Dubfx Posted August 23, 2014 Report Posted August 23, 2014 (edited) Salut RST,Dupa 3 luni de munca intensa, am reusit sa punem pe picioare un nou portal de joburi ce aduce o serie de noutati in acest domeniu (interviu online, videocv, teste grila - create de angajator etc.).Platforma a fost scrisa de la zero si cu cum nimeni nu e perfect cu siguranta nici codul nu este!Daca aveti timp liber si dispozitia necesara sa testati functionalitatile si VULNERABILITATILE sau de ce nu sa postati un job sau sa va creati un CV, va invit pe: Locuri de munc? în România ?i în str?in?tate - ZoomJobs In mod normal companiile primesc 3 anunturi gratuite - "Anunt simplu", insa cu un simplu pm va pot acorda gratuit credite pentru orice pachet din oferta.Orice sugestie este bine venita!L.E. Am sa va rog sa opriti testele, va multumim pentru raportari ! Edited August 25, 2014 by Dubfx Quote
yo20063 Posted August 23, 2014 Report Posted August 23, 2014 Salut, daca vrei sa se uite "baietii" pune un text document in root gen "rst.txt" cu textul "Imi dau acordul pentru a fi testat de vulnerabilitati acest site" sau ceva de genul, ca sa stim ca e al tau. Quote
RoEx Posted August 23, 2014 Report Posted August 23, 2014 sigur ai ceva prin search pe acolo http://www.zoomjobs.ro/locuri-de-munca/?sortare=&q=\%22%3Balert%28%27XSS%27%29%3B%2F%2F Quote
Dubfx Posted August 23, 2014 Author Report Posted August 23, 2014 Nu e sqli, dar tot problema e... notat!Multumesc! Quote
PingLord Posted August 23, 2014 Report Posted August 23, 2014 Asta ce e?http://www.zoomjobs.ro/main/ Quote
Dubfx Posted August 23, 2014 Author Report Posted August 23, 2014 Un test din antichitate Rezolvat, mersi! Quote
M4T3! Posted August 23, 2014 Report Posted August 23, 2014 Ca un sfat, culoarea aia rosie e destul de obositoare la ochi. Poti incerca un albastru deschis sau orice alta culoare.Search ul poate fi mai mare, ala e cel mai important lucru, deci evidentiaza l mai mult. Deasupra lui, e un banner de 20 de ori mai mare, care "nu are nicio valoare"... acel banner poate fi mult mai mic. Quote
zekstein Posted August 23, 2014 Report Posted August 23, 2014 ZoomJobs?redirect_uri=/candidat/test_inteligenta/Nu cred ca e cea mai ok solutie.Overall, site-ul nu prea imi inspira asa multa incredere.Incearca sa schimbi culoarea, cat si butoanele acelea ce incearca sa dea o tenta de shadow dar care sunt oribile.De asemenea, cum a fost spus si mai sus, searchul e minuscul, iar bannerul oribil ! Quote
Dubfx Posted August 23, 2014 Author Report Posted August 23, 2014 ZoomJobs?redirect_uri=/candidat/test_inteligenta/Nu cred ca e cea mai ok solutie.Overall, site-ul nu prea imi inspira asa multa incredere.Incearca sa schimbi culoarea, cat si butoanele acelea ce incearca sa dea o tenta de shadow dar care sunt oribile.De asemenea, cum a fost spus si mai sus, searchul e minuscul, iar bannerul oribil !Ce probleme crezi ca ar putea genera acel parametru request_uri atata timp cat el nu redirectioneaza decat in sitepath ?Cat despre design ... nu este punctul meu forte, insa colegul meu citeste, apreciaza si analizeaza orice sugestie primita in acest thread.Ce anume nu iti inspira incredere ? Platforma a fost testata pe 2 milioane de CV-uri completate + 40.000 joburi active si am obtinut un timp de raspuns in full text search de 0.40-0.60 ms in cautarea generala de CV-uri si crede-ma, daca foloseam mysql la 8 tabele (cu 3-4 milioane de randuri) in join, timpul de raspuns era undeva la 10-15 secunde... Am sanitizat (SPER) barbar tot ce tine de baza de date insa dupa dupa atata munca la el detaliile nu ne mai sar in ochi asa cum va sar voua la prima accesare.Multumim pentru critici, absolut orice parere e binevenita! Quote
zekstein Posted August 23, 2014 Report Posted August 23, 2014 Ce probleme crezi ca ar putea genera acel parametru request_uri atata timp cat el nu redirectioneaza decat in sitepath ?Cat despre design ... nu este punctul meu forte, insa colegul meu citeste, apreciaza si analizeaza orice sugestie primita in acest thread.Ce anume nu iti inspira incredere ? Platforma a fost testata pe 2 milioane de CV-uri completate + 40.000 joburi active si am obtinut un timp de raspuns in full text search de 0.40-0.60 ms in cautarea generala de CV-uri si crede-ma, daca foloseam mysql la 8 tabele (cu 3-4 milioane de randuri) in join, timpul de raspuns era undeva la 10-15 secunde... Am sanitizat (SPER) barbar tot ce tine de baza de date insa dupa dupa atata munca la el detaliile nu ne mai sar in ochi asa cum va sar voua la prima accesare.Multumim pentru critici, absolut orice parere e binevenita!Nu ar creea probleme, dar e inestetic. In general nu imi inspira incredere, parca e ceva ce ma face sa zic pas. Nu e vorba de ce are sau nu, sau de performante. Overall asa.. Quote
wNNk Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 Cateva lucuri.1. La inregistrare, sa pui o varsta minima de 18 ani, ca am putut sa-mi setez pe profil ca am -1 ani.2. La numarul de telefon sa restrictionezi doar la numere, fara litere.3. http://www.zoomjobs.ro/locuri-de-munca/?sortare=&q=\%22%3Balert%28%27XSS%27%29%3B%2F%2F (Habar nu am daca e vulnerabil sau ceva, totusi, e o eroare.) Quote
Dubfx Posted August 24, 2014 Author Report Posted August 24, 2014 1. Rezolvat2. Unele persoane folosesc spatii, puncte, plus deci nu limitam acest camp3. Rezolvat Quote
Active Members dancezar Posted August 24, 2014 Active Members Report Posted August 24, 2014 (edited) http://www.zoomjobs.ro/locuri-de-munca/?sortare=&q=%27||this.value!=%27%27%29{alert%281%29;}//Da click pe search boxu//Am gasit si un sql injection blind da-mi pm pentru asta//Inca unul//un Fpd Edited August 24, 2014 by danyweb09 Quote
Aripipevant Posted August 26, 2014 Report Posted August 26, 2014 Dac? vreau s? m? conectez cu contul de candidat ?i nu umplu câmpii* îmi arunc? eroare ?i pentru contul de companie ...ZoomJobs Quote
w3bb Posted August 26, 2014 Report Posted August 26, 2014 Salut RST,Dupa 3 luni de munca intensa, am reusit sa punem pe picioare un nou portal de joburi ce aduce o serie de noutati in acest domeniu (interviu online, videocv, teste grila - create de angajator etc.).Platforma a fost scrisa de la zero si cu cum nimeni nu e perfect cu siguranta nici codul nu este!Daca aveti timp liber si dispozitia necesara sa testati functionalitatile si VULNERABILITATILE sau de ce nu sa postati un job sau sa va creati un CV, va invit pe: Locuri de munc? în România ?i în str?in?tate - ZoomJobs In mod normal companiile primesc 3 anunturi gratuite - "Anunt simplu", insa cu un simplu pm va pot acorda gratuit credite pentru orice pachet din oferta.Orice sugestie este bine venita!L.E. Am sa va rog sa opriti testele, va multumim pentru raportari !As vrea sa primesc cateva credite!! Sa pot face niste teste la acele CV-uri si sa va raportez problemele. Quote