Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/24/17 in all areas

  1. Syllabus Section: Preliminary Skills - Prerequisites Module 1 : Introduction Module 2 : Networking Module 3 : Web Applications Module 4 : Penetration Testing Section: Preliminary Skills - Programming Module 1 : C++ Module 2 : Python Section: Penetration Testing Module 1 : Information Gathering Module 2 : Footprinting & Scanning Module 3 : Vulnerability Assessment Module 4 : Web Attacks Module 5 : System Attacks Module 6 : Network Attacks Invitatie: https://www.elearnsecurity.com/affiliate/redeem?code=RYW-AIK
    1 point
  2. Servicii Social Media la preturi accesibile. In infograficul de mai jos sunt prezentate majoritatea serviciilor, dar pentru lista completa si preturile aferente puteti vizita http://shop.smgeek.com/services Pentru verificarea calitatii serviciilor, ofer unui membru din staff un "vouch copy". Pentru userii obisnuiti pot sa ofer gratuit la alegere Instagram likes,views,followers, youtube views sau orice alt serviciu, in limita bunului simt.
    1 point
  3. le-am gasit prin resursele de la sans: https://www.sans.org/security-resources/ Cred ca a scapat trainerul si niste firimituri: https://cyber-defense.sans.org/blog/2017/01/06/sec505-now-using-server-2016 care in cele din urma au disparut. https://ericzimmerman.github.io/ Arhiva salvata: https://ufile.io/ics47 Daca mai gasiti ceva interesant sa dati de veste. Ms.
    1 point
  4. Ai incercat aici https://gloryholefoundation.com/ ? Ofera tool gratuit pentru ddos, e conectat la un botnet puternic.
    1 point
  5. Ruleta si Tzacanelele , sunt la fel , odata ce ai luat o suma mai mare , o sa bagi inapoi , nu ai cum sa fii pe + la asa ceva.Mai bine bei banii decat sa ii bagi la tzaca sau ruleta
    1 point
  6. Se considera ca a picat culoarea pe care nu ai ales-o si pariezi dublu iar. Pentru metode de genu iti trebuie mai mult de 100$ sincer. Ai fi mirat sa vezi cate maini consecutive poti pierde. Eu metoda am folosit la ruleta electronica. Castigam zilnic ( a mers vreo 1-2 sapt) gen 50 ron plecand de la 10 ron. Intr-o zi am pierdut 300 ron si m-am calmat. N-am mai calcat pe la ruleta de atunci. Mai bine mergi la munca. PS: Multumim sandabot pentru tutorial. Sper doar sa nu se apuce toti copiii dobitoci sa o foloseasca. Iti trebuie si ceva stapanire sa te opresti din viciul asta.
    1 point
  7. Tot asa e si cu pokerul online, stai linistit. @Sandabot: Tu PRESUPUI ca vei pierde de maxim 6 ori iar a 7-a oara vei castiga. Stai tu linistit ca nu e asa. Care e faza ? Te pui sa testezi metoda asta la un cazionou online, fara sa depui, doar asa, de test, fara bani reali. Sa vezi ce repede te dublezi de nici nu-ti vine sa crezi, zici ca nu-i adevarat. Pe urma, daca te mananca in cur sa bagi bani reali sa vezi cum pierzi, pierzi si iar pierzi si tot asa de nu mai ramai cu nici un ban. Tot asa e si cu BlackJack online, sa nu cerdeti ca e alta mancare de peste. Sunt sute de strategii de castigat la BlackJack. te apuci sa te joci undeva online ca sa le testezi, sa vezi ce castigi de deja te vezi miliardar la sfarsit de luna. Apoi daca esti fraier si bagi banii sa vezi cum brusc toate strategiile care mergeau fara bani nu mai merg absoult deloc acuma cand ai bagat bani din buzunar si tto la fel, pierzi si pierzi si pierzi. Si cu pokerul online e la fel, ca de altfel cu toate jocurile de noroc online.
    1 point
  8. Pentru cei care nu au bani sa cumpere un cont premium si doresc sa invete diferite limbaje de programare,am creat acest site care va da acces la contul meu premium. Am creat este mult spus,folosesc un proxy . O rugaminte am la voi,folositi acesta metoda doar pentru a descarca tutoriale,( nu folositi pentru a descarca jocuri,filme...etc). Contul meu premium are limita 100Gb pe zi (24 ore). Folositi Internet Download Manager. Toate linkurile expira dupa un anumit timp. Nu postati aceasta metoda in alta parte,cu cat mai multa lume o sa folosesca aceasta metoda,cu atat mai repede o sa se consume banda. Tutoriale gasiti,daca dupa denumirea domeniului meu adaugati cuvantul :data Am cont premium momentan:RG,Ul.to.....etc. Sper sa foloseasca la cineva aceasta metoda. link
    0 points
  9. De ce era nevoie de 2 postari avand acelasi topic ? Rezultatu cautarilor mele avansate duc aici -> https://goo.gl/f4LoZa
    -1 points
  10. Salut! Vreau sa fac cateva site uri tip clickbait si fakenews cu afilieri adsense si promovare social media. Are cineva idee cat de rapid primesti aprobare de la adsense sau daca primestice site-uri de genu? La modul daca postezi articole zilnic cat timp dureaza pana primesti sau nu primesti confirmarea adsense? Multumesc!
    -2 points
×
×
  • Create New...