hozarares Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 Craciun Fericit tuturor utilizatorilor RST.Sa aveti parte de un Craciun linistit, fericit si multumitor in familie sau cu prietenii.Hoza Rares si Jack Cluj-Napoca, 24.12.2009 Quote
wvw Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 Aur, smirn? ?i t?mâiehttp://utopiabalcanica.net/wp-content/uploads/2009/12/mitg4.gif Quote
loki Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 (edited) http://www.rga.com/holiday07/index.html?cardID=265301e1-c005-41e1-b6cb-20f275593cd0 Edited December 25, 2009 by loki Quote
Silviu Posted December 24, 2015 Report Posted December 24, 2015 Chit c? nu sunt eu fan Fuego & co, merge s? facem o pauz? de ?orici ?i vin fiert printre b?t?i de taste. S?rb?tori fericite!PS:Am considerat inutil? deschiderea unui nou topic pe tema asta, a?a c? fie scuzabil? reînvierea, chit c? nu e Pa?tele.PS2: Nu func?ioneaz? tag-ul "size". Quote
Byte-ul Posted December 24, 2015 Report Posted December 24, 2015 Chit c? nu sunt eu fan Fuego & co, merge s? facem o pauz? de ?orici ?i vin fiert printre b?t?i de taste. S?rb?tori fericite!PS:Am considerat inutil? deschiderea unui nou topic pe tema asta, a?a c? fie scuzabil? reînvierea, chit c? nu e Pa?tele.PS2: Nu func?ioneaz? tag-ul "size".Asta era mai vechi :\https://rstforums.com/forum/8852-sarbatori-fericite.rst Quote
nonimporta Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 In ciuda astora de la bruxelles CRACIUN FERICIT la toti! Quote
albertynos Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 Sa traiti , sa fiti fericiti si poate odata cu trecerea anilor...( ca tot ne uram sarbatori fericite & shits de ani ) sa fim mai precauti si mai cu capu' pe umeri !Numai Bine Quote
Active Members MrGrj Posted December 25, 2015 Active Members Report Posted December 25, 2015 Hai Cr?ciun fericit si sper ca t?ierea porcului s? v? aduc? la multi ceva neuroni in plus pe lâng? kg depuse in sute de straturi pe burt? si coaie.V? pup? Jean. Quote
ThaiFight Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 Doresc tuturor membrilor acestui forum,ca s?rb?torile de iarna sa va aduc? s?n?tate,fericire ,împlinirea tuturor dorin?elor ?i s?n?tate celor dragi. La multi ani ! Quote
Guest Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 Ahhh, e Craciunul ... acea zi cand toti oamenii care nu te-au bagat in seama tot restul anului incep sa-ti trimita SMS-uri cu "Fie ca"-uri.Farmecul zilelor acelea cand, in cete, apar tuciurii la usa cu "primiti colinda boss ?", unii cu spiritul civic mai dezvoltat venind inca de pe data de 22, iar tu, din strafundul sufletului ai vrea sa le spui: "Merry Christmas and a Happy go to hell", dar ... naiba ... nu suntem animale, nu ? Chiar daca noi intelegem engleza, ei n-o inteleg, asa ca sumarizam in Romana: "Nu primim ma!".To all of ya': Craciun fericit, cu bucurii si tot ce va doriti.PS: Stay tuned, mai postez si de revelion! Quote
N.red.user Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 ASGO ai baut? cred si eu Craciun fericit all.. Quote
QuoVadis Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 Doresc tuturor membrilor acestui forum,ca s?rb?torile de iarna sa va aduc? s?n?tate,fericire ,împlinirea tuturor dorin?elor ?i s?n?tate celor dragi. La multi ani !Nu cred ca ai vrea "împlinirea tuturor dorin?elor" a multora de pe aici... Quote
skyporto Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 Craciun Fericit la toata lumea si multa sanatate alaturi de cei dragi Ho! Ho! Ho! Quote