eusimplu Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 http://gyazo.com/0f1901838298aac7dbd965ec8e47b197.png )))))))// Au inceput deja sa simuleze erori ))))) [au ajuns la munca la ora 9 angajatii, mai intai stoc epuizat, pe urma asta]Hahahaha, era cineva pe chat care spunea ca poate ne trezim cu un nokia, nu stiu de ce am impresia ca au urmarit chatul ))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blech Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 sper ca aveti un printscreen cu tableta de aseara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cril Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 sper ca aveti un printscreen cu tableta de aseara.avem ceva mai bun: mail de confirmare in care e specificat totu' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eusimplu Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 sper ca aveti un printscreen cu tableta de aseara.E una fix cateva pagini mai sus in topic https://rstforums.com/secimg.php?url=http://i.imgur.com/UVO53w5.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bDyds Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 (edited) Pff eu n-am prins Daca va vine la vreunu care ati comandat mai multe, poate il ajutati pe fratele care n-a apucat sa-si ia. Va las si bani de o seara in oras Edited January 30, 2014 by bDyds Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poq Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 VIDEO eMag a vandut sute de produse la preturi mult sub valoarea reala, iar altele la preturi mult mai mari, din cauza unei erori tehnice - IT - HotNews.roAsa ar fi normal sa faca si ei.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
semaca16 Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Era cineva mai sus care la ora 6 ajunsese la 732000 si ceva.Numarul comenzii: 729188Data comenzii: Joi, 30 ianuarie 2014, ora 00:48 Sunt 3000 de comenzi a minim cate o tableta. Nu cred ca vor onora o asa paguba pentru ei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Sunt 3000 de comenzi a minim cate o tableta. Nu cred ca vor onora o asa paguba pentru ei.Nu e nicio paguba ,probabil cu atat le cumpara ei ,poate chiar mai jos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blech Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Nu e nicio paguba ,probabil cu atat le cumpara ei ,poate chiar mai jos.eu lucrez la unii dintre competitorii lor...nu are nimeni margine atat de mare incat sa le ia cu 300 ron si sa le vanda cu 1500 cat este pretul unei tablete de genul ala.o sa fie intradevar o pierdere dar sper sa le onoreze cel putin pe cele platite deja cu toate ca normal ar fi sa le livreze pe toate.si emag si altex au livrat tot cand au dat fail...doar produsele cu pret zero nu se livreaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpad Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 ati primit careva telefon de confirmare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monstertube Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 ati primit careva telefon de confirmare?Nu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
net3design Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Bafta tuturor ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
semaca16 Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Nu au cum sa le cumpere sub 300 lei sa fim seriosi. Pretul magazinelor este cu 20-30% in plus fata de pretul de furnizor. Deci Domo sub 800 lei nu are cum sa cumpere tableta de la furnizor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo666 Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 wtf.... se pare ca cei de la domo au nou website fail...tableta allview la doar 320lei! > Tableta Allview City Life 7`` 8GB white, 4 ore, 250 ore stand-by | Domo//cel mai probabil cei de la domo vor trimite 3-4 tablete dupa care vor spune ca stocul s-a epuizat (bisnitarii de tab probabil ca vor primi un sut in boase din partea celor de la domo)// Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 A input lumea sa zica ca au primit mail prin care comanda este anulata:"Stimate Domnule ********,Va multumim pentru faptul ca ati comandat de la noi , insa , din pacate, va informez ca din cauza unei erori a sistemului prin care pretul tabletei a fost preluat de la un telefon nokia 210 , suntem obligati sa anulam toate comenzile pentru acest produs.Multumim pentru intelegere!"De pe pagina de facebook Domo: https://www.facebook.com/DomoOnline Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monstertube Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 A input lumea sa zica ca au primit mail prin care comanda este anulata:De pe pagina de facebook Domo: https://www.facebook.com/DomoOnlineEroare a sistemului ? Ala avea 3 si le vindea pe okazii...@diablo666 http://www.f64.ro/allview-city-life-negru-tableta-7-8gb.htmlAtat e pretul ei ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo666 Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 @monstertube tipu de pe okazii le "previndea" in cazul in care si le comandase de pe domo.Era de asteptat gestul celor de la domo, doar nu-s prosti sa ramana pe minus. Ma mir cum de nu au facut asa si cei de pe emag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monstertube Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 @monstertube tipu de pe okazii le "previndea" in cazul in care si le comandase de pe domo.Era de asteptat gestul celor de la domo, doar nu-s prosti sa ramana pe minus. Ma mir cum de nu au facut asa si cei de pe emag.Pentru ca si-ar fi patat imaginea cei de le emag. Domo... la cat de praf e ... ajunge mai praf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wHoIS Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Am primit SMS de la 1813."Stimate client, din cauza unei erori a sistemului, produsul comandat Tableta Samsung T311 a fost afisat eronat, motiv pentru care suntem nevoiti sa anulam toate comenzile. Multumim pentru intelegere! Echipa Domo.ro"Adio tabla! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gio33 Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Sa curga plangerile la OPC si pe unde se mai poate depune o plangere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eusimplu Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Am primit SMS de la 1813."Stimate client, din cauza unei erori a sistemului, produsul comandat Tableta Samsung T311 a fost afisat eronat, motiv pentru care suntem nevoiti sa anulam toate comenzile. Multumim pentru intelegere! Echipa Domo.ro"Adio tabla! La fel, m-au trezit din somn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroDoi Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Eu deja am primit tabletele, cand m-am trezit si m-am dus sa ma cac era unu la usa si batea insistent, cand am deschis usa mi-a zis ca e de la domo si mi-a adus tabletele si a zis sa le pun repede pe okazii si la varu pe site si sa le vand cu 12..13 milioane,E clara treaba, a fost o greseala si nu o sa primeasca nimeni nimic, ce tot va agitati pe aici, era prea frumos ca sa fie adevarat (de obicei c-am asa e) Cumparai 10-15 tablete, pe vindeai ( ca te ajuta varu ) iti cumparai un ford din 2000 cu 200k de kilometri si dadeai pe el doar 50 de milioane, de restu te duceai la munte in predeal cu prietenii apoi cu banii ramasi treceai prin centru vechi pe la dristor kebab ... si cand te trezeai era ora 12 si aia de la domo dadeau comunicat de presa ca a fost o eroare ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 haha era clar. nici m?car un cupon ceva nu au dat. mult? muie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blech Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 (edited) la fel si la mineba gigeilor astia care au platit online aveti confirmare plata si confirmare comanda de la PAYU deci nu au cum sa dea inapoi....va rog sa va certati cu ei daca sunteti in situatia asta Edited January 30, 2014 by blech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasile.dickulescu Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 (edited) cei care le-au achitat in avans o sa primeasca urmatorul mesaj:"Stimate client, din cauza unei erori a sistemului, produsul comandat Tableta Samsung T311 a fost afisat eronat, motiv pentru care suntem nevoiti sa anulam toate comenzile. Contravaloarea achitata in avans va fi deblocata in cel mai scurt timp. Multumim pentru intelegere. Echipa MultaMuie.ro" L.E. a mai fost cineva in situatia sa plateasca online, si astfel sa ii oblige sa livreze produsul? ceva articole de lege? Edited January 30, 2014 by vasile.dickulescu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...