bubu2005 Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 (edited) SOC: Afla cum poti extrage AUR din TELEFOANE MOBILE VECHISursá:vidfun.info// Edited March 22, 2014 by Usr6 Adaugat link direct video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cril Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 SOC: Afla cum poti extrage AUR din TELEFOANE MOBILE VECHISursá:vidfun.infoMai bine il deschideai direct in cosul de gunoi. Cele mai penale site-uri sunt cele care te obliga sa dai like/share inainte de a vedea materialul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu2005 Posted March 22, 2014 Author Report Share Posted March 22, 2014 Mai bine il deschideai direct in cosul de gunoi. Cele mai penale site-uri sunt cele care te obliga sa dai like/share inainte de a vedea materialul.Imi páre ráu dácá tu nu stii sá dái un esc ástá este Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cril Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 (edited) http://i.gyazo.com/21e1a75ab6aaec17202ccd1c2c5d24a3.png tu ai un ESC mai special . HaipaLE: Daca erai baiat si chiar voiai sa ne arati ceva interesant puneai direct link-ul de pe youtube. Si pun pariu ca link-ul il gasesc la primul search de pe google, dar la cum a fost facut postul pot sa-mi dau seama ca e ceva mai neinteresant decat site-ul tau Edited March 22, 2014 by Cril Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnixDevel Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 avantajul de a fi web developer este ca intodeauna faci chestia asta ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awnly3jhc2g Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Site-ul isi da seama ca nu poate rula JS si iti zice sa reactivezi ca sa poti accesa site-ul.Oricum, urat mod de a face reclama.Ca sa nu mai intrati direct pe site si sa va suparati, avei link-ul de la videoclip aici : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cril Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 @GeckoSi a meritat timpul sa dai inspect element sa vezi video-ul? Cred ca stia ~toata lumea sa faca asta. Am vrut sa scot in evidenta faptul ca a venit aici sa mai stranga 2 share-uri si 3 like-uri pentru site-ul lui fara vreo munca deosebita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcman Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Nu v? mai plânge?i. În ziua de azi to?i marii "social media experts" fac astfel de lucruri. Cum a ar?tat @Gecko e cel mai u?or. Pute?i ?i de pe Firefox ?i dac? ave?i Firebug dureaz? sub 10 secunde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleed Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Si eu daca am 2 telefoane Nokia 6310 si 6310i asta inseamna ca ma imbogatesc..? E prea complexa operatia.. si trebuie sa fi chimist priceput! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bosketar. Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Nu e complexa deloc. Partea care nu ti-o arata este faptul ca acele materiale se vand in cantitati mari (minim un sac=10kg), iar investitia este mult prea mare pentru 2-3 amarate de telefoane. Am facut prostia in liceu si am cumparat materialele, am avut peste 50 de microprocesoare, si cateva sute de grame de pini auriti de la tot felul de placi. Rezultatul a fost ca am scos 1.5 grame de Aur. La sfarsit am tras linie si am calculat daca am iesit in profit. Mi-a dat cu "-". Dar daca placi cu pini auriti in prostie, de ordinul zecilor de kilograme, si nervi sa ii smulgi, cred ca ti-ai scoate banii + 1 bere pe deasupra. Metoda asta este practicata de firmele de reciclare, dar acolo vorbim deja de tone de material. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aerosol Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Din ce in ce mai multe rahaturi postate .... Serios cum sa extragi aur din telefoane ?? De ce nu pui video cum sa futi un hamster in 3 pasi ! Sau dezvirginatul babuinilor HD ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Link de pe vidfunMizerie totala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wired Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Tu cat aur crezi ca poti scoate dintr-un telefon, iti trebuie foarte multe ca macar sa faci 1 gr de aur. )Bafta la colectare ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicksi Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 mai profitabil dezgropati mortii din cimitire ,cautati morminte de tigani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Nu stiu de ce aruncati cu pietre din cauza ca nu este profitabila afacerea. Toata chestia asta este foarte interesanta ca si procedeu chimic si in acelasi timp pentru cultura voastra este bine de stiut si acest lucru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members dancezar Posted March 22, 2014 Active Members Report Share Posted March 22, 2014 (edited) Nu stiu de ce aruncati cu pietre din cauza ca nu este profitabila afacerea. Toata chestia asta este foarte interesanta ca si procedeu chimic si in acelasi timp pentru cultura voastra este bine de stiut si acest lucru.Sunt persoane care practica aceasta activitate numai ca aia cumpara placi de baza telefoane componente PC la cantitati angro, cu sacii la preturi de nimic. Edited March 22, 2014 by danyweb09 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusername Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Face parte din marele capitol "Energie gratis" de pe acelasi YT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...