Quote