Nytro Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Salut,Am vazut ca la Offtopic si mai ales in categoria Suff Tools sunt oferite gratuit diverse lucruri: conturi steam, VPN-uri, proxy-uri, licente si multe alte lucruri.Eu consider ca rolul categoriei Stuff tools este pentru gruparea programelor care nu se incadreaza in celelalte categorii: Programe Hack sau Programe securitate. Spre exemplu, programe de scris DVD-uri, convertit fisiere media sau oricare altele.De aceea propun o noua categorie pentru astfel de lucruri care se posteaza momentan la Stuff Tools. Primul nume care imi vine in minte e "Giveaways", dar putem alege un alt nume: "Free stuff" sau mai stiu eu ce.Votati daca sunteti de acord cu aceasta idee, iar daca sunteti, spuneti-va si parerea in legatura cu numele categoriei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elohim Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Freebies ? Free shit ? Free custom blowjobs? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo20063 Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Foarte buna ideea!Am ales giveaways pentru ca mi se pare ca suna mai bine decat free stuff, si sunt sigur ca toti de pe forum stiu ce inseamna cuvantul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gio33 Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Ar fi buna o astfel de categorie cu un numar de posturi minime / rep pentru a fi vizibila, ca sa nu leech-uiasca toti soriceii ce prind acolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinny Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 E ok RST Giveaways ca si nume, si eu sunt de acord cu adaugarea acestei categorii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viral-One Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Sunt de acord cu ad?ugarea acestei categorii, iar ideea lui @gio33 este foarte bun?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awnly3jhc2g Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 https://rstforums.com/forum/32879-din-cand-cand-4.rst#post226593Au mai fost astfel de cazuri, doar ca trebuie de gandit bine sectiunea pentru giveaways. Doar o anumita categorie de persoane sa aiba acces, in afara de VIP si Administratori si nu orice user din 2006 cu un singur post la zi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted July 9, 2014 Author Report Share Posted July 9, 2014 Ar fi doua categorii:1. Lucruri gratuite: wordlist-uri, proxy-uri etc, lucruri "free"2. Lucruri premium: conturi Steam, licente originale etc, lucruri "premium"Astfel, am putea face o categorie "Free stuff" care sa contina lucrurile utile si o sugbategorie "Premium staff" la care sa aiba acces doar userii cu peste 100 de posturi.Pareri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viral-One Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Ar fi doua categorii:1. Lucruri gratuite: wordlist-uri, proxy-uri etc, lucruri "free"2. Lucruri premium: conturi Steam, licente originale etc, lucruri "premium"Astfel, am putea face o categorie "Free stuff" care sa contina lucrurile utile si o sugbategorie "Premium staff" la care sa aiba acces doar userii cu peste 100 de posturi.Pareri?Iar la "Free stuff" sa vada toata lumea? Chiar si ' Guest '? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebywarlord Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 A mai fost discutat ,cred ca am propus si eu odata asta,insa s-a opus ps-axl ,era pe vremea cand era moderator.[spunea ca pentur el categoria Stuff Tools e categorie de giveaway]Eu inca cred ca e o idee buna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IulianDesigns Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Daca e categorie de "premium staff" io il dau pe Nytro. Serios vorbind, da, ar fi ok ideea, dar sa fie numai pentru membrii cu minim 10 posturi. Si ban direct daca vedem vreun cont nou de face 10 posturi pe banda rulanta in topicuri la intamplare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gio33 Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Ar fi doua categorii:1. Lucruri gratuite: wordlist-uri, proxy-uri etc, lucruri "free"2. Lucruri premium: conturi Steam, licente originale etc, lucruri "premium"Astfel, am putea face o categorie "Free stuff" care sa contina lucrurile utile si o sugbategorie "Premium staff" la care sa aiba acces doar userii cu peste 100 de posturi.Pareri?Cum as vedea eu lucrurile1. Lucruri gratuite: wordlist-uri, proxy-uri etc, lucruri "free" - minim 100 posturi2. Lucruri premium: conturi Steam, licente originale etc, lucruri "premium" - minim 100 posturi si 1 rep power Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganav Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Sunt de acord. Ar trebui oarecum evaluata si calitatea posturilor; un user care are majoritatea posturilor in sectiunile de cereri, off-topic sau cosul de gunoi nu trebuie sa aiba aceleasi drepturi cu unul care are un numar asemanator de posturi insa in sectiunile de RST Power, Challenge sau Tutoriale(in sensul ca acesta a scris cateva care au fost primite pozitiv de catre comunitate). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nein Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 100 posturi si 1 an vechime ,Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Ar fi super o categorie numita giveaways.Nytro am vazut cum ai vrea sa grupezi categoriile....insa fa cumva sa fie generala..sau si una generala...de ce?Exemplu : Sunt pasionat de seo, si am acces la cateva chestii...a-si putea de exemplu sa dau (giveway) 100 de backlinkuri in retele sociale sau site-uri cu pr 3 +, nustiu in ce categorie s-ar incadra, ma refer la cele propuse de tine acum.Si propunerea baietilor in legatura cu un anumit numar de posturi este perfecta, cred ca 50 este ok.Numai Bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jannes Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 cred ca ar fi ok sa poata oferi chestii gratis orice user, poate fi inregistrat si de o zi daca are ceva de oferit de ce nu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
passfig Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Numele Free stuff mi se pare ok, este suficient de general.In legatura cu cerintele pentru a primi ceva evident ca ar trebui sa existe, 50-100 de posturi sa zicem si daca considerati ca exista si lucruri "premium" atunci eventual 1 punct de reputatie, dar s-ar putea sa fie o cerinta cam mare pentru conturi de steam de exemplu, cel care le da o sa ramana cu ele daca le da la "premium". Nu stiu ce s-ar incadra la categoria asta privilegiata.De oferit poate ca ar trebui sa poata oferi oricine, ma intreb totusi daca or sa se ofere si prostii, nu cred ca sta nimeni sa verifice ce mizerii de malware ar putea fi date pe post de "giveaway", dar banuiesc ca aici este grija celui care receptioneaza aplicatia/contul/licenta etc. Ar trebui deci pus un fel de disclaimer gen "comunitatea si administratorii nu sunt resposabili daca descarci un .jpg.exe". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Immortal- Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 1 rep powerNu rep power, pentru ca pot veni anumiti copii care au ceva personal cu tine, din prostia lor, si iti dau rep negativ, si te mai si injura in el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhv Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Da e o idee buna,rezultatele polului vorbesc de la sine.Categoria vizibila doar celor cu 10-50 de posturi ramane la alegerea staff-ului cate mai exact,in felul asta mai populam forumul cu oameni(pomanagii) noi,dar poate din 10 distrusi 1 are si ceva in cap. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4rkm4nx Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Toata lumea ar trebui sa aiba acces la informatii indiferent de calitatea userului, daca incepem cu anumite limitari sau restrictii atunci sa nu ne mai plangem cand bunul nostru guvern ne interzice accesul la anumite informatii prin legi abuzive. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedo Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 @-Immortal- logic ar fi ca daca e cineva care are o astfel de mentalitate cat sa iti dea -rep, acel om sa aiba rep 0, deci poate da -rep sau +rep, ca nu afecteaza in nici un fel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted July 10, 2014 Author Report Share Posted July 10, 2014 Deocamdata e ok o singura categorie de lucruri "free".Daca se vor gasi multe chestii "premium" de postat, vom face o subcategorie.Deocamdata, la ce se posteaza acolo, are acces oricine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinny Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Cred ca ar fi interesat sa se faca si o subcategorie destinata ebookurilor sortate dupa limbajul de programare , softuri precum photoshop etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted July 10, 2014 Author Report Share Posted July 10, 2014 Avem un plan mai bun pentru asa ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Ar fi doua categorii:1. Lucruri gratuite: wordlist-uri, proxy-uri etc, lucruri "free"2. Lucruri premium: conturi Steam, licente originale etc, lucruri "premium"Astfel, am putea face o categorie "Free stuff" care sa contina lucrurile utile si o sugbategorie "Premium staff" la care sa aiba acces doar userii cu peste 100 de posturi.Pareri?Mai mult de 100. 400-500 postari, o sa sara-n aer fun stuff + bine ai venit aici te poti prezenta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...