Jump to content
redlinesoft

Programe SEO

Recommended Posts

poi acelasi lucru am zis si eu referitor la intrebarea ta.

True.

Acum te las sa iti dai singur seama cand este ziua X, ziua in care se face verificare manuala la domeniul tau si care este semnalul care trebuie sa iti atraga atentia ca se intampla in ziua respectiva.

Eu nu folosesc softuri pentru seo. Ma loghez pe site-urile la care am acces si adaug manual ce vreau, asa cum vreau. :)

Din nou ai facut double post. Nu o mai face.

Spor.

Link to comment
Share on other sites

daca tot se discuta pe tema asta:

Sunt relativ nou in SEO si m-ar interesa: Cum functioneaza algoritmul google de rank?

Cat conteza backlinkurile, cum se considera ele? cum se calculeaza rank-ul(in functie de vizite, continut, etc.)? ce verifica botii? cum se verifica vizitele? si cum se penalizeaza tentativele de "black-seo"?

Ce metode de a fenta algoritmul sunt? (metode "mai 0-day" decat site-uri chinezesti care-ti creeaza vizite si back-linkuri de proasta calitate).

Link to comment
Share on other sites

intra pe link-ul urmator daca esti chiar incepator si citeste-l apoi o sa iti dau inca ceva dar nu mai am idee unde e. pana atunci

http://static.googleusercontent.com/media/www.google.co.uk/en/uk/webmasters/docs/search-engine-optimization-starter-guide.pdf

Redline Soft

am gasit ceva interesant pentru tine:

http://searchengineland.blog.com/2013/07/10/google-seo-ranking-factors-2013-post-pandapenquin-2-0-serp-analysis/

Edited by redlinesoft
Link to comment
Share on other sites

Da, exista ower optimization si se ocupa penguin de acest lucru. Ower optimization, si ca google sa iti dea flag depinde de mai multi factori: continut, cum faci seo, cum folosesti programele, daca le folosesti pe default, daca le folosesti zilnic sau dupa un anume algoritm prorpiu. Trebuie sa fi atentt la toate aspectele. Nu este un timp anume, dar stiu ca google nu penalizeaza dupa 3 luni de black si bad SEO. Dureaza, poti sa imbunatatesti situatia, prin research, adica folosesti toolz-uri ca Travis care iti spune ce nu faci bine pentru SEO.

Nu inteleg a doua intrebare, fara nici un link, backlinks?

Procentul de optimizare onpage este mult mai mare ca outpage, dar la fel foloseste travis sa iti zica concret ce faci bine si ce nu.

Nu il folosesc doar pe T1 GSA.

Daca e private blog network nu folosesc.

Nu a vorbit nimeni de social impact. Ce credeti despre asta?

Link to comment
Share on other sites

Incercati sa va indreptati si catre yahoo ,bing ,yandex .

Incercati sa nu stati la mana google in ceea ce priveste traficul , promovati si alte pagini ale siteului nu numai pagina principala. Traficul vine foarte bine si direct din forumuri ,retele de socializare, siteuri de video sharing ,email , articole bune.

Am avut cateva plangeri pentru copyright pana m-am trezit intr-o zi ca google mi-a scos pagina principala din cautari.

Nu am suferit foarte tare pentru ca majoritatea promovarii o facusem pe pagini ,nu pe domeniul principal (e mai mult un impact emotional ,e ciudat sa nu-ti mai vezi pagina principala in google ,dar o poti vedea in yahoo ,bing,yandex si te linistesti ) .

Atentie la plangerile astea privind copyright , odata stearsa pagina din cautari nu o mai vezi inapoi , eu unul nu am reusit sa o readuc in cautari nici dupa 2 ani , cu toate ca am eliminat de pe pagina problema .

Toolurile sunt bune dar sa stii sa le folosesti altfel pot face mult rau . Poti sa te trezesti ca ai link inapoi de la forumuri de pornografie infantila si zoofilie si tu vrei sa vinzi muraturi , cand o sa-ti caute unu muratura o sa primeasca o poza cu un mos care fute o pisica in cur .

Atentie mare cu toolurile .

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...