CODEX Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Da azi fac 18 ani La muti ani mie !Desi nu am obiceiul acesta de a imi zice la multi ani sau a deschide un topic doar ca lumea sa stie ca e ziua mea sa ma dau mare sau ceva totusi am zis ca deschid acest topic pentru a mai scrie ceva in plus pe langa doar ca am 18 ani .De ce ms RST ? Sa va povestesc ( poate nu va intereseaza dar..va spun )Inainte jucam cstrike non stop 24/24 h am dat de photshop apoi am jucat conquiztador ..duceam o viata online plictisitoare si fara rost sa zic asa . Dar am dat de RSTam venit aici pentru cqkiller ..am stat am analizat situatia si am vazut ca nu e pentru oricineAm inceput sa citesc tutoriale si sa invat din ce in ce mai mult . Si de aici am inceput alta viata online ) .. care ma ajutat la ceva pana la urma .De ce ms ? Ms ca m-ati ajutat cand am avut nevoie si ca mi-ati explicat de fiecare data ..Ms lokipaki pentru ca mi-ai explicat de nushcate ori faza aia cu google si redirectu pentru a fura hi5uri sau ceva de genu prin xssMs lu nemessis pentru ca a fost un om serios si de fiecare data a zis ca daca cineva incalca regulamentul sau ma injura pot apela la el..is multi dar iei imi sar acum in minte din amintiriile din trecut Asa ca numa bineee maaaaaa si tineti-o tot asa si chiar mai bine Va tzuk Quote
PetreTerror Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 La multi ani CODEX Eu am facut in 3 oct 18 ani Quote
daatdraqq Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 La multi ani !Fa-te craci ! Tot la inceput ma intrebai pe mine daca yo sunt ala de joaca poker pe neogen ) si ti-am zis ca nu .Eeee acum ca ai facut 18 ani pot sa-ti zic ca da , joc ,dar nu sunt cine te gandesti tu ,coincidenta de nume . Quote
marianc Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Multi inainte CODEX,si apropo tin sa-ti multumesc si eu ca mi-ai raspuns mereu la mesajele private pe care ti le-am trimis pe rowarez si mereu mi-ai raspuns cu promtitudine.La multi ani inca odata! Quote
blech Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 la multi ani!sa ne traiesti!PS: a mea e pe 28... da io sunt mai batran un pic Quote
Crisis Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 La multi ani !..Sa curga bautura pe RST .. Quote
begood Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 CODEX cred ca pasul cel mai mare si important a fost rowarez.felicitari baiete, sa bei si sa futi cand tii majoratul'un pahar pentru mine si unu pentru RST !La multi ani ! Quote
Gwci Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 La multi ani!! pregateste-te sa dai de baut! Quote
dragosh1904 Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 la multi ani .noroc cu cq killer ca altfel nu veneai Quote
cmiN Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Uite asa mai fac si eu un post , era demodat daca ii salutam pe toti la "Bine ai venit ( aici te poti prezenta )".LA MULTI ANI ! Ar fi belea daca i-ai invita pe toti din Bucuresti de pe forum la majorat mai ales pe pax sau care avea masca asta ). Quote
HackKing Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Acum esti un "copil batran":))La multi aaaani, sa ne traiesti! Quote
loki Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 la MUL ani si sa fii mai fericit si bat ca mine (venit de la un Dumitru) la ora asta!... Quote
BlackRose Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 La multi ani CODEX !!! Sa traiesti, sa fii sanatos. Quote
CODEX Posted October 27, 2009 Author Report Posted October 27, 2009 Multumesc de urari !Pax : Da vin eu in bucuresti si dau de baut la toti numa asteptati sa imi iau carnetu Quote
The Hacker Gam3r Boy Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Sa traiesti cu sanatate Quote
nedo Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 (edited) nu stiu daca ati observat dar postul initial a fost facut pe data de 26.10.2009 ...le: Lumea chiar nu mai citeste data ultimului post sau posturile antecedente?... Edited January 28, 2011 by nedo Quote
yceman Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 nu stiu daca ati observat dar postul initial a fost facut pe data de 26.10.2009 ... idiotu ala cu leu la avatar s-a trezit sa invie thread`uri de 1000 de anidupa ce ca e prost..am vazut ca s-a mai luat si cu lumea in gura pe aici Quote