Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/07/20 in all areas

  1. Platit acum cativa ani celor de la https://www.cvcentre.co.uk/ sa imi faca CV, profil Linkedin si cover letter generic. Mi-au retusat de 2 ori gratuit, fara comentarii, ca nu am fost 100% satisfacut cu primul draft. Recomand caci am vazut o crestere considerabila la contactul cu recrutorii. Apoi i-am platit sa imi faca si o aplicatie specifica la un job care il vroiam si am fost chemat la interviu si am lucrat acolo 🙂 deci le sunt "dator". De atunci doar updatez ce mi-au facut ei. P. S. au fost scris asa de fain de mine zici ca era eulogie, o trebuit sa mai temperez limbajul 😂
    3 points
  2. Minte, @Zatarra merge la interviuri cu palaria rosie pe cap (RedHat https://www.google.com/search?q=redhat&source=lnms&tbm=isch) si e acceptat direct.
    3 points
  3. Pe UK nu uita sa bagi si ceva despre personalitatea ta, pe mine asta m-a ajutat enorm. La modul ce carti citesti, la ce conferinte te duci, ce sporturi ai facut, ce awards ai, etc. Sincer traind aici in UK sunt cu impresia ca pe astia ii intereseaza mai mult de tine ca om decat de diplome.
    2 points
  4. Eu unul folosesc europass doar ca sa am o rata de "match" cat mai mare cu formatul firmelor la care lucrez/am lucrat/voi lucra, dar e total irelevant (nu a facut niciodata diferenta si nu mi-a spus niciodata nimeni sa schimb formatul). Tot ce conteaza ii sa ai continut bun si de preferat sa te stie lumea din alte surse (nu am aplicat la nici un Job din toate pe care le-am avut, mereu am fost recomandat bazat pe interactiunea mea cu anumiti oameni sau datorita prezentarilor pe care le-am sustinut).
    2 points
  5. Pentru ca de multe ori am cerut ajutorul aici si de prea putine ori l-am oferit inapoi, va pun la dispozitie toate cartile mele de Cisco. Doar Cisco am ca asa mananc painea zilnica. https://we.tl/t-m69KrEzFGx https://we.tl/t-HrRwcciXqn De asemenea, pentru cine merita am toate cursurile de la INE (CCNA, CCNP & CCIE), atat R&S cat si Security, CBTNuggets, GNS3WorkBench, Pearson IT Certifications, Packt, RouteHUB si IpExperts, care se gasesc foarte greu astazi, pentru ca IpExperts a fost inchis. Cine stie, cunoaste. Ca sa va incadrati la culoarea rosie nu trebuie sa fi cerut invitatii FileList si sa fiti vechi. Toate cursurile video sunt platite si downlodate, asa ca e dreptul meu sa aleg cui le dau. PS: De ceva timp am inceput sa-mi blestem zilele cu CCIE-ul si as avea mare nevoie de cursurile celor de la IpExperts. Cum ei nu mai sunt pe piata, iar eu am doar CCNP de la ei, nu prea am de unde sa le mai iau. Cine le are si crede ca le merit, multumesc.
    1 point
  6. Voi inca mai puneti botul la vrajeala cu 1gbps la 1euro/luna?:) In general tot ce este virtualizat, e shared si overselling. Hostingul este o chestie de noroc. La acelasi provider pe un server mai incarcat poate sa mearga ceva prost, pe alt server sa zboare acelasi site. Daca serviciile de la mxhost nu au fost bune, eu as verifica totusi site-ul. In ziua de astazi nu prea este hostingul de vina ci pluginurile sau incarcarea de pe alte siteuri.
    1 point
  7. Nu sunt ei cei mai tari din parcare dar au acum o oferta buna - https://clients.hostigger.com/?cmd=cart&action=add&id=1822 - $120 anual pentru 4 Core CPU, 15 GB RAM, 150 GB PureSSD, 20 TB Bandwidth, 1 Gbit/s Port. Timp oportun de luat era de Black Friday / Cyber Monday dar na... ai pierdut trenul deocamdata.
    1 point
  8. CV-ul meu e facut random, de mine, nu de pe vreun template anume. De fapt chiar nu arata prea bine ca design, e urat. Nu il pot posta, dar majoritatea lucrurilor sunt publice. De fapt cam tot... Cel mai important lucru e experienta, am fiecare job la care am lucrat cu cateva detalii despre ce faceam acolo. Am o parte de skills in care pun tot felul de lucruri: web security, reverse engineering, limbaje de programare in care am lucrat si mai stiu eu ce, dar pun si lucruri gen certificari, prezentari la conferinte, blog-ul, Twitter sau Github. Pana acum am avut noroc, pe unde am fost ma stia lumea din prezentat pe la conferinte sau chiar Twitter.
    1 point
  9. "Sistemul este la Administrația Străzilor, deja avem montate camere în câteva intersecții din Capitală. Sistemul are trei rețele neuronale, prima depistează tipul autovehiculului, a doua numărul de pe plăcuțele de înmatriculare, si în baza de date, prin OCR-izare, se scrie fiecare număr de înmatriculare depistat pe camere. Acest sistem transmite unui centralizator dacă are vinieta plătită, dacă are normă de poluare sub normele impuse și decide mai departe emiterea proceselor de sancțiune, trimiterea lor și urmărirea plății. Putem avea și contestații, noi avem și filmulețele cu probele. Nu avem abateri", a explicat acesta. Articol complet: http://mobile.hotnews.ro/stire/23582705 Cred ca va dati seama la ce ma refer
    1 point
  10. Nu stiu daca e o idiotenie mai mare decat sa folosesti VPN la care mai au acces alte zeci sau sute de persoane.
    1 point
  11. "-m conntrack --ctstate NEW" Deci ala trimite pachete si tu le arunci pe conntrack. E ca si cum ar da tiganii cu pietre dupa tine si tu ai sta sa le numeri
    1 point
  12. Salut. Am un iPhone 6s cu iCloud pe el si am uitat parola. Exista vreo modalitate prin care as putea sa resetez iCloud ul si sa bag unul nou direct din telefon ?
    -1 points
×
×
  • Create New...