Jump to content
al3x4ndru

nickname

Recommended Posts

Posted

Dat fiind c? îmi place s? m?nânc semin?e de floarea soarelui ?i s? pun spa?iu dup? virgul?, nu înainte, nick-ul ?sta a fost o alegere natural?, ceea ce v? doresc ?i vou?.

dohohoo.png

2894, un lot bun.

• Upvote 1
Posted

Eu mi l-am ales inainte sa utilizez internetul: Al(de la Alin) Star(imi plac mult stelele). Da' am descoperit ca nu-i unic si astept o revelatie ca sa ma redenumesc...

Posted

Interesant. Dupa cum stiti nu sunt foarte inteligent. Si acum vreo 2 ani, in timp ce fratimio juca Most Wanted, imi cautam un astfel de alias. Si cum "baga nytro" la Most Wanted, am ales Nytro. :)

Posted

hmm chiar imi placea nick-ul loki (am citit mitologia germana) dar inainte de a fi nick a fost o parola de taste dintr-un laborator unix pe care o lungeam sa nu o vada ceilalti cat sa nu o uit (ajunsesem la lokipakipiki). N-are treaba cu Pakistanul :P

Posted (edited)

Nickname-ul meu este luat din cartea lui Kevin Mitnick The Art of Intrusion - The Real Stories Behind the Exploits of Hackers.Este foarte interesanta si recomand sa o cititi.

Edited by Ne0h
Posted

De la o panarama care s-a iscat pe mess.Unul avea nickul " simpleboy " si ma gandeam la ceva mai deosebit cu un y in plus si 22 este random.

Ma contraziceam cu tipul pe mess ( in gluma ) ca defapt se scrie sympleboy si omu' cauta pe net cum se scrie simpleboy...imi dadea screen-uri ...etc.

Posted

Dupa parerea mea, nick-name-ul are scopul individualizarii. De ex: cate persoane au numele de Adrian sau Ionut? Foarte multe...mii sau sute de mii, insa cati au numele Nytro (am observat ca-l cheama Ionut)? Pai foarte putini..nu cred ca-s 100 in lume(in special cea online). Intelegi?