Jump to content
sevex

Incredibil!!! Domenii la un usd (dolar-$)

Recommended Posts

Posted

Asa...

Astazi am dat de o surpriza ca sa-i zic asa.Un prieten care e blogger mi-a dat de dimineata un link cu un articol Domeniu .com .net .org .info la numai 1 dolar ! | De Toate ! Am ramas uimit... Apoi mi-am luat si eu domeniu la 3 lei :D A fost gata pe loc, inregistrat.

Tot ce trebuie sa faceti dati search acolo cu numele pe care il vreti dupa ce va alegeti dati continue dupaia no thanks si dupa zice ceva de un ticket .Bati "DOLLARDOMAIN" apoi completati blablabla si va alegeti metoda de plata.Eu am platit direct cu cardul si dupa ce am dat submit mi-au aparut datele de logare!

bafta!

Posted (edited)
Eu nu am $ pe paypal, pff !

daca ai bani in paypal iti poti schimba de acolo in ce valuta vrei

baga link-ul catre site ca a sters stirea de pe blog.

Edited by loki
Posted

Nu am bani deloc.. si as vrea sa deschid un proiect.. care doreste sa ma ajute, eventual poate ma ajuta sa cumpere el un domeniu sa facem proiectul, sa-mi dea PM sa-i spun.

- daca tot e oferta limitata, profitati de ea !

Posted
Nu am bani deloc.. si as vrea sa deschid un proiect.. care doreste sa ma ajute, eventual poate ma ajuta sa cumpere el un domeniu sa facem proiectul, sa-mi dea PM sa-i spun.

- daca tot e oferta limitata, profitati de ea !

Si oferta cred ca e limitata, eu ziceam de contul meu PayPal ca e limitat, dar poti plati direct cu cardul fara PayPal+Ca iti da 20 de mb si 1000 mb banda :)

Posted (edited)
Era cv de genu: sa moara... daca vad vre-un dollar pe acolo... :))

AI BAGAT " DOLLARDOMAIN" ? Acolo unde zice ceva de ticket

aysex4.jpg

Edited by sevex
Posted
Hooo baa ca nu mai sunteti pe timpu' lu' Ceausescu la carne .Zici ca va da virgine bogate si proaste asa va bateti ....ce-i mare ccat un domeniu ....

Apoi daca afla astia de pe hellsoft ? :>

Posted

Asa se fac si ei mai cunoscuti, oferta sigur e limitata si dupa stiind ca le activeaza instant si sunt seriosi, chiar si fara reducere, tot vor fi mai multi cumparatori decat aveau inainte. Mi se pare o 'casa mare' netfirms asta.

Posted

Mi-am intregistrat si eu domeniu .net cu 1$, cu card de la Banca Transilvania, care l-am facut pentru liceu (burse..etc..etc). Merci pentru pont!

De fapt, cred ca oferta e pentru .com, .net si, cred ca si .org si .info

Posted

Pana la urma, ma ajuta si pe mine cineva cu un proiect ? Pana imi bag bani pe card.. raman dator, in fine, veti fi admin, veti avea acces full etc. Vreau sa ma ajute cu cumpararea unui domeniu.

Posted

M? se poate întâpla ceva dac? scriu acolo num?rul de card? :D

Sau m? poate împrumuta ?i pe mine cineva 1$, cei care a?i mai cump?rat? Eu n-am card ?i ai mei sunt pleca?i din localitate ?i o sunai pe maic?-mea ?i zis? s? m? interesez dac? se poate întâpla ceva când bag num?rul de card acolo. :-))

Zis? ceva ?i de codul IBAN... Habar n-am... :|

Posted
Pana la urma, ma ajuta si pe mine cineva cu un proiect ? Pana imi bag bani pe card.. raman dator, in fine, veti fi admin, veti avea acces full etc. Vreau sa ma ajute cu cumpararea unui domeniu.

Ce proiect? Te ajut eu, zimi ce nume sa-i dau...