Jump to content
sandabot

Fenomenul 2012 - cum a apărut şi cum schimbă el societatea?

Recommended Posts

  • Moderators

Pacat de omul care s-a chinuit sa scrie articolul. Nu exista un zeu Bolon Yok'te K'uh, nu exista Nibiru, nu mai credeti toate porcariile pe care le auziti, vedeti sau cititi.

Nu va fi nici o apocalipsa, va fi o trecere. Sunt multe chestii despre 2012 ce nu s-au facut publice si nici nu se vor face prea curand.

PS: Chiar eram curios cand se va deschide urmatorul topic despre 2012.

Link to comment
Share on other sites

Daca cretinii nu ar aborda acest subiect cu euforie si l-ar da in pula noastra nu ar mai comenta nimeni pe baza lui. Profeti de cacat si alti oameni de stiinta comenteaza doar ca sa isi castige painea, nu ii intereseaza prea mult, daca ar sti cu exactitate ca in 2012 vine sfarsitul ar vinde tot si s-ar duce pe o insula pana atunci, dar nu o fac, pentru ca nu vine nicio pula si doar speculeaza.

Link to comment
Share on other sites

Totul este o facatura, nu se va intampla absolut nimic.

Daca se va intampla ceva asta depinde de noi.

Trebuie sa ne trezim pentru ca daca nu o vom face nu vom mai avea vreme sau aer pe care sa-l respiram iar muntii se vor topi, pentru ca poluam atmosfera, automobilele si gazele chimice distrug si vor distruge atmosfera.

Aerul pe care il respiram este mai importanta decat banii pe care ii cheltuim, nu avem nici macar mila pentru animalele care sunt capturate si inchise intr-o gradina zoologica - ce fel de oameni suntem? Ce fel de planeta e asta? ce fel de oameni traiesc aici?

Link to comment
Share on other sites

2012 e un cacat. O prostie mult prea mediatizata care creeaza panica de-ampulea (cam ca teroristii).

Si daca e s-o luam logic, e posibil sa existe Anunaki. E posibil ca niste extraterestri sa ne fi lasat pe planeta asta din diferite motive (exact cum ducem noi soareci in spatiu sa vedem cum se comporta). E posibil sa fi luat niste ADN, sa-l fi modificat umpic, si inca umpic, si tot asa pana au creeat tot ce e pe pamant (si asa se explica si "veriga lipsa" din evolutia omului, si de ce ea nu mai este aici). Trebuie sa ne gandim ca totusi nu suntem buricii pamantului (Universului) si ca noi suntem abea la inceputul dezvoltarii (Acu mai putin de 400 de ani Galileo a murit. El a fost individul care a descoperit ca ne invartim in jurul Soarelui. Asta inseamna aprox 5 vieti de om puse cap la cap... ). La fel cum noi ne bagam nasul peste tot, asa poate a facut si mai stiu eu ce civilizatie care a aparut cu un cacau de ani inainte.

NU zic ca cred in asta, NU zic ca cred in 2012, NU zic ca suntem neam de extrateresti. Spun doar ca exista o posibilitate sa fi fost asa. Oricum, daca as avea de ales as sustine teoria asta (a mea, tu asta cu 2012) oricand impotriva unui creationist de cacat care crede ca un nene ne-a facut doar fiindca asa a vrut pula lui.

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Au aparut foarte multe filme ce prezinta indirect posibilele efecte 2012.

- Furtuna solara (acum pe ProTV)

- Calatorie in centrul Pamantului sau ceva de genul, cand tot asa se opreste planeta si trebuie sa reporneasca miezul prin niste bombe

- cel cu curentul Atlanticului de Nord si era glaciara (idee prezentata de ClimateGate)

Unele filme sunt chiar de la inceputul anilor 2000. Cum de le-a venit ideea regizorilor sa faca filmele in felul acesta?

Link to comment
Share on other sites

Eu as sustine teorii de genul asta doar ca sa am venituri.. asa cum s-a facut uite filmul 2012. Ideea a fost sustinuta si strigata si de oameni de stiinta si de fanatici si de.. si de.. . Mai poate avea cineva alt gen de venituri, in afara de filme? :-?

Oricum viata pe pamant e foarte fragila. Sunt sute de miliarde de asteroizi care ne-ar face cacat daca ne-ar lovi. Se pare ca oricum nu e nevoie de nicunu pentru ca sf. lumii o sa ni-l aducem noi.

Mi s-a parut totusi ciudat cand vedeam pe discovery ca ziceau vehement "nu, sf. lumii nu va fi in 2012, nu exista motiv pentru asa ceva" Dupaia ieseau si ziceau ca va fi ceva atunci, duapia ca nu va fi si tot asa.

Link to comment
Share on other sites

Oricum viata pe pamant e foarte fragila. Sunt sute de miliarde de asteroizi care ne-ar face cacat daca ne-ar lovi. Se pare ca oricum nu e nevoie de nicunu pentru ca sf. lumii o sa ni-l aducem noi.

În general? Mnu. Sunt pu?ine evenimente care pot anihila total via?a de pe Terra.

Cea uman?? Poate. Dar nu bag mân? în foc.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...