Byte-ul Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 (edited) Mult a?teptatul script este gata de lansare! Sunte?i gata s? v? schimba?i via?a?? Din acest moment, nu ve?i mai vedea ?tiri/programe/etc de c?cat postate pe forum! Chrome Extension (standalone): Anti Aerosol.crx — RGhost — file sharingDaca cineva poate uploada extensia pe webstore este rugat sa o faca Tampermonkey Script Download: [JavaScript] Anti Aerosol - Pastebin.comTampermonkey Download: https://chrome.google.com/webstore/detail/tampermonkey/dhdgffkkebhmkfjojejmpbldmpobfkfo?hl=enProbabil func?ioneaz? ?i pe Firefox cu Greasemonkey! Am testat doar pe chrome! Screenshots:Testimoniale:Acest program chiar mi-a schimbat viata, pot spune ca nu mai am nevoie de shemale de azi inainte.Multumim !Marea Asociatie a Trolerilor Romani,te saluta cu mandrie si respect.Ne-ai schimbat vietile tuturor.Multumim Byte-ul.E o idee buna pluginul,asa vad doar posturile care ma intereseaza .Dislikes Aerosol disliked this post Felicitari @Byte-ul asa vor disparea Useri care comentau la fiecare post aiurea.Da-l in ma-sa pe Aerosol ca numa imi aduce aminte de Matt.Multumim pentru script. Poate si-l activeaza si el. LOLAm auzit de la un prieten de aceasta minune a internetului! La inceput eram sceptic ca o sa mearga dar cu timpul si-a facut treaba. Acum pot spune cu mana pe COAILII ca ma simt mai curat.De cand il folosesc imi sta erect mai mult timp ! prieteni sunt invidiosi pe mine , nu mai sunt dependent de bere iar prieteni spun ca sunt total schimbat. Acest script mi-a schimbat viata intradevar si am sa-l recomand tuturor prietenilor mei.on: felicitari.De cand folosesc Anti Aerosol v1.00 parul meu e mai matasos !am gasit si eu acest script la ziua izabelei si de atunci mi-a schimbat viata !Varianta premium , nu scoateti ?De cand a aparut anti-aerosol pot vedea din nou!Multumesc Byte!De cand folosesc Anti-aerosol,ma simt mai 1.3.3.7 Edited January 23, 2015 by Byte-ul 1 1
Worm64 Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Marea Loja a Trolerilor Romani,te saluta cu mandrie si respect.Ne-ai schimbat vietile tuturor.Multumim Byte-ul.
J Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 E o idee buna pluginul,asa vad doar posturile care ma intereseaza . 1
Aerosol Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Felicitari @Byte-ul asa vor disparea Useri care comentau la fiecare post aiurea.
jsonwhite Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Da-l in ma-sa pe Aerosol ca numa imi aduce aminte de Matt.Multumim pentru script. Poate si-l activeaza si el. LOL
wHoIS Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Am auzit de la un prieten de aceasta minune a internetului! La inceput eram sceptic ca o sa mearga dar cu timpul si-a facut treaba. Acum pot spune cu mana pe COAILII ca ma simt mai curat.
jsonwhite Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Daca ar sti putina programare @Aerosol, fac pariu ca si-ar modifica script-ul incat sa nu mai vada acest post. 1
Reckon Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Daca ar sti putina programare @Aerosol, fac pariu ca si-ar modifica script-ul incat sa nu mai vada acest post. Din contra, l-ar modifica sa apara de 5x mai multe post-uri facute de el
Kalashnikov. Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 De cand il folosesc imi sta erect mai mult timp ! prieteni sunt invidiosi pe mine , nu mai sunt dependent de bere iar prieteni spun ca sunt total schimbat. Acest script mi-a schimbat viata intradevar si am sa-l recomand tuturor prietenilor mei.le: acest topic ar trebui sa fie sticky.on: felicitari.
Sir-Galahad Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Eu zic ca faceai bani frumosi cu el.
leaklife Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Acest script a sters jumatate din posturile de pe forum din iunie 2006 pana in prezent. Parca acum e mai chel forumul. Ai smuls doar firele albe.
askwrite Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Acest script a sters jumatate din posturile de pe forum din iunie 2006 pana in prezent. Parca acum e mai chel forumul. Ai smuls doar firele albe. Primul reply il are prin 2012, are join date schimbat
Twiff Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 De cand folosesc Anti Aerosol v1.00 parul meu e mai matasos !
cehov Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 am gasit si eu acest script la ziua izabelei si de atunci mi-a schimbat viata !
Byte-ul Posted January 23, 2015 Author Report Posted January 23, 2015 Extensia pentru Chrome "Anti Aerosol" a fost lansata!
Guest Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 (edited) î?i dai seama cum se simte el acum?A dat si dislike:()))))) Edited January 23, 2015 by NETGEAR
andrei98M Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Varianta premium , nu scoateti ?De cand a aparut anti-aerosol pot vedea din nou!Multumesc Byte!
xVIRal Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 De cand folosesc Anti-aerosol,ma simt mai 1.3.3.7
LLegoLLaS Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Ala-i!Mi-am permis si l-am modificat pentru sleed.Mersi
Byte-ul Posted January 23, 2015 Author Report Posted January 23, 2015 Io cred ca scriptu-i furat dipi alt forum.Da-i bun. Recomand!P.S. "Tampermonkey" nu se refera la avatar... nu?De unde e furat scriptu' pisi? Uimeste-ma Tampermonkey se numeste extensia care interpreteaza js.
.Breacker Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 De când a ap?rut tigaia Anti-Aerosol to?i pro?tii comenteaz? în thread-ul ?sta...v2 când apare?