Jump to content
Guest Nemessis

In curand bye Romania

Recommended Posts

Guest Nemessis
Posted

Pentru ca treaba cu afilierile merge fara sa dea vreo impresie ca va pica in urmatorii ani si pentru sunt satul de tristetea din jur, cel tarziu in martie ma voi muta frumos pentru o perioada nedefinita (probabil cu kw3 daca il imbarlig), pe o insula de aici. Preturile de acolo sunt cam la fel cu cele din Romania dar, pula mea, parca altfel e sa calci peste pragul casei si sa intri cu picioarele direct in nisip iar la 20 metri sa ai oceanul.

Iubesc Romania, castig foarte decent, dar sunt satul de negativismul oamenilor ce locuiesc in tara asta. Daca aveti ocazia sa plecati undeva unde sa pierdeti contactul cu stresul romanilor ar trebui sa o faceti. O sa va reinventati ca oameni.

L.E. - http://nemessis.bloggerul.ro/2010/12/12/romania-te-iubesc-dar-nu-te-mai-vreau/

Posted

Iubesc Romania, castig foarte decent, dar sunt satul de negativismul oamenilor ce locuiesc in tara asta. Daca aveti ocazia sa plecati undeva unde sa pierdeti contactul cu stresul romanilor ar trebui sa o faceti. O sa va reinventati ca oameni.

Perfect ai spus.Trist este ca il "rapesti" si pe kw3.

BTW kw3 daca vrei vin si eu cu o oferta , tot in martie doar ca in Cehia.

Posted

am un prieten sta in state 11 luni pe an, si el tot timpul zice asa: chiar daca am acolo detoate, sunt oameni diferiti. tot la noi e mai frumos, unde mai vedem noi circ la tv, unde mai vedem masini parcate in statiile de autobuz.. raspuns decat la noi, tara asta e unica :))

Posted

Uite de ce nu vin pe acolo

In rest sa nu sta?i prea mult intrun singur loc pt ca totul devine normal la un moment dat ?i ai impresia ca e?ti înconjurat de un alt fel de stres

Oricum succes ?i sper sa va mearg? exact cum va-?i propus

Posted

Baietii destepti pleaca in afara si raman cei prosti care la randul lor sunt foarte usor de condus cu o sticla de ulei. Eu zic ca daca plecam toti se duce pe pula Romania (asta daca nu este dusa deja)....

Posted

neme si cand vor fi taifunuri sau cine stie ce uragane si vor rade insula ?

oricum ideea marfa..si marfa si locatia. decat sa iesi in romania la balcon dimineata si sa vezi 2 furnale de la cet mai bine vad oceanu.

Guest Nemessis
Posted

@yceman_yceman - macar mor in paradis chiar daca o sa ajung in iad :)

@ViolatorWiki - pentru ca degeaba esti strong daca nu te simti fericit cu adevarat.

Posted

Mancare buna, cazare buna, viata buna, vreme buna, sa fi sanatos ai ales un loc misto. neaparat sa vizitezi Vietanam si Cambodia sa vezi ce frumos si acolo!

Bafta, si eu m-as duce daca as avea un job in zona! bafta