Jump to content
sensesDelight

Heii . ^^

Recommended Posts

Posted (edited)
sensesDelight chiar nu trebuia sa zici ca esti fata sincer.ai fi avut maxim 2 reply uri

Afemeiatule nu o mai pupa atat in cur in natia ma-tii, e femeia ta? de o pupi in cur sau crezi ca iti da si tie o felie din buzele pizdii?

EDIT: Legat de partea asta: "Ce te-ai saturat sa imi trimiti pm uri si acum ma ataci aici?". Tu dintr-un PM atat de scurt ai avut greseli gramaticale 90% din continut. Nu te ataca nimeni dar nu te vezi? Ii sari in aparare de parca ai fi super-eroul ei, Vorbesti de cultura si la tine din 5 cuvinte 6 sunt vulgare, am Pm-urile dar, in fine.

Nu mi-o lua in nume de rau, ia-o in gura

Edited by CyberneticGOD
Posted
Afemeiatule nu o mai pupa atat in cur in natia ma-tii, e femeia ta? de o pupi in cur sau crezi ca iti da si tie o felie din buzele pizdii?

=))poftim cultura nu prietene nu o pup nicaieri dar nu e frumos asta am zis dar esti prea incult si cu IQ ul sub nivelul marii ca sa intelegi.Ce te-ai saturat sa imi trimiti pm uri si acum ma ataci aici?Stai linistit ca nu imi pocneste nici o vena la gat nu imi bat capu cu toti copilasii.Urasc marlania si nesimtirea si am zis-o nu-ti convine suge-o prietene ma doare fix la basca.Esti un floc in fata p*li.

Posted

Deci toti care o luati la misto sunteti cam tampiti...nu cred ca ati observat da nici un moderator sau om mai inteligent de pe aici s-a abtinut sa posteze.(Aici nu il includ pe Synthesis)

Posted

Bine ai venit fato,trebuia sa stim daca stii de gluma :))

"nu cred ca ati observat da nici un moderator sau om mai inteligent de pe aici s-a abtinut sa posteze" macar tu sa intelegi ceva din fraza asta.

Posted

bine ai venit,si da,vad ca si la tine au inceput cu urarile de rigoare :)) spor la toceala si tie,eu deja m-am pus pe citeala(userii "aia de treaba" mi-au mai dat un hint referitor la ce sa invat),asa ca multa bafta,e ceva imbarligatura ^.^

p.s. is recunoscatoare ca inca nu mi-a spart nimeni FB-ul,desi am vazut ca cineva si-a dat silinta :D

Posted (edited)

Aviz prostanacilor: Daca mai vad la continuarea postului asta un comentariu aiurea adus fara motiv la adresa altui membru va var un ban permanent . daca aveti ceva inteligent de comentat , faceti-o , nu va dati voi mari cacati de barbati . d-aia se duce pulii forumu din cauza unor prosti facuti gramada ca voi .. abtineti-va si etalati-va talentele de tarani in piata la obor.

Banned users:

1. CyberneticGOD ( ban 1 sapt. )
  2. romanu ( la fel )

... so, behave boys... behave.

Edited by Mish
Posted
bine ai venit,si da,vad ca si la tine au inceput cu urarile de rigoare :)) spor la toceala si tie,eu deja m-am pus pe citeala(userii "aia de treaba" mi-au mai dat un hint referitor la ce sa invat),asa ca multa bafta,e ceva imbarligatura ^.^

p.s. is recunoscatoare ca inca nu mi-a spart nimeni FB-ul,desi am vazut ca cineva si-a dat silinta :D

Ce bine c? mai sunt si fete pe aici :) . Credeam c? sunt cam singura .. :) Sper sa ne imprietenim >:D< .

Posted

specie pe cale de disparitie,da' ne descurcam noi cumva >:D< noroc cu alde Mish..ca altfel cre'ca ne-ar manca unii de pe aici ^.^

sa vezi ce mishto o sa faca de noi cand ne apucam sa punem intrebari si chestii :)) bafta la descifrat,oricum :*