Jump to content
theandruala

Raspberry 5 dolari

Recommended Posts

Au sarit toti gusterii pe ele... ca sa le puna la vanzare pentru black friday. Toti distribuitorii din UK sunt sold-out. Nici de ciuda nu as da banii de 5x la jola... trebuie sa fii cretin sa sustii o asemenea afacere. Daca se gasesc mai multi doritori si puneti banul impreuna, pot face un pachet si trimite in tara si de acolo le impartiti intre voi.

Link to post
Share on other sites

M-am uitat pt transport...

Din anglia pana in romania e undeva la 25 lire, un colet sub 1 kg dimensiuni 15 15 15.Am pus estimativ, asa scria pe site.

+ ca mai trebuie platit si transport din romania, daca le-ai trimite cuiva din bucuresti, cei care stau acolo se pot gasi intre ei, dar de ex eu trebuie sa platesc iar transport ca sa vina in orasul meu...

Link to post
Share on other sites

Nu stiu unde te-ai uitat de preturi. Preturile de posta standard aici: Price Finder | Post Office Un pachet mic de pana in 2kg costa 8-9 lire. Daca va adunati mai multi si fac un pachet mai mare, se imparte costul si pot pune cu curier privat care e mult mai ieftin fata de tariful postei. Depinde de cate bucati, etc. pot face un calcul.

LE: tinand cont ca o placuta e 65mm x 31mm x 5mm si cantareste 9 grame + ambalaj, etc. cred ca ar intra linistit un 50 placute intr-un pachet de pana in 2kg.

(4 gbp x 50) + 9 gbp transportul = £209 gbp pentru 50 bucati = aprox 27 ron / bucata. De acolo merge si prin Posta Romana prin tara, nu e musai curier, pus intr-o folie de plastic si un plic mai gros/sanatos cu bule de aer. Tot iesi mult mai ieftin fata de jegurile care le vand la 100+ ron.

Edited by aa7670
Link to post
Share on other sites

Ok, bun.Dar cine s-ar baga?

Am vazut pe site-ul lor, ca transportul costa 6gbp(am incercat sa dau comanda de altceva sa vad pretul transportului)

Acum stau si ma intreb...Versiunea zero se merita?Fata de rbp2, daca vrei net trebuie sa cumperi adaptop, mai dai bani si pe adaptor mini hdmi - hdmi (cat o fi si ala)

Eu l-as lua doar sa invat python pe el, si sa-l am la mine in caz de orice cand plec undeva :))

LE: Am mai intrebat pe la vreo 2 site-uri din ro, de acest raspberry zero, si cica inca nu au.Dra cand vor face rost pretul va fi intre 130 150 lei tva inclus.

Edited by theandruala
Link to post
Share on other sites
Ma scuzati, imi poate explica cineva ce functionalitate are acest produs?

Multumesc

E un mini computer, poti rula pe el diferite versiuni de Linux sau pe unele modele Windows10. Daca dai un search pe Google la Raspberry Pi.. gasesti informatii cate vrei.

Acest produs in particular e de dorit datorita pretului, marimii si utilizarii: https://www.raspberrypi.org/blog/raspberry-pi-zero/

Link to post
Share on other sites
ce aveti fratilor?acum am cumparat o bucata cu 5$ din china ,cu trasnport gratuit :/ :))) oricum o am vanduta

Raspberry Pi Zero sunt produse in Wales (Tara Galilor). Daca ai cumparat din China ai cumparat ceva imitatie si calitate... who knows? Si cu 5 usd inseamna ca ajunge peste... 3-4 saptamani banuiesc?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...