Guest Nemessis Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Pentru ca treaba cu afilierile merge fara sa dea vreo impresie ca va pica in urmatorii ani si pentru sunt satul de tristetea din jur, cel tarziu in martie ma voi muta frumos pentru o perioada nedefinita (probabil cu kw3 daca il imbarlig), pe o insula de aici. Preturile de acolo sunt cam la fel cu cele din Romania dar, pula mea, parca altfel e sa calci peste pragul casei si sa intri cu picioarele direct in nisip iar la 20 metri sa ai oceanul. Iubesc Romania, castig foarte decent, dar sunt satul de negativismul oamenilor ce locuiesc in tara asta. Daca aveti ocazia sa plecati undeva unde sa pierdeti contactul cu stresul romanilor ar trebui sa o faceti. O sa va reinventati ca oameni.L.E. - http://nemessis.bloggerul.ro/2010/12/12/romania-te-iubesc-dar-nu-te-mai-vreau/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Wow..foarte tare mestere. Succes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
datdraq Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Sa va luati un sac de prezervative . Preturile sunt mai mici acolo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kabron Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Iubesc Romania, castig foarte decent, dar sunt satul de negativismul oamenilor ce locuiesc in tara asta. Daca aveti ocazia sa plecati undeva unde sa pierdeti contactul cu stresul romanilor ar trebui sa o faceti. O sa va reinventati ca oameni. Perfect ai spus.Trist este ca il "rapesti" si pe kw3.BTW kw3 daca vrei vin si eu cu o oferta , tot in martie doar ca in Cehia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
immun3 Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 am un prieten sta in state 11 luni pe an, si el tot timpul zice asa: chiar daca am acolo detoate, sunt oameni diferiti. tot la noi e mai frumos, unde mai vedem noi circ la tv, unde mai vedem masini parcate in statiile de autobuz.. raspuns decat la noi, tara asta e unica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Iubesc Romania, castig foarte decent, dar sunt satul de negativismul oamenilor ce locuiesc in tara asta. Daca aveti ocazia sa plecati undeva unde sa pierdeti contactul cu stresul romanilor ar trebui sa o faceti. O sa va reinventati ca oameni.Uite de ce nu vin pe acolo In rest sa nu sta?i prea mult intrun singur loc pt ca totul devine normal la un moment dat ?i ai impresia ca e?ti înconjurat de un alt fel de stresOricum succes ?i sper sa va mearg? exact cum va-?i propus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanul Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 care vi cu mine la thailandeze, alea se fut ieftin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Baietii destepti pleaca in afara si raman cei prosti care la randul lor sunt foarte usor de condus cu o sticla de ulei. Eu zic ca daca plecam toti se duce pe pula Romania (asta daca nu este dusa deja).... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Si eu ma mut in feb in paphos,sper sa nu mai vin prin romanika cel putin 10-20jde ani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angellutz Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Romania e o tzara extra. Pacat de oamenii care nu vor sa iasa din gloata coruptiei! Dar vorba aia, unde-i mai bine acolo te duci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Eu ma duc in Egipt, vreau sa achizitionez un apartament acolo. O doza de Cola e 5 mii(vechi) la noi e 2 lei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
selected Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 damn si eu ma gandesc numai sa fac 18 si sa fac ceva mai multi banuti din afilieri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 neme si cand vor fi taifunuri sau cine stie ce uragane si vor rade insula ? oricum ideea marfa..si marfa si locatia. decat sa iesi in romania la balcon dimineata si sa vezi 2 furnale de la cet mai bine vad oceanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViolatorWiki Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 doooh.pai si nu e mai misto aici?caterinca, mizerie, polizooni mincinosi?o specula o cardeala?dc naiba sa pleci cand esti "strong" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blech Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 count on me... cam peste 1 an maxim 2... merg si eu!fara misto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sicko Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Misto idee acu sa vad daca il conving pe benny sa plecam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzalez Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Cand vi acasa Neme adu ceva thailandeze bune.-Gonzalez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanul Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 hai sa punem toti bani sa ne facem case pe insula lui nemesis ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adriandragalas Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 In 2 ani plec si eu. Imi fac statie spatiala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 @yceman_yceman - macar mor in paradis chiar daca o sa ajung in iad @ViolatorWiki - pentru ca degeaba esti strong daca nu te simti fericit cu adevarat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Du-te neme cat te tin picioarele.... Abia astept sa termin si eu facultatea sa ma tirez din chestia asta numita tara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomescuMihail Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Pula PATRIOTISM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wpanda Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Mancare buna, cazare buna, viata buna, vreme buna, sa fi sanatos ai ales un loc misto. neaparat sa vizitezi Vietanam si Cambodia sa vezi ce frumos si acolo!Bafta, si eu m-as duce daca as avea un job in zona! bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oust Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Mda, si eu anul viitor ma mut pe Marte.Cum sa te gandesti ca o sa stai acolo mai mult de 2-3 luni,E frumos acolo, dar nu tot ce e frumos e bun.VIse... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 E frumos acolo, dar nu tot ce e frumos e bun.Genial Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...