UnixDevel Posted February 23, 2020 Report Posted February 23, 2020 (edited) Lasand gluma la o parte Am iubita care e in zona de carantina din Italia, lucru care m-a facut sa ma apuc de cercetari pe tema asta: 1 Mi se pare ciudat faptul ca nu prea gasesti online chestii despre cei ce s-au vindecat 2 https://www.youtube.com/watch?v=AZiSoJoVGl0&t=98s tipa asta se vede ca minte prin gesturile pe care le face 3 Ciudat ca nu prea gasesti informatii care sunte-ti din italia din zona afectata tipati aici Edited February 24, 2020 by lzomedia Quote
QuoVadis Posted February 23, 2020 Report Posted February 23, 2020 E un virus menit sa curete lumea de analfabeti. Doamne ajuta! 1 2 1 Quote
Active Members Fi8sVrs Posted February 23, 2020 Active Members Report Posted February 23, 2020 ma baieti, am intrat cu vpn de China, Japonia, am buchisit pe acolo stirile, Stirea e pentru prosti, si e veche de prin 2017 mureau toti din emisiunea Asia Express, Pepe, Capatos, Maruta.. cameramani producatori pana acum, ah.. si toti care va imbracati din Dragonul Rosu (Bucuresti) Cius, avezi grije 2 2 Quote
tagheuer Posted February 24, 2020 Report Posted February 24, 2020 (edited) 14 hours ago, QuoVadis said: E un virus menit sa curete lumea de analfabeti. Doamne ajuta! N-ai un bunic/strabunic/matusa/unchi care nu stie sa scrie? Trebui sa moara? Edited February 24, 2020 by tagheuer Quote
QuoVadis Posted February 24, 2020 Report Posted February 24, 2020 11 minutes ago, tagheuer said: N-ai un bunic/strabunic/matusa/unchi care nu stie sa scrie? Trebui sa moara? Nu am. Din saracia lor, au tinut sa stie carte. Anyway, chill, era satira doar la adresa lui @lzomedia - caci il bate gramatica. 1 Quote
UnixDevel Posted February 24, 2020 Author Report Posted February 24, 2020 1 hour ago, QuoVadis said: Nu am. Din saracia lor, au tinut sa stie carte. Anyway, chill, era satira doar la adresa lui @lzomedia - caci il bate gramatica. am prin satira si nu m-am suparat . Discutia se vrea una serioasa Quote
iulik Posted February 24, 2020 Report Posted February 24, 2020 Eu cred ca italienii au vazut brexit-ul, si vor sa adopte o alta strategie. Ei zic ca s-a gasit corona virus deoarece vor sa le plece romanii din italia!!!!!!!!!!!!!!! 2 Quote
archerise Posted February 24, 2020 Report Posted February 24, 2020 (edited) Am un amic care s a intors din china sapt trecuta cu escala la turci. Verificarea la turci a fost lejera, nu si au batut capul. Un var care locuieste in Roma spune ca la el inca e ok situatia, in schimb multe orase sunt izolate, dar sunt ocazii care te scot din tara anyway.. Vazusem un video cu un chinez jurnalist care disparuse din cauza ca gasise cateva lucruri ne la locul lor si le a facut publice, multi cred ca e propaganda din cauza guvernului care nu e departe de comunism. O colega de munca imi spune ca i a luat fiicei in urma cu o sapt un pachet de masti dinalea verzi, 50 bucati 150 lei, ieri erau 300 lei. Made in china bineinteles. Parere personala, daca se vrea pandemie, pandemie sa fie. Nu avem cuvant oricum si nici nu stim noi prea multe. Yolo Edited February 24, 2020 by archerise Quote
tagheuer Posted February 24, 2020 Report Posted February 24, 2020 41 minutes ago, iulik said: Eu cred ca italienii au vazut brexit-ul, si vor sa adopte o alta strategie. Ei zic ca s-a gasit corona virus deoarece vor sa le plece romanii din italia!!!!!!!!!!!!!!! Pai, n-au plecat romanii din UK, nu o sa plece nici din Italia. Anyway, nu inteleg de ce se duce lumea acolo c-am proasta piata si mai e si tipul ala de tara hard to start. Quote
Wav3 Posted February 25, 2020 Report Posted February 25, 2020 (edited) Quote First clinical trials near late April. Initial clinical results expected in July or August. Quote 300 de suceveni s-au întors din Italia de frica coronavirusului şi ar fi minţit la vamă că vin din Germania Daca prostii nostri o tin in ritmul asta, pana in iulie ne curatam dracu cu totii. Edited February 25, 2020 by Wav3 2 Quote
Active Members 0xStrait Posted February 25, 2020 Active Members Report Posted February 25, 2020 (edited) Nu sunt sigur daca mass media abuzeaza de acest subiect, dar cumva induce frica si nesiguranta pentru populatie. Esti impanzit de stiri pe toate retelele de socializare. Inca o dovada ca rasa umana e slab pregatita si vulnerabila din multe puncte de vedere. Poate par putin paranoic, dar sunt multe tari cu buget mare alocat cercetarii si totusi nimic concret... ?! Daca America ar fi fost afectata mai mult de acest virus (si aici ma refer la victime din clasa de sus), procesul de identificare si stabilizare a antidotului ar fi fost mult mai rapid. (my opinion) Edited February 25, 2020 by 0xStrait Quote
QuoVadis Posted February 25, 2020 Report Posted February 25, 2020 2 hours ago, Wav3 said: Daca prostii nostri o tin in ritmul asta, pana in iulie ne curatam dracu cu totii. Survival of the fittest 💪 https://www.paginademedia.ro/2020/02/emag-masti-specula Imi place cand se smardoieste prostia cu isteria. La mai mult! #ThanosCleanup 1 Quote
Active Members 0xStrait Posted February 25, 2020 Active Members Report Posted February 25, 2020 (edited) 26 minutes ago, QuoVadis said: Survival of the fittest 💪 https://www.paginademedia.ro/2020/02/emag-masti-specula Imi place cand se smardoieste prostia cu isteria. La mai mult! #ThanosCleanup M-am gandit si eu la asta, gen sa personalizez mastile si sa le bag pe shopify =))) In 2 sapt +$10k Edited February 25, 2020 by 0xStrait Quote
theandruala Posted February 25, 2020 Report Posted February 25, 2020 Tot valul asta nu face decat sa arace cat de prost e romanul.Au rupt comenzile la masti si manusi, ca `vai draga Doamne` sa nu ia virusul. Banala gripa, care apare an de an, si pentru care exista pe piata un asa-zis vaccin antigripal, dar cine sa dea 50 de lei pentru asa ceva, hai sa dam milioane pe masti. Asa am reusit sa vad cat de multa prostie poate sa fie intr-o tara asa mica.Toti fug de un virus "necunoscut" care a provocat mai putine "daune" decat o gripa...+ ca victimele virusului covid sunt in mare parte persoane f batrane... Quote
gigiRoman Posted February 25, 2020 Report Posted February 25, 2020 10 minutes ago, theandruala said: Tot valul asta nu face decat sa arace cat de prost e romanul.Au rupt comenzile la masti si manusi, ca `vai draga Doamne` sa nu ia virusul. Banala gripa, care apare an de an, si pentru care exista pe piata un asa-zis vaccin antigripal, dar cine sa dea 50 de lei pentru asa ceva, hai sa dam milioane pe masti. Asa am reusit sa vad cat de multa prostie poate sa fie intr-o tara asa mica.Toti fug de un virus "necunoscut" care a provocat mai putine "daune" decat o gripa...+ ca victimele virusului covid sunt in mare parte persoane f batrane... De s-ar feri la fel si de bolile cu transmitere sexuala... Consider ca nu este diferenta intre acestia si cei care pupa moaste din superstitie. Adevaratii ortodocsi nu trebuie bagati in aceeasi oala cu acesti suboameni. Quote
theandruala Posted February 25, 2020 Report Posted February 25, 2020 Just now, gigiRoman said: De s-ar feri la fel si de bolile cu transmitere sexuala... Consider ca nu este diferenta intre acestia si cei care pupa moaste din superstitie. Adevaratii ortodocsi nu trebuie bagati in aceeasi oala cu acesti suboameni. https://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/preot-clujean-despre-coronavirus-cel-impartaseste-n-are-teama-teorie-conspiratiei-distribuit-1_5e53fa635163ec427166b9ea/index.html Quote
QuoVadis Posted February 25, 2020 Report Posted February 25, 2020 33 minutes ago, 0xStrait said: M-am gandit si eu la asta, gen sa personalizez mastile si sa le bag pe shopify =))) In 2 sapt +$10k Dau la schimb cutie 10,000 masti medicale pe garsoniera in Ferentari 😃 1 Quote
iulik Posted February 25, 2020 Report Posted February 25, 2020 2 minutes ago, Gecko said: memele cu mastile de gaze prin bucuresti si golitu de supermarketuri de conserve sunt pe bune? momentan nu pot sa ma pronunt, dar tin sa cred ca @Fi8sVrs este cel mai documentat si ar putea sa spuna care este treaba cu ele 1 Quote
tagheuer Posted February 25, 2020 Report Posted February 25, 2020 44 minutes ago, Gecko said: memele cu mastile de gaze prin bucuresti si golitu de supermarketuri de conserve sunt pe bune? Am fost azi in 2 market-uri, 0 spirt 0 masti 0 dezinfectant. Eu's de parere ca treaba asta e doar ceva gen sa creeze mass-hysteria nothing more. Daca e sa o luam pe calcule, mor de 15 ori mai multi oameni din cauza racelii anual decat din cauza acestui virus. xD Daca am dona si bani la copii din Africa cum se cumpara masti si spirt ce calumea ar fii lumea. 1 Quote
archerise Posted February 26, 2020 Report Posted February 26, 2020 8 hours ago, gigiRoman said: De s-ar feri la fel si de bolile cu transmitere sexuala... Consider ca nu este diferenta intre acestia si cei care pupa moaste din superstitie. Adevaratii ortodocsi nu trebuie bagati in aceeasi oala cu acesti suboameni. Adevaratii ortodocsi? Wtf man.. Quote
mariuss615 Posted February 26, 2020 Report Posted February 26, 2020 9 hours ago, Gecko said: memele cu mastile de gaze prin bucuresti si golitu de supermarketuri de conserve sunt pe bune? Din pacate da. Am fost intr-o mare farmacie si lumea se omora pe spirt/dezinfectante, asteptau langa usa prin care venea angajata cu marfa si pana la raion nu mai era nimic. Cu supermarket-ul nu stiu, traiasca mega online si bringo. Quote