Jump to content
StoNe-

Sfat achizitionare telefon

Recommended Posts

Posted

Salut.

Vreau sa imi cumpar un nou telefon si am nevoie de sfatul vostru, avand in vedere ca nu sunt prea avansat in domeniul asta. In principiu as dori unul de la Samsung, ce sa aiba by default Android 4.x, care sa se miste destul de decent.

Dispun de un buget de 1300 de lei.

Multumesc!

Posted

Am de vanzare un SGS3 la cutie, il dau cu 970 de ron, daca te intereseaza da-mi un PM.

SGS3 sau SGS4 pe cand mai scad preturile.O sa aiba 4.3, a aparut intr-un leak dar inca mai avea bug-uri.

Posted

Eu zic sa iei un Galaxy S4, mai astepti sa mai scada dar pe mine ma ajuta foarte mult, mi-am pus si Android 4.3 pe el si merge foarte bine. Daca vrei ceva acum ia un S3 ca au multi prieteni de ai mei doar ca trebuie sa stai mai atent ca daca ti-a scapat pe jos e gata.

Posted

Da, pana acum un Nexus 4 ar fi destul de ok, ceea ce nu e chiar ok este ca bateria este incorporata si pachetul nu vine cu hands-free inclus (ma rog, asta nu prea conteaza, dar trebuie).

Posted

bateria se poate schimba si iti poti pune una mai mare de capacitate

are 2 suruburi si de desface destul de usor

io l am desgacut deja

cat despre casti sunt si la 10 euro compatibile

io le folosesc pe alea de la iphone

iti recomand de 16 giga

Posted

Ok, cred ca ar ramane un Nexus 4, insa ma mai uit pe la oferte. Multumesc celor ce au postat, in caz ca mai am o intrebare sau imi achizitionez unul, revin aici cu un scurt review.

Posted

Inca nu ma pot decide intre Nexus 4 si S3. Am vazut ca la Nexus nu exista slot pentru microSD, dar ma gandeam ca e pentru alt tip de card. In principiu vreau sa-l folosesc cand nu am pc-ul langa mine si sa ma apuc si de apps developing pentru Android. Jocurile raman pe un plan mai indepartat, dar nu zic nu.

Posted

am o gramada de jocuri grele de peste 1 giga,navigon si vreo 50 de app plus muzica si foto si mai am 6 giga liber

ia ti unu de 16 giga

io zic ca e destul ca doar nu esti copil sa iti pui 1000 de jocuri si sa folosesti doar Candy Crush Saga si Facebook

Posted

Maine, sau zilele urmatoare voi achizitiona unul si acum definitiv...

Intre Google (LG) Nexus 4 si Allview V1 Viper, ce ati alege (raportandu-ma prima data la calitate, apoi la pret)?

Posted
Google (LG) Nexus 4 clar

allview => fereste-te de ele , niste chinezarii ..

Am si eu si multi prieteni telefoane si tablete Allview si nu e nici-o problema. Da, sunt chinezarii, asamblate in Romania, si ce? E o firma romaneasca, produsele sunt mai ieftine ca cele din afara.

Posted
Google (LG) Nexus 4 clar

allview => fereste-te de ele , niste chinezarii ..

99 % din produsele de genul sunt fabricate in china. Placi de baza, procesoare, componente, telefoane, laptopuri. Inclusiv produsele Apple.

Una e sa dai 2500 / lunar la un angajat si alta e sa dai 200 de dolari.